Σχολή πολεμικών τεχνών στο Περιστέρι

  • Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας, Αυτοπροστασίας Περιστερίου

Η ακαδημία πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας Περιστερίου σας ανοίγει τον δρόμο για την αυτοπροστασία σας. Στην ακαδημία μας έχουμε στόχο να διδάξουμε την πρόοδο και την ανάπτυξη του πνεύματος  μέσα από την τέχνη και την φιλοσοφία του. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τις δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας και να τις χρησιμοποιήσουμε για την προστασία μας.

Λειτουργούν τμήματα για παιδιά με βασικό μας στόχο την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθηση τους και την εκμάθηση πειθαρχίας και συνεργασίας.

Στο ντότζο λειτουργούν τμήματα: junior, παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων, αυτοάμυνας, ένστολων καθώς επίσης και τμήμα για ΑμεΑ.

 Παραδίδουμε μαθήματα (και online σεμινάρια για όσο η σχολή παραμένει κλειστή) : Αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, Jiu jitsu, Kravmaga, Καράτε, Αυτοάμυνα για ΑΜΕΑ.





  • ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ATLAS TV

    20915000000000000

    Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 στο τηλεοπτικό κανάλι Αtlas TV της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου κ. Απατζής Θεόδωρος, εκπαιδευτής αυτοάμυνας- αυτοπροστασίας, ο οποίος μίλησε για το διαδικτυακό σεμινάριο στο οποίο  εισηγήθηκε στις 16/9/2020, σε συνεργασία με το ΙΔΑΦΚ,  με θέμα: «Βασικές τακτικές και τεχνικές αποφυγής συμπλοκών».

    Ευχαριστούμε πολύ τον δημοσιογράφο Γιώργο φακή και το Atlas TV για την πρόσκληση.

  • ACROPOLIS INTERNATIONAL JU-JITSU OPEN 2019

    20191207000000

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019, το Πρωτάθλημα Acropolis International Ju-Jitsu Open  στο κλειστό γυμναστήριο Γεωργίου Σιπύλου Αγίας Βαρβάρας.

    Η Ακαδημία Πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 8 αθλητές, οι οποίοι  στάθηκαν επάξια και κατάφεραν να κατακτήσουν αξιόλογες θέσεις και συγκεκριμένα 2 χρυσά, 3 ασημένια και ένα χάλκινο.

    Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές που πάλεψαν και κατάφεραν να φτάσουν ψηλά αλλά και σε αυτούς που προσπάθησαν, γέμισαν εμπειρίες και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται βελτιώνοντας κάθε φορά τα λάθη τους.

    Στο πλευρό των αθλητών ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος μαύρη ζώνη 6ο dan, επικεφαλής Ελλάδας του συστήματος koei-kan karate do, ο οποίος εμψύχωσε και αγκάλιασε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν.

    Ακολουθούν αναλυτικά οι 8 συμμετοχές της Ακαδημίας:                                          Αλεξόπουλου Δήμητρα 2η θέση
    Λαλιώτης Νίκος 2η θέση
    Νικολέα Βίκυ 2η θέση
    Τόγιας Πέτρος 3η θέση
    Φακοπούλου Έλενα 1η θέση

    Θεοδωρίδου Αγγελική 1η θέση

    Διαμαντίδης Μπάμπης

    Τόγιας Φίλιππος

  • ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

    20191202000000

    Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 γιορτάσαμε όλοι μαζί την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου. Όλοι οι εθελοντές της ‘’Γέφυρας Ζωής’’ ΑΜΕΑ έγιναν ένα και στάθηκαν για άλλη μια φορά στο πλευρό αυτών των παιδιών.

    Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστεριού έκανε επίδειξη Kobudo και τεχνικές Αυτοάμυνας μαζί με τα παιδιά της ‘’Γέφυρας Ζωής’’ ΑΜΕΑ και κέρδισαν το δυνατότερο χειροκρότημα.

    Ο αρχηγός Ελλάδας του συστήματος Koei-Kan Karate Do κ. Απατζής Θεόδωρος Βραβεύτηκε για την εθελοντική του προσφορά δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα στους βοηθούς του Διαμαντίδη Κώστα και Παχνέλα Ελένη οι οποίοι συνεχίζουν  και ακολουθούν πιστά την πορεία του, προσφέροντας μαθήματα Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας σε αυτά τα παιδιά.

     Η ‘’Γέφυρα Ζωής’’ έχει βάλει σκοπό ζωής την αρωγή των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Προς αυτόν το σκοπό από το δικό μας μετερίζι συνδράμουμε όπως μπορούμε, εκπαιδεύοντας τα άτομα αυτά όπως μπορούμε καλύτερα, προσφέροντος μαθήματα αυτοάμυνας, για τη ευεξία τους, την εκγύμναση τους και την αυτοπροστασία τους.
    Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο Διονύση Γουράνιο και όλα τα μέλη της ΄΄Γέφυρας Ζωής’’ για την πρόσκληση, καθώς και όλα τα παιδιά που μας αγκαλιάζουν χωρίς προσωπεία κι εμείς τους δίνουμε την δική μας «αγκαλιά» και θα την δίνουμε για «πολύ» καιρό.

