Ασφαλιστικός πράκτορας στην Νέα Ερυθραία

  • Αteam

Ασφαλιστικό Γραφείο

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  • Ασφάλειες
  • Ασφαλιστές
  • Ασφάλειες αυτοκινήτων
  • Ασφάλειες ζωής
  • Ασφάλειες υγείας
  • Συνταξιοδοτικά
  • Επενδυτικά προγράμματα
  • Αμοιβαία κεφάλαια


  • Ειδικά Πακέτα - Προσφορές

    • Δωρεάν Financial Planning για όλους τους πελάτες μας, για να μπορούν να αποφασίσουν μέσα από όλες τις εταιρείες πιο ασφαλιστικό πρόγραμμα ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ασφαλιστικές ανάγκες.
    • Δωρεάν το Ασφαλιστικό Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Πίστης "Ασφαλιστικό Γονέα" για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ μέχρι και 90%. Ειδικά τιμολόγια για Δημοσίους Υπαλλήλους, Άνεργους και Φοιτητες.
    • Δωρεάν Κάρτα Υγείας Προνομίων, Δωρεάν παροχών  & Εκπτώσεων στον Όμιλο Ιασώ.

  • Ασφαλιστικός Γονέας

    Ασφαλιστικός Γονέας: Η πρώτη ασφάλεια… αγάπης!

    Ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι μια πρωτοποριακή ασφάλιση που προσφέρει χωρίς κόστος τα καθημερινά ψώνια στην οικογένειά σας, στην περίπτωση που εσείς ως φυσικός γονέας δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε αυτή την αποστολή, εξαιτίας νοσηλείας ή απώλειας ζωής σας από ατύχημα.

    Έτσι, με τις αγορές που κάνετε εσείς ή/και η οικογένειά σας από συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη επιχειρήσεις, διασφαλίζετε ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει για ένα έτος τις καθημερινές της αγορές και σε περίπτωση νοσηλείας σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει τις αγορές που αντιστοιχούν στις ημέρες νοσηλείας σας. Και στις δύο περιπτώσεις, το ανώτατο όριο κάλυψης διαμορφώνεται στα € 1.500 μηνιαίως ή στα € 18.000 τον χρόνο.

    Επιπρόσθετα, εάν είστε ή εάν γίνετε στο μέλλον ασφαλιζόμενος μας σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, θα σας επιστρέφουμε τα ασφάλιστρα  μέχρι και στο 90% αυτών, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας.
    Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι πράξη αλληλεγγύης προς την Ελληνική κοινωνία.

    Αποκτήστε και εσείς, χωρίς κόστος, τον Ασφαλιστικό Γονέα, συμπληρώνοντας την online φόρμα επικοινωνίας, και εμείς θα επικοινωνίσουμε μαζί σας για να σας εκδόσουμε τον δικό σας προσωπικό Ασφαλιστικό Γονέα. Μπορείτε επίσης να δείτε τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα, καθώς και τα ποσοστά επιστροφής τους.

  • Δωρεάν Κάρτα Υγείας

  • 39 έτη αναπτυξιακής πορείας για την Ευρωπαϊκή Πίστη

    20161101000000

    39 έτη παρουσίας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά συμπλήρωσε η Ευρωπαϊκή Πίστη. Με αφορμή το γεγονός αυτό η Εταιρεία εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

     

    Ευρωπαϊκή Πίστη: 39 έτη αναπτυξιακής πορείας

    Τα 39 έτη παρουσίας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά συμπλήρωσε η Ευρωπαϊκή Πίστη.

    Μία επιτυχημένη παρουσία η οποία ξεκίνησε την 1/11/1977, από 19 ασφαλιστές, μέσα σε ένα οξύτατο ανταγωνιστικό περιβάλλον που αριθμούσε 149 ασφαλιστικές εταιρείες.

    Από τα πρώτα βήματά της, η Ευρωπαϊκή Πίστη προσδιόρισε το Όραμά της, το οποίο αποτελεί σταθερό της προσανατολισμό μέχρι και σήμερα: Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού ο οποίος θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, των εργαζομένων και των επενδυτών του.

    Στα 39 χρόνια λειτουργίας της, η Ευρωπαϊκή Πίστη:

    • Έχει σημειώσει αποδόσεις πάνω από τα συνήθη όρια, όπως ενδεικτικά μέσο όρο αύξησης κύκλου εργασιών κατά 23%, καθαρής θέσης 23,5%, ενεργητικού 25,5%, αποθεμάτων 26% και ανθρώπινου δυναμικού 15,5%.
    • Έχει δημιουργήσει οφέλη για τους ασφαλισμένους της μέσω πρωτοποριακών προγραμμάτων, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και ειδικότερα τα τελευταία 4 χρόνια μέσω του Ασφαλιστικού Γονέα, της πρωτοποριακής ασφάλισης που προσφέρεται χωρίς κόστος σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.
    • Βραβεύεται τα έξι τελευταία χρόνια με το βραβείο True Leaders της ICAP, και είναι μία εκ των 3 επιχειρήσεων, που λαμβάνουν αυτή την διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.
    • Έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό Δίκτυο Πωλήσεων με περισσότερους από 5.000 Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, οι οποίοι εξυπηρετούν πάνω από 500.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια.
    • Έχει διακριθεί με Πλατινένιο Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής και Εταιρικής Υπευθυνότητας από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - EBEN GR.
    • Δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή και έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό.

    Επιπρόσθετα, η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μόνη ασφαλιστική εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, από το 1997, με δημόσια εγγραφή.

    Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Πίστη, με αναλλοίωτες τις αρχές και τη φιλοσοφία πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε, την εντιμότητα, τη συνέπεια, τη φιλεργατικότητα και τη χρηστή διαχείριση, αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους ασφαλιστικούς φορείς στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρεία διαθέτει όλες τις απαιτούμενες υποδομές για την εφαρμογή της «Φερεγγυότητα ΙΙ», υπερκαλύπτοντας τα απαιτούμενα κεφαλαιακά κριτήρια της σχετικής οδηγίας.

    Παράλληλα, έχει υψηλή ρευστότητα και σημαντικά ελεύθερα αποθεματικά.

    Η Διοίκηση της Εταιρείας, παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις και προσαρμόζεται στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον με στόχο τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας και την επίτευξη του Οράματός της.

    georgakopoulosΤο μήνυμα του κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου, προς τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης

    1/11/1977
    Έχουν περάσει 39 χρόνια από τότε! Σαν να μην πέρασε μια ημέρα! Γιατί τα χρόνια που περνούν καλά, περνάνε γρήγορα! Κι αυτά που θα ’ρθουν θα περάσουν πιο γρήγορα, γιατί θα είναι ακόμη καλύτερα! Καλύτερα, γιατί το θέλουμε, γιατί μπορούμε! Ο ένας κοντά στον άλλον, όλοι μαζί παλιοί και νέοι, με νεανικό σφρίγος και … γεροντική ωριμότητα, με ενιαίο προσανατολισμό και αμετάκλητη απόφαση να πραγματοποιήσουμε το «Όνειρό» ΜΑΣ:

    1ον  Θέλουμε μια κοινωνία εργαζομένων, που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες ασφάλειας, ανεμπόδιστων προοπτικών εξέλιξης, ιδανικού περιβάλλοντος και δίκαιης ανταμοιβής της προσφοράς τους.

    1ον  Θέλουμε μια κοινωνία ασφαλισμένων, ολόκληρη την κοινωνία, που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες πλήρους εξασφάλισης των αγαθών για τα οποία αγωνίζεται νυχθημερόν : Εισόδημα, οικογένεια, περιουσία, ποιότητα ζωής.

    1ον   Θέλουμε μια κοινωνία επενδυτών, στην οποία θα εξασφαλίζονται υψηλές αποδόσεις της επένδυσής τους με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, που θα στηρίζουν «το όνειρο» κάθε φορά που θα χρειάζεται.

    1ον   Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πραγματοποίηση του Ονείρου, με μια εσωτερική οργάνωση και διοικητική κουλτούρα ενιαία, απολύτως απεξαρτημένη από πρόσωπα, προσανατολισμένη στο μέλλον.

    Υιοθετείστε το όλοι, κάντε το φυσικό σας χαρακτηριστικό σαν την ανάσα σας, τοποθετείστε το στο μυαλό και την καρδιά σας και εργαστείτε με συνέπεια, πίστη, αφοσίωση και ενθουσιασμό για την πραγματοποίησή του! Σας αφορά όλους, είναι δικό σας! Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας αποπροσανατολίσει! Η δικαίωση – υλική, συναισθηματική και πνευματική– είναι το σπουδαίο συναίσθημα (γέρας) που θα νοιώθετε σε κάθε σας βήμα. Το αξίζετε. Αξίζετε πολύ περισσότερο από ό,τι πιστεύετε. Τα σημερινά σας αποτελέσματα το αποδεικνύουν! Δεν έχετε αξιοποιήσει ακόμη ούτε το 10% των πραγματικών σας δυνατοτήτων !

    Η αγάπη μου θα σας συνοδεύει πάντα σε κάθε καλή επιδίωξή σας στα επόμενα πολλά – πολλά χρόνια.

     Χρήστος Γεωργακόπουλος

     

     

    Πηγή: aagora.gr

  • Ευρωπαϊκή Πίστη: Τα MARKET IN στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

    20161024000000

    Η Ευρωπαϊκή Πίστη καλωσορίζει τα MARKET IN στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στις οποίες οι κάτοχοι του προγράμματος μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους.

    Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας, επιλέγοντας ένα από τα 140 καταστήματα MARKET IN και κάνοντας τις καθημερινές τους αγορές με τη χρήση μετρητών, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, εξασφαλίζουν:

    1,5% επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε υπάρχον ή μελλοντικό συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη

    δωρεάν αγορές από τις συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλειας ζωής τους από ατύχημα.

    Γιορτάζοντας τη νέα αυτή συνεργασία, οι δύο επιχειρήσεις προσφέρουν στους κατόχους του προγράμματος τη δυνατότητα με την πρώτη αγορά τους σε κάθε κατάστημα MARKET IN έως τις 30 Νοεμβρίου, να επωφεληθούν με €5 έκπτωση για την επόμενη αγορά τους, καθώς και με €500 επιπλέον στο ποσό της ασφαλιστικής τους κάλυψης.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη συνεργασία, τις τρέχουσες προσφορές, το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αλλά και για να αποκτήσετε το πρόγραμμα, επισκεφθείτε το www.asfalistikosgoneas.gr ή κατεβάστε το νέο App του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας.

     

    Πηγή: asfalisinet.gr

Επικοινωνία

Νικολάου Πλαστήρα 12 και Ελ. Βενιζέλου 103, 14671, Νέα Ερυθραία

2106215818   2109577848  

http://ateam.gr/index.php/contributor/andreoug

  • Δευτέρα9.00 - 17.00

  • Τρίτη9.00 - 17.00

  • Τετάρτη9.00 - 17.00

  • Πέμπτη9.00 - 17.00

  • Παρασκευή9.00 - 17.00

  • Σάββατο

  • Κυριακή