Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες στη Θεσσαλονίκη

 • Ecoplus

Από το 1996 οπότε και δημιουργήθηκε η Ecoplus στην Θεσσαλονίκη, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης.

Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους γεωπόνους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς μέσω σεμιναρίων για τις σύγχρονες μεθόδους καταπολέμισης εντόμων και τρωκτικών, διασφαλίζοντας έτσι πέρα από την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της υγείας σας.

Εφαρμόζουμε σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM Integrated Pest management) βάσει των προτύπων: ISO9001, HACCP, ISO 22000, BRC και IFS

Η ecoplus διαθέτει πιστοποίηση ISO9001 από την TUV NORD GROUP.

Η επιχείρισή μας αναλαμβάνει: 

 • Απεντομώσεις
 • Μυοκτονίες
 • Περιβαλλοντικές Εφαρμογές
 • Επεξεργασία Νερού
 • Επεξεργασία Αποβλήτων
 • Τοποθέτηση Κάδων Κομποστοποίησης
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

  Η απολύμανση είναι η χρήση μέσων (φυσικών, χημικών κ.α.) προκειμένου να απομακρύνουμε ή να εξολοθρεύσουμε επιβλαβών για τον άνθρωπο μικροοργανισμών και παρασίτων. Η χρήση εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ σκευασμάτων καθιστά την μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% ενώ για τους ιούς το ποσοστό μείωσης ανέρχεται στο 99,99%. Προκειμένου να διατηρηθεί η υγιεινή σε υψηλά επίπεδα οι απολυμάνσείς είναι πολύ σημαντικές σε περιπτώσεις που η διασφάλιση της υγείας είναι κρίσιμη και υπάρχει συγχρωτισμός όπως σχολεία, νοσοκομεία, ΜΜΜ και καταλύματα. Οι πρακτικές που εφαρμόζονται είναι είτε μέσω ψεκασμού χαμηλής πίεσης, είτε μέσω νεφελοψεκασμού προκειμένου να απολυμανθούν κλειστοί χώροι.  Η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά και λαμβάνονται τα αντίστοιχα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί πρώτα απ’ όλα η υγεία των διαμενόντων στον χώρο και φυσικά η αποτελεσματικότητα της απολύμανσης. Εμείς στην Ecoplus μπορούμε με βεβαιότητα να δηλώσουμε πως οι απολυμάνσεις και οι διαδικασίες που ακολουθούμε είναι με γνώμονα την διασφάλιση των πελατών μας ως προς τα παραπάνω, με επιστημονικό και άμεσο τρόπο που εξασφαλίζει ένα υγιεινό και σίγουρο αποτέλεσμα.

Επικοινωνία

 • giannis

  Εξαιρετικοί επαγγελματίες, ίσως οι καλύτεροι στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε απολύμανση στην πολυκατοικία και στα διαμερίσματα, ήταν συνεπέστατοι και σχολαστικοί. Είχαν τη διάθεση να μας εξηγήσουν ακριβώς τι χρησιμοποιούν ώστε να νιώθουμε σίγουροι. Είχαμε μεγάλο θέμα με τις κατσαρίδες στον κοινόχρηστο του υπογείου, μετά από 1 μήνα δεν ξαναείδαμε ζωντανή. Τους συνιστώ!

Καραϊσκάκη 15 , 54641, Θεσσαλονίκη

2310488930  

info@eco-plus.gr

http://www.eco-plus.gr