Κρεοπωλείο στο