  • 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PARA JU JITSU ΑΜΕΑ

    20200216000000

    Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Para Ju Jitsu ΑΜΕΑ στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου ‘’Σοφία Μπεφόν’’.

    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αθλητές, προπονητές και συνοδοί έγιναν ένα και συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό, σε έναν αγώνα ζωής, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την δύναμη της αγάπης, της ψυχής και της θέλησης που διαθέτουν.

    Διοργανωτές αυτού του σπουδαίου αθλητικού συμβάν ήταν ο κ Ζαντιώτης Γεώργιος, ομοσπονδιακός προπονητής Duo system και ο κ, Απατζής Θεόδωρος (6ο Dan), αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-Kan Karate Do. Ο κ. Απατζής βραβεύτηκε για την εθελοντική του προσφορά και βοήθεια, ώστε να εξελιχθεί ομαλά αυτό το πρωτάθλημα, από τον πρόεδρο της ΕΦΕΟΖΖ κ. Πουλικίδη Ανέστη και την Γραμματέα κα. Χαριτοπούλου Μαρία.

    Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών  και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, με επικεφαλή τον κ. Απατζή Θεόδωρο  για άλλη μια φορά στάθηκε στο πλευρό της ‘’Γέφυρας Ζωής’’ ΑΜΕΑ, που ταπεινά, ήρεμα και αποδοτικά αφήνουν το στίγμα τους, μέσω του εθελοντισμού και δίνουν ελπίδα και χαρά σε αυτά τα παιδιά.  

    Αθλητές, γονείς, συγγενείς, προπονητές και βοηθοί συνεργάστηκαν για να βγει το άριστο αποτέλεσμα που όλο το γήπεδο αποθέωσε. Παράδειγμα ζωής και παράδειγμα προς μίμηση για όλους η προσπάθεια αυτών των παιδιών.

    Ήρθε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να αποτελέσει μια μεγάλη και καλή αρχή ούτως ώστε να βγούμε και εκτός των τειχών της Ελλάδος.

  • ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ 2019 ΓΛΥΦΑΔΑ

    20191201000000

    Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. στην Γλυφάδα

    Την εκπαίδευση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, ο κ. Ευστάθιος Ανθόπουλος εκ μέρους του ΣΕΠΒΑΤΥ-Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού, Εκπρόσωποι της ΕΠΑΥΠΣ - Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και πολλοί άλλοι.

    Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου συμμετείχε ενεργά στο σχολείο αυτό με τον εκπαιδευτή του ΙΔΑΦΚ κ. Απατζή Θεόδωρο εκπαιδευτή Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθηγητής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής σκοποβολής της σχολής αξιωματικών και εκπρόσωπος Ελλάδας στο koei-kan karate do και με τις βοηθούς του Παχνέλα Ελένη και Στεργιοπούλου Δήμητρα.

    Η εκπαίδευση συνδιοργανώθηκε από το  Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών και την Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού.... με την Συνεργασία της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας ΟΑΝΕΑΝ, την συμβολή των τριών Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

    Καθοριστικό Ρόλο στην απρόσκοπτη υλοποίηση του Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. είχαν οι συνεργαζόμενες με το ΙΔΑΦΚ Eθελοντικές Oργανώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καθώς επίσης ιδιωτικοί φορείς με την παροχή ουσιαστικής υποστήριξης / υλικοτεχνικού εξοπλισμού / σκαφών κ.α. στην εκπαιδευτική αυτή δράση.

    H Θεωρητική Εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας και η Πρακτική Εκπαίδευση στην 5η Παραλία Γλυφάδας στην Πλατεία Βεργωτή.

  • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ JU-JITSU ΜΕ ΤΟΝ MARIO DEN EDEL

    20191130000000

    Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο Ju-Jitsu με τον Mario Den Edel (10o Dan) στην σχολή του Ζαντιώτη Γεώργιου ‘’Geobukan Budo Academy’’

     Το σεμινάριο παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι αθλητές καθώς και δάσκαλοι πολεμικών τεχνών που θέλουν να εξελιχθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο παραδοσιακό Ju Jitsu.

    Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου έδωσε δυναμικό παρών για άλλη μια φορά με τον αρχηγό Ελλάδας του συστήματος Koei-Kan Karate Do Απατζή Θεόδωρο (6ο Dan) και Παχνέλα Ελένη (2ο Dan).

    Ο δρόμος των Πολεμικών Τεχνών είναι ατελείωτος και κερδισμένος όποιος τον ακολουθεί, γνωρίζοντας το κάθε του μονοπάτι με κόπο και υπομονή.

    Ευχαριστούμε τον Mario Den Edel για τις γνώσεις που μας πρόσφερε και τον Ζαντιώτη Γεώργιο για την πρόσκληση.  

  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ 1st ATROTOS CHAMPIONSHIP

    20191130000000

    Το πρώτο ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα Ju-Jitsu- Soo Bank Do της Ελληνικής φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ju-jitsu διεξήχθη στις 30 Νοεμβρίου 2019 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Δραπετσώνας- Κερατσινίου ‘’Αριστείδης Παπαμιχαήλ'' Οι αθλητές του Ju-Jitsu και Soo Bank Do συμμετείχαν σε Kumite (sparing) και Kata Το πρώτο ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα Ju-Jitsu- Soo Bank Do της Ελληνικής

    (Hyungs)

    Πολύ μεγάλη η συμμετοχή της ακαδημίας πολεμικών Τεχνών και αυτοάμυνας αυτοπροστασίας Περιστερίου που αυτή τη φορά πήρε μέρος με 21 αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν στα kata αλλά και στο kumite και πήραν όλοι αξιόλογες θέσεις.

     Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα:

    1.     Δρέσιου Κατερίνα  2η θέση kata-2η θέση kumite

    2.     Σταματιάδου Αλεξάνδρα  2η θέση kata-2η θέση kumite

    3.     Σταματιάδης Βασίλης 2η θέση kata-2η θέση kumite

    4.     Τόγιας Φίλιππος 3η θέση kumite

    5.     Τόγιας Πέτρος 1η θέση kumite-2η θέση kata

    6.     Φακοπούλου Έλενα 1η θέση kumite-2η θέση kata

    7.     Διαμαντίδης Παναγιώτης 1η θέση kumite-2η θέση kata

    8.     Διαμαντίδης Χαράλαμπος 1η θέση kata-2η θέση kumite

    9.     Εμμανουηλίδου Αγγελική 2η θέση kata-2η θέση kumite

    10.  Νικολέα Βίκυ 1η θέση kumite

    11.  Στεργιόπουλου Δήμητρα 2η θέση kata

    12.  Lapabge Irodi 2η θέση kata- 2η θέση kumite

    13.  Kvavadze Giorgi 1η θέση kata- 2η θέση kumite

    14.  Πιτταράς Αλέξανδρος 2η θέση kumite

    15.  Φλόκα Αιμιλία 2η θέση kata

    16.  Μπαρμπαριώτη Ελίνα 2η θέση kumite

    17.  Θεοδωρίδης Ιωάννης 1η θέση kata-3η θέση kumite

    18.  Θεοδωρίδου Αγγελική 1η θέση kata-1η θέση kumite

    19.  Δημητριάδης Άγγελος 3η θέση kata- 3η θέση kumite

    20.  Νιώτη Μιχαέλα 1η θέση kata

    21.  Μπαλαρίνη Δανάη

    Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είχε η κατηγορία masters όπου πολύ μεγάλοι δάσκαλοι 3 Dan και πάνω διαγωνίστηκαν και κρίθηκαν από διακεκριμένους υψηλόβαθμους δασκάλους των πολεμικών τεχνών. Tις εντυπώσεις έκλεψε ο επικεφαλής της Ακαδημίας πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου Απατζής Θεόδωρος 6ο  Dan ο οποίος με την παρουσία του απέσπασε πολύ υψηλή βαθμολογία και το δυνατότερο χειροκρότημα. Σπουδαία και η συμμετοχή της προπονήτριας της Ακαδημίας  Αγγελικής Θεοδωρίδου 3ο Dan η οποία κατέκτησε επάξια στην κατηγορία της δύο χρυσά κύπελλα.

    Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι η ακαδημία συμμετείχε ενεργά και στην διαιτησία με τους Aπατζή Θεόδωρο 6 Dan, Θεοδωρίδου Αγγελική 3 Dan, Παχνέλα Ελένη 2ο  Dan και στην γραμματεία με την Λιγγούρη Λίλη και Νιώτη Μιχαέλλα. Όλοι γίναμε ένα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και για αυτό που μπορούν να προσφέρουν σε όλους τους αθλητές ένας αγώνας και μία διάκριση

    Διοργανωτής των αγώνων ήταν ο αθλητικός σύλλογος Άτρωτος υπό την αιγίδα της ΕΦΕΟΖΖ με υπεύθυνο προπονητή chief Refeere και τεχνικό σύμβουλο της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κ Σπάτουλα Σπύρο.

  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟ.ΤΕ.Κ.Τ.Α. ΙΛΙΟΥ

    20191112000000

    Στις 12 Νοεμβρίου 2019 η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου πραγματοποίησε μάθημα αυτοάμυνας αυτοπροστασίας στο Ίλιον στην εθελοντική διασωστική ομάδα ΠΡΟ.ΤΕ.Κ.Τ.Α. Ιλίου. Το μάθημα παρακολούθησαν τα άτομα της ομάδας, τα οποία συμμετείχαν ενεργά σε ασκήσεις και εκτέλεσαν όλες τις τεχνικές αυτοάμυνας.

     Εισηγητής ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος, ο οποίος προσφέρει εθελοντικά τις γνώσεις του, είναι εκπρόσωπος Ελλάδας του συστήματος Koei-kan karate do (κάτοχος μαύρης ζώνης, 6ο Dan) και εκπαιδευτής στα θέματα Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής, σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας.

     Σκοπός του μαθήματος ήταν η εκμάθηση απλών τεχνικών και τρόποι αποφυγής επικίνδυνων επιθέσεων.

    Ευχαριστούμε την ομάδα ΠΡΟ.ΤΕ.Κ.Τ.Α. Ιλίου για τη συμμετοχή της και τους βοηθούς του κ. Απατζή Θεόδωρου, Παχνέλα Ελένη (2ο Dan) και Διαμαντίδη Κώστα (2ο Dan) για τη βοήθειά τους. Θα ακολουθήσουν νέοι κύκλοι μαθημάτων.

  • ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

    20190703000000

    Στις 3 Ιουλίου 2019 η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, ύστερα από πρόσκληση της κ. Καρυώτου Δέσποινας, Δημοτικής Σύμβουλου και γυμνάστρια, έκανε για ακόμη μια φορά την εμφάνιση της στο Άλσος Περιστερίου, όπου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και επίδειξε καράτε και Αυτοάμυνα.

    Μικροί και μεγάλοι αθλητές όλοι μια γροθιά  ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα αποσπώντας ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα από το πλήθος που παρακολουθούσε την εκδήλωση. Για άλλη μια φορά φάνηκε η ψυχή, το ήθος και η ένωση των αθλητών της Ακαδημίας, που ακολουθούν πιστά κάθε της βήμα.

    Ευχαριστούμε πολύ την κ. Καρυώτου Δέσποινα για την ευγενική παραχώρηση!!!

    Ευχόμαστε μελλοντική συνεργασία

    Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αντιδήμαρχο κυρία Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου και τον αντιδήμαρχο κύριο Θεοδωρακάκο Τάσο που επικρότησαν το έργο μας και έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τις δράσεις μας.

    Έπεται συνέχεια!!

  • ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ JUDO ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

    20190304000000

    Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 , στην Ακαδημία Πολεμικών τεχνών Και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία προπόνηση  Judo με τον Γκαβό Γρηγόρη, πρωταθλητή ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας και 3ο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Judo.

    Μία μάχη μπορεί να συνεχιστεί και στο έδαφος και εκεί πρέπει να βγάλουμε τις ικανότητες μας σε λαβές, κλειδώματα και ανατροπές με αποτέλεσμα να βρεθούμε πολύ κοντά στον αντίπαλο.

    Είμαστε ανοιχτοί λοιπόν και σε άλλες πολεμικές τέχνες όπως το Judo για να ανεβαίνουμε και να εξελισσόμαστε συνεχώς.

    Πολύ καλή και εποικοδομητική προπόνηση που τράβηξε το ενδιαφέρον όλων των μαθητών που ακολούθησαν και εκτέλεσαν πίστα όλες τις τεχνικές. Ευχάριστο και ουσιώδες μάθημα, έδωσε ένα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα και χαμόγελα στα πρόσωπα όλων, ειδικά των παιδιών  που παρόλο που ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αυτά, το αγκάλιασαν και το ακολούθησαν με ενθουσιασμό.

    Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γκαβό Γρηγόρη για το αξιόλογο μάθημα που μας πρόσφερε, καθώς και όλους τους αθλητές της ακαδημίας που ακολουθούν πιστά  κάθε μας βήμα.

    Αυτό είναι μόνο η αρχή σ’αυτό που ακολουθεί. Έπεται συνέχεια!!!

  • 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΑΜΕΑ

    20190120000000

    Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Ζίου- Ζίτσου ΑΜΕΑ, στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων. Για άλλη μια φορά φάνηκε η άψογη συνεργασία της « Γέφυρας ζωής» με την «Ακαδημία πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου».

    Η ακαδημία μας με εκπρόσωπο του συστήματος Koei-Kan Karate do Greece, Απατζή Θεόδωρο και όλα τα μέλη της, στάθηκε επάξια στο πλευρό των παιδιών της Γέφυρας ζωής, προπονώντας τα σε τεχνικές αυτοάμυνας ώστε να μπορέσουν να πάρουν μέρος σε ένα τόσο σημαντικό και επίσημο πρωτάθλημα και πρόσφεραν σε όλους μας ένα καταπληκτικό και συγκινητικό θέαμα.

    Το άγχος, η υπομονή και ο κόπος αυτών των παιδιών αντικαταστάθηκαν με χαμόγελα και συγκίνηση όταν πήραν στα χέρια τους τα μετάλλια και την επιβράβευση ως αθλητές στο αγώνισμα Duo του Ju-Jitsu.

    Πολύ σημαντικός ο ρόλος και η βοήθεια των εθελοντών της γέφυρας ζωής που μαζί με τα μέλη της Ακαδημίας πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου δίνουν τα απαραίτητα εφόδια σε αυτά τα παιδιά, ώστε να είναι ενεργοί αθλητές και να αγωνίζονται όχι μόνο για μια θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και για μια καλύτερη θέση στην ζωή.

    Μεγάλη η χαρά και οι συγκίνηση απ’ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το μοναδικό γεγονός και περισσότερο από τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται καθημερινά για την ευτυχία τους.

    Ευχαριστούμε την γέφυρα ζωής για την δυνατότητα που μας δίνει να προσφέρουμε, την Ελληνική ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου, τον ομοσπονδιακό προπονητή  κ. Ζαντιώτη Γεώργιο και τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου κ. Πουλικίδη Ανέστη, που με ιδιαίτερη ευαισθησία αγκάλιασαν και ανάδειξαν την εν λόγω δραστηριότητα.

  • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

    20190623000000

    Στο Γηροκομείο Αθηνών παρευρέθηκε η Ακαδημία πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 όπου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, Άσκηση Σεισμού και Φωτιάς ,  που συνδιοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών, την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, την Ομάδα Διάσωσης  Rescue Team DELTA, την Εθελοντική Ομάδα ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΙΛΙΟΥ, τον  Αντώνη Παπαλεξάνδρου, και την Μαρία Παπαλεξάνδρου  μετά από Πρόσκληση του Προέδρου του κ. Ζώη Κολιού ο οποίος έδωσε το δυναμικότερο παρόν τόσο στην άσκηση όσο και  στη φιλοξενία των συμμετεχόντων φορέων. Με την παρουσία του μας τίμησε και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελος Γιαννίτσης. 

    Τις Ομάδες Υποστήριξης συγκροτούσαν,  η  Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας Rescue TEAM SAR 312, η Π.ΕΝ.ΕΦ.ΥΟ. Σύλλογος Εφέδρων-Πανελλήνια ΕΝΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας ΣΕΔΑΠ  και οι Εξειδικευμένοι Εθελοντές Διασώστες  &  Ραδιοερασιτέχνες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Στον ρόλο των Αξιολογητών  της Άσκησης η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής ΕΟΔΑ και Εκπρόσωποι Κρατικών Φορέων και Ενόπλων Δυνάμεων. 

    Αρχηγός της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος εκπαιδευτής Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθηγητής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής σκοποβολής της σχολής αξιωματικών και εκπρόσωπος Ελλάδας στο koei-kan karate do. Μαζί του οι βοηθοί και μέλη της ακαδημίας Θεοδωρίδου Αγγελική, Παχνέλα Ελένη, Στεργιοπούλου Δήμητρα και Αλεξόπουλου Δήμητρα. Η άσκηση ετοιμότητας μας έδωσε  την δυνατότητα να αποκτήσουμε εμπειρία και γνώση, αριθμώντας τα θετικά και τα αρνητικά της διαχείρισης μιας έκτακτης ανάγκης σε ένα χώρο φιλοξενίας ηλικιωμένων με πολλαπλά  προβλήματα.

    Ευχαριστούμε τους συνεργάτες του Γηροκομείου Αθηνών και  όλο το προσωπικό του Ιδρύματος για την άμεση ανταπόκριση τους σε όλη την διοργάνωση. Ανάμεσα τους και πολλοί Εκπρόσωποι Κρατικών Φορέων που με την συμβολή και την υποστήριξη τους διευκόλυναν το έργο μας.

    Επίσης ευχαριστούμε το Πολεμικό Ναυτικό για την διάθεση του Ασθενοφόρου, το Γενικό Νοσοκομείο Ναυτικού για την διάθεση Ιατρικού Προσωπικού και Ασθενοφόρου, το Γενικό Επιτελείο Στρατού για την διάθεση των σκηνών στον χώρο του Γηροκομείου Αθηνών, προκειμένου να φιλοξενηθούν το Κέντρο Επιχειρήσεων που συγκροτήθηκε  για την άσκηση, και όσοι φιλοξενούνται εντός της μονάδας του ΚΟΝΣΟΛΕΙΟΥ και όλων των άλλων κτιριακών δομών του,  την Ελληνική Αστυνομία και την Τροχαία Αττικής για την διάθεση του περιπολικού και των Αξιωματικών του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ., τον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό για την διάθεση Προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος και Πυροσβεστικού Οχήματος, αλλά και όλα τα Σώματα Ασφαλείας που ανταποκρίθηκαν άμεσα  στο αίτημα μας.

    Για  Πρώτη Φορά η Μεγάλης Κλίμακας Άσκηση στο Γηροκομείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε  σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα επίσημα έγγραφα των αρμοδίων αρχών.

    Κατά την διάρκεια της  Άσκησης  έλαβαν χώρα πιθανά σενάρια κατά τα οποία περιλαμβάνονται προβλήματα που πιθανά θα προκύπτουν  ακόμα και σε θέματα επικοινωνίας με την Προϊσταμένη Αρχή λόγω βλαβών στα δίκτυα επικοινωνιών, ηλεκτροδότησης, ύδρευσης & τηλεφωνίας.

    Σπουδαία εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους σε αυτή την ρεαλιστική προσομοίωση σεισμού και φωτιάς.

  • KICK AND DANCE 2019 BY JOSE AND SPIROS

    20190602000000

    Στο μεγαλύτερο αθλητικό πάρτι της Αθήνας ‘’Kick and Dance 2019 by Jose and Spiros'' συμμετείχε η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ύστερα από πρόσκληση του κ. Σπάτουλα Σπύρου προπονητή του Αθλητικού συλλόγου ‘’Άτρωτος’’ Περιστερίου.

    Συνδιοργανωτές αυτού του μεγάλου πάρτι ήταν ο Saer Jose, Carebbean dancer και ο Σπάτουλας Σπύρος.

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου και όλοι μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και αθλήθηκαν σε ρυθμούς Tae Bo και Carebbean Beat.

    Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, με αρχηγό του συστήματος Koei-kan karate do κ. Απατζή Θεόδωρο (6ο Dan),  την προπονήτρια Θεοδωρίδου Αγγελική (3ο Dan), και άλλους βοηθούς, συμμετείχε ενεργά με επίδειξη καράτε που περιλάμβανε βασικές τεχνικές, κάτα και τεχνικές αυτοάμυνας. Σπουδαία παρουσίαση με εμφανή χαρακτηριστικά την πειθαρχία, την δύναμη, την αυτοσυγκέντρωση και τον συγχρονισμό από πλήθος ατόμων διαφορετικών ηλικιών και βαθμίδων ζωνών.

    Ήταν ένα μικρό δείγμα από τα πολλά που μπορούν να προσφέρουν οι μικροί και μεγάλοι αθλητές της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου.

    Αισθητή ήταν και η παρουσία της γραμματέως της Ελληνικής ομοσπονδίας Ju-Jitsu κ. Χαριτοπούλου Μαρία, που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το μεγαλύτερο αθλητικό πάρτι της Αθήνας.

    Φιλοξενούμενοι ήταν το Χαμόγελο του Παιδιού και η πρωταθλήτρια Μπάσκετ Άννα Μαρία Μαντά.

    Τους ρυθμούς του '’Kick and Dance 2019’’ έπαιζε ο Dj Δημήτρης Κάραλης.

    Οι αθλητικοί σύλλογοι που έκαναν επιδείξεις ήταν οι ακόλουθοι:

    Αθλητικός σύλλογος Άτρωτος Περιστερίου

    Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου

    Αθλητικός σύλλογος Κόκκινος Δράκος

    Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σπάτουλα Σπύρο και Saer Jose για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας έδωσαν να χορέψουμε σε ρυθμούς Tae Bo και Carebbean και να αναδείξουμε μέσα από το καράτε τις ικανότητες μας σαν αθλητές, σαν σύλλογος και σαν ομάδα.

  • ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΓΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.ΜΕ.Α ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ

    20190609000000

    Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, σε συνεργασία με την Γέφυρα Ζωής, συμμετείχε ύστερα από πρόσκληση της πολιτικής παρέμβασης Άνω Κορυδαλλού '’ Χοροωδή'', στην ετήσια εκδήλωση Παραδοσιακών χορών και Λαϊκής μουσικής που πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού.

    Στην εκδήλωση αυτή η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου παρουσίασε Καράτε και Αυτοάμυνα μαζί με τα παιδιά Α.με.Α της Γέφυρας Ζωής, τα οποία προπονεί και τους δίνει την ευκαιρία να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τους και να συμμετέχουν σε αγώνες Ju-Jitsu. Έγινε επίδειξη βασικών τεχνικών καράτε και αυτοάμυνας πρώτα από τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής  και στην συνέχεια από τους αθλητές της Ακαδημίας, οι οποίοι με αρχηγό του συστήματος koei-kan karate do κ. Απατζή Θεόδωρο (6ο Dan), έκλεψαν την παράσταση.

    Χαρά και ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων για την ευκαιρία που τους δόθηκε να επιδείξουν τις ικανότητες τους ως αθλητές.

    Ευχαριστούμε πολύ τον πολιτιστικό σύλλογο Κορυδαλλού '’Χοροωδή’’ για την πρόσκληση και την Γέφυρα Ζωής που είναι κοντά μας και μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε.

  • SAMURAI JU-JITSU KIDS CHAMPIONSHIP

    20190323000000

    Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου έδωσε ένα δυναμικό παρών στο παιδικό πρωτάθλημα Samurai Ju-Jitsu που πραγματοποιήθηκε  στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης.

    Με 10 συμμετοχές αυτή την φορά οι αθλητές της ακαδημίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να κατακτήσουν αξιόλογες θέσεις και σίγουρα την πρώτη θέση στην καρδιά των προπονητών τους αλλά και του κόσμου που παρακολουθούσαν το πρωτάθλημα. Δύο πρώτες θέσεις, τρείς δεύτερες θέσεις και πέντε τρίτες θέσεις έκαναν περήφανη την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου.

    Αποφασιστικότητα, δύναμη, πειθαρχία και σπουδαία τεχνική κατάρτιση διέκρινε όλους τους αθλητές. Το αποτέλεσμα έδωσε χαμόγελο και ικανοποίηση στα παιδικά προσωπάκια, όπως και στους γονείς αυτών.

    Για άλλη μια φορά στο πλευρό των αθλητών στάθηκαν ο εκπρόσωπος Ελλάδας του koei-kan karate do κ. Απατζής Θεόδωρος, η προπονήτρια κ. Αγγελική Θεοδωρίδου και άλλα μέλη του συλλόγου.

    Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για την στήριξη και την ώθηση που δίνουν στα παιδιά τους για να γίνουν σωστοί αθλητές.

    Ακολουθεί λίστα με τα ονόματα και τις θέσεις των αθλητών:

    Σταματιάδου Αλεξάνδρα  3η θέση

    Εμμανουηλίδου Αγγελική  2η θέση

    Παπαθεοδώρου Παναγιώτα 1η θέση

    Τόγιας Φίλιππος  2η θέση

    Μπαλαρίνη Δανάη  3η θέση

    Απατζής Αθανάσιος  3η θέση

    Λαλιώτης Νικόλαος  3η θέση

    Σταματιάδης Βασίλειος  3η θέση

    Kvavadze Giorgi  2η θέση

    Τόγιας Πέτρος  1η θέση

  • 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΕΜΙΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΣ

    20190622000000

    Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το « 1st ORIGINAL MARTIAL ARTS FESTIVAL», το πρώτο φεστιβάλ πολεμικών στο ΜΕΤΣ, υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing. Διοργανωτής του Φεστιβάλ ήταν ο Α.Σ. Ατραπός Ν. Κόσμου και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό  DynamicSports.gr.

    Η « Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας  Αυτοπροστασίας Περιστερίου», συμμετείχε σε αυτό το μεγάλο γεγονός, με μια επίδειξη που παρουσίασαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου καθώς και με επίδειξη βασικών τεχνικών αυτοάμυνας που έγινε με τους αθλητές της Γέφυρας Ζωής Α.με.Α με την βοήθεια των μελών της Ακαδημίας.

    Στην επίδειξη επίσης, συμμετείχε και η πρωταθλήτρια στίβου για άτομα με ειδικές ανάγκες, Ειρήνη Κουρούβανη, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με τις τεχνικές αυτοάμυνας σε αμαξίδιο που παρουσίασε σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του συστήματος koei-kan karate do Greece, κ. Απατζή Θεόδωρο κάτοχο μαύρης ζώνης 6ο Dan.

    Η πρωτοπόρος αυτή πρωτοβουλία της «Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας Περιστερίου», να στηρίξει τους αθλητές με ειδικές ανάγκες απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα όλων των θεατών, των υπολοίπων αθλητών και ομάδων και βραβεύτηκε για την συμμετοχή της στο φεστιβάλ.

    Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 13 σύλλογοι με 325 αθλητές.

  • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ‘’MISATO''

    20191124000000

    Μεγάλη συνάντηση πολιτισμών, ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ πραγματοποιήθηκε  στο θέατρο πολιτών στο Περιστέρι στις 24 Νοεμβρίου 2019. Δύο λαοί, διαφορετικές κουλτούρες. Το περιστέρι υποδέχτηκε το Μισάτο . Ένα θέατρο πολιτών γεμάτο αισθήσεις, χαρές, δραστηριότητες και καλλιτεχνικά δρώμενα.

    Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020, η πόλη Μισάτο που θα φιλοξενήσει την Ελληνική Αποστολή εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για ενδυνάμωση των δεσμών της με το Δήμο Περιστερίου, με σκοπό την συνεργασία στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού.

    Ανάμεσα στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν και η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, η οποία συμμετείχε με επίδειξη Kobudo των μικρών και μεγάλων αθλητών της, ύστερα από πρόσκληση του κ.Καπνιάζη Γεώργιου.

    Κεφαλή και στήριγμα της Ακαδημίας είναι ο κ. Απατζής Θεόδωρος εκπρόσωπος της Ελλάδας του συστήματος Koei-kan karate do και κάτοχος μαύρης ζώνης 6ο Dan, ο οποίος με το βλέμμα του στραμμένο στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και υπηρετώντας και σπουδάζοντας πάνω από τριάντα χρόνια αυτό που πρεσβεύει η  Ιαπωνία, ήρθε μαζί με τους βοηθούς του και τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου να χαιρετίσουν και να συμμετάσχουν σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση.

    Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σαν να είχαν καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται ενώ στην ουσία δεν είχαν ιδέα.

    Γίναμε ένα για το κοινό αγαθό και μεγάλο στόχο. Την φιλία με την χώρα που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την πόλη που θα φιλοξενήσει την Ολυμπιακή Ομάδα της Ελλάδας στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Ευχαριστούμε την Δημαρχία, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους. Ευχαριστούμε τους άλλους συλλόγους πολιτιστικούς και αθλητικούς με τους οποίους γίναμε για λίγο ένα.

    Μπράβο στους διοργανωτές. Μπράβο στον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, γι’ αυτό τον πάρα πολύ υψηλό στόχο που έχει βάλει ο οποίος φαίνεται μακρινός και ανυπέρβλητος. Μαζί με όλους εμάς όμως μάλλον είναι πιο εύκολο. Μπράβο στο ΔΣ του Δήμου Περιστερίου. Μπράβο και ευχαριστώ στον ακούραστο και άριστο Καπνιάζη Γιώργο.

    Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, η Μεταφράστρια - Διερμηνέας Ιαπωνικής Γλώσσας Αναστασία Κατσαντώνη και ο Εκπρόσωπος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Γιώργος Καπνιάζης.

  • HOBBY FESTIVAL 2019

    20191004000000

    Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, έδωσε δυναμικό παρών στο μοναδικό event για τις ερασιτεχνικές ασχολίες και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου το ‘’Hobby festival''.

    Το event πραγματοποιήθηκε στις 4 με 6 Οκτωβρίου 2019 στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ και διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από το skywalker.gr υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων.

    Μεγάλη ποικιλία από χόμπι, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο, συναυλίες, μουσική, χορός, αθλητισμός, φωτογραφία, θέατρο και πολλά άλλα χόμπι τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, οι οποίοι παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν ενεργά σε μία σειρά δραστηριοτήτων.

    Η ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου με επικεφαλή τον εκπρόσωπο Ελλάδος του συστήματος Koei-kan karate do κ. Απατζή Θεόδωρο (6ο Dan) και τις βοηθούς του κ. Θεοδωρίδου Αγγελική (3ο Dan) και κ. Παχνέλα Ελένη (2ο Dan), παρουσίασε καράτε, ζίου ζίτσου, kobuto, αυτοάμυνα και krav maga και τράβηξε τα βλέμματα όλων μικρών και μεγάλων που όχι μόνο παρακολούθησαν αλλά συμμετείχαν ενεργά σε τεχνικές καράτε και αυτοάμυνας. Για άλλη μία φορά η Ακαδημία πολεμικών Τεχνών απέδειξε ότι οι πολεμικές τέχνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πνευματική και σωματική ανάπτυξη του ασκούμενου που εκτός από τρόπο ζωής και άθλημα μπορεί να είναι και χόμπι.

    Ευχαριστούμε πολύ τον αθλητικό σύλλογο '’Άτρωτος’’ Περιστερίου και τον προπονητή του κ. Σπάτουλα Σπύρο για την συνεργασία και την ευκαιρία που μας έδωσαν να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε με άλλους αθλητές.

    Επίσης ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τους γονείς που στάθηκαν δίπλα μας για άλλη μία φορά και μας ακολούθησαν σε αυτό το εκπληκτικό event, δίνοντας ακόμα μία επιλογή στον κόσμο να ακολουθήσει το δικό του χόμπι.

  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KOEI-KAN ΚΑΡΑΤΕ

    20180924000000

    Στις 24, 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2018 η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου είχε την τιμή να φιλοξενήσει έναν μεγάλο δάσκαλο και υπεύθυνο Ευρώπης του Koei-kan Karate από την Αμερική τον George C. Skordilis 7o Dan και τους συνεργάτες του Leeann Feinstein 7o Dan και Bill Abajian 3o Dan.

    Στην Ακαδημία που βρίσκεται στην οδό Τζουμαγιάς 57 στο Περιστέρι, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο τριών ημερών με τους παραπάνω εισηγητές και συμμετείχαν όλα τα μέλη της ακαδημίας.

    Παραδόθηκε πλούσια ύλη με βασικές τεχνικές, κάτα, αυτοάμυνα και kobudo που στοχεύουν στην βελτίωση και την ανοδική πορεία των μαθητών.

    Την δεύτερη μέρα του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών, όπου εκεί φάνηκε το πολύ καλό επίπεδο των μαθητών και εκπαιδευτών.

    Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο George C. Skordilis και τους συνεργάτες του για την γνώση που μας πρόσφεραν.

Επικοινωνία

  • Σοβαροι και αξιολογοι δάσκαλοι διδάσκουν καταπληκτικά και πανω απ ολα χρησιμα πραγματα στους μαθητες της σχολής και υπάρχει κλίμα ευδιάθετο.Σαν οικογένειά

  • Καταπληκτικοί δάσκαλοι!!!υπέροχο περιβάλλον! Οι γνωσεις που προσφέρουν,πολύτιμες!!

  • Εξαίρετοι δασκαλοι!!άνθρωποι με ήθος!!!νιώθεις αμέσως οικογένεια!!!όλοι μια γροθιά!!!εκπληκτικό και μοναδικό το έργο τους!!!

  • Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα. Καταπληκτικη δουλεια και δραση!!! Keep going

  • μακράν η καλύτερη ακαδημία πολεμικών τεχνών!! εξαιρετικοί άνθρωποι με αγάπη και πίστη σε οτι κάνουν!!! το πάθος τους φαίνεται κάθε λεπτό σε κάθε τους έργο!!!!

  • Μια ομάδα, μια οικογένεια, μια γροθιά! Μπράβο για την δουλειά που κάνετε!

  • Καταπληκτικοί δάσκαλοι με μεγάλη εμπειρία!

Τζουμάγιας 57, 12131, Περιστέρι

6946324060  

http://www.martial-arts.gr

ΙΑΝ - ΦΕΒ - ΜΑΡ - ΑΠΡ - ΙΟΥΝ - ΙΟΥΛ - ΑΥΓ - ΣΕΠ - ΟΚΤ - ΝΟΕ - ΔΕΚ