Ασφάλειες αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη

  • Insurance4car

Οι ασφάλειες μας βρίσκονται κοντά σας πάνω από 25 χρόνια, με απόλυτη συνέπεια και ειλικρίνεια στην σχέση μας. Οι ανταγωνιστικές μας τιμές σε περίοδο κρίσης, η ταχύτατη εξυπηρέτηση και αποζημίωση των πελατών μας και η προσωπική επαφή που έχουμε αναπτύξει, με τους πελάτες μας, είναι τα όπλα που μας φέρνουν στις πρώτες θέσεις στην αγορά ασφαλειών της Θεσσαλονίκης.

Στόχος μας καθημερινά να επενδύουμε στις σχέσεις μας με τους πελάτες μας, μέσα από νέα προϊόντα, και να κρατάμε μακροχρόνιες επαφές μαζί σας. Διατηρούμε 2 γραφεία, το κεντρικό της Θεσσαλονίκης και το υποκατάστημα στην Θέρμη. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να βρούμε μαζί το καλύτερο ασφαλιστικό πακέτο για το αυτοκίνητο η την μοτοσυκλέτα σας.



  • Ασφάλειες ζωής - υγείας

    Ασφαλίστε την υγειά σας με υπευθυνότητα. ΣΕ μια περίοδο που το δημόσιο σύστημα υγείας νοσεί και μας αφήνει ακάλυπτους, στην περίπτωση που βρεθούμε στις πύλες ενός νοσοκομείου πρέπει πάντα να έχουμε φροντίσει για μια πιο υγιής λύση. Τα νούμερα μιλάνε καθημερινά από μόνα τους, τα κρεβάτια στις εντατικές μονάδες σε έλλειψη, ιατρικές εξετάσεις σε αναμονή μηνών και τα ράντζα στα νοσοκομεία είναι πλέον μια δεδομένη κατάσταση. Μέσα σε όλο αυτό το σύστημα που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το πολυτιμότερο αγαθό που λέγεται υγεία-περίθαλψη έρχεται να μπει ο κλάδος των ιδιωτικών ασφαλειών, που με πολύ προνομιακά πακέτα για όλη την οικογένεια μπορεί να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας. Διαλέγοντας με τον ασφαλιστή σας ένα ιδιωτικό συμβόλαιο, το πρώτο πράγμα που εξασφαλίζεται, είναι οι πολιτισμένες και ανθρώπινες συνθήκες στη νοσηλεία σας,, η αξιοπρέπεια και η έμφαση στην πρόληψη και την αποτελεσματική θεραπεία χωρίς να σκέφτεστε το κόστος. Το επόμενο θετικό στοιχείο είναι η άμεση πρόσβαση. Έχετε πλέον εύκολη πρόσβαση σε γιατρούς και κλινικές, άμεση εξυπηρέτηση, καμία αναμονή και χρήση σύγχρονων θεραπειών. Το συμβόλαιο σας μπορεί να σας προσφέρει δυνατότητες επιλογών όπως πληθώρα διαγνωστικών κέντρων και κλινικών και κάλυψη σε δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες. Τελευταίο και πιο σημαντικό είναι η διαχείριση κόστους. Ένα συμβόλαιο σε ιδιωτική ασφάλεια μπορεί σας καλύψει τις ετήσιες δαπάνες υγείας και να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες καταστάσεις. Τα συμβόλαια πλέον είναι σε πολύ προσιτές τιμές ανάλογα με αυτό που επιθυμείτε και έχουν πάψει εδώ και καιρό να αποτελούν προνόμιο των λίγων. Ίσως έφτασε η ώρα από το να περιμένετε στην ουρά της γραφειοκρατίας να κλείσετε ένα ραντεβού και να ενημερωθείτε για ένα οικονομικό ασφαλιστικό πρόγραμμα. Στην αγορά πλέον υπάρχουν δεκάδες αξιόπιστα πακέτα, ανάλογα με τη χρήση που επιθυμείτε και τον τρόπο αποπληρωμής που εσείς θα καθορίσετε. Να θυμάστε η πρόληψη σώζει ζωές και δίνει ποιότητα, σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

  • Ανασφάλιστα οχήματα

    20170810000000

    • Πότε ένα όχημα θεωρείται ανασφάλιστο.

    Ανασφάλιστο θεωρείται κάθε όχημα το οποίο κυκλοφορεί άνευ της υποχρεωτικής από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη της Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων.

    • Ένα παρκαρισμένο όχημα, απαλλάσσεται από την υποχρέωση της ασφάλισης;

    Όχι, απαλλάσσεται μόνο στην περίπτωση κατάθεσης πινακίδων.

    • Πώς εντοπίζονται τα ανασφάλιστα οχήματα;

    Με βάση το νέο νόμο, η διαδικασία εντοπισμού πλέον γίνεται ηλεκτρονικά, με διασταύρωση των δεδομένων από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

    • Ποιες είναι οι συνέπειες στην περίπτωση που ένα ανασφάλιστο όχημα προκαλέσει σωματικές βλάβες σε τρίτους;

    Στην  περίπτωση αυτή,  εφόσον  το Επικουρικό Κεφάλαιο αποζημιώσει εκείνους που υπέστησαν σωματικές βλάβες, στρέφεται κατά του ιδιοκτήτη του ανασφάλιστου οχήματος για να διεκδικήσει το ποσό της αποζημίωσης που κατέβαλε. Το ποσό που μπορεί να καλύψει το Επικουρικό Κεφάλαιο ανέρχεται στο 1.000.000€ ανά περίπτωση.

    .Πως μπορώ να δηλώσω την κλοπή του αυτοκίνητου μου;

     Η δήλωση της κλοπής του οχήματος, αποτελεί σημαντική υποχρέωση του ιδιοκτήτη - κατόχου του. Η κλοπή πρέπει υποχρεωτικά  να δηλώνεται στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και στις Διευθύνσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών των Περιφερειών της Χώρας.

    .Πως μπορώ να ελέγξω αν το αυτοκίνητο μου είναι ανασφάλιστο;

    Υπάρχει το κέντρο πληροφοριών του επικουρικού ταμείου αυτοκίνητου και μέσω αυτής της εφαρμογής οι πολίτες  μπορούν να διαπιστώσουν αν είναι ασφαλισμένοι η να προβούν σε τυχόν διορθώσεις στοιχείων και να επικοινωνήσουνε, με την ασφαλιστική τους εταιρία.

    .Ένα όχημα που θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό μπορεί να ασφαλιστεί εκεί;

    Από την στιγμή που έχει ελληνικές πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας ελληνική, πρέπει να ασφαλίζεται από εταιρία που έχει νόμιμη έδρα στην Ελλάδα.

     

Επικοινωνία

  • Πολύ φθηνές τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου και πολύ άμεση εξυπηρέτηση. Όποτε χρειάστηκε υπήρξε άμεση ανταπόκριση

  • Πολύ καλές τιμές και εξυπηρέτηση. Από τα καλύτερα γραφεία ασφαλειών της θεσσαλονίκης

  • Πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Αγ.Δημητρίου 147, 54634, Θεσσαλονίκη

2310968201   6977224979   2310248181  

2310968200

http://www.insurance4car.gr/

https://asfalisou.online


Βενιζέλου 18, Σοχός

2395022258


  • Δευτέρα09.00 - 15.00 & 16:30 - 20:30

  • Τρίτη09.00 - 15:00 & 16.30 - 20.30

  • Τετάρτη09.00 - 15.00 & 16:30 - 20:30

  • Πέμπτη09.00 - 15.00 & 16.30 - 20.30

  • Παρασκευή09.00 - 15.00 & 16.30 - 20.30

  • Σάββατο09.30 - 15.30

  • Κυριακή