Χρώματα Βερνίκια στην Αθήνα - Κολωνός

  • Clou Hellas

Η επιχείρησή μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την γερμανική εταιρεία χρωμάτων και βερνικιών Clou.

 

  • "Βερνίκι εμποτισμού" CLOUSIL

    20170605000000

    Το CLOUSIL είναι βερνίκι εμποτισμού το οποίο αντικαθιστά τον φλοιό του ξυλου. Αποτρέπει μακροπρόθεσμα την διάβρωση. Δίνει στο ξύλο ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα, αξιόπιστη προστασία ενάντια σε αντίξοες συνθήκες και άλλους απρόβλεπτους παράγοντες

     

    Πεδίο εφαρμογής:

    Πόρτες, παράθυρα, φράχτες, πέργκολες, κάγκελα, φουρούσια, πετσώματα, και γενικά ξύλινες επενδύσεις εξωτερικού χώρου. Δεν ενδείκνυται για δρύινα ξύλα.

     

    Ιδιότητες:

    Το Clousil εισχωρεί βαθιά στο ξύλο. Εξευγενισμένες χρωστικές ουσίες εξασφαλίζουν ένα διάφανο ομοιόμορφο χρωματισμό όπως και προστασία από περιβαλλοντικές και καιρικές συνθήκες. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό και προσαρμόζεται στα εκάστοτε επίπεδα υγρασίας. Περιέχει δραστικά συστατικά που προστατεύουν από την κυάνωση, τα παράσιτα και την προσβολή εντόμων.

     

    Τρόπος χρήσης & χρόνος στεγνώματος:

    Δεν επιδέχεται διάλυση. Καλό κούνημα του δοχείου. Συνιστάται μια δοκιμαστική εφαρμογή στο ξύλο μας πριν την χρήση. Ξύλα πλούσια σε ρητίνες και έλαια να πλένονται με διαλυτικό. Περνιέται 2 χέρια ομοιόμορφα και σφιχτά προς την φορά των νερών του ξύλου. Κατάλληλο για εμβάπτιση όπως επίσης και για τροπικά ξύλα. Το δεύτερο χέρι να ακολουθεί μετά από 24 ώρες. οι καιρικές συνθήκες (υγρασία ξύλου, υγρασία ατμόσφαιρας και χαμηλές θερμοκρασίες) επιβραδύνουν το στέγνωμα. Πλένετε τα εργαλεία με διαλυτικό CLOU-EV.

Επικοινωνία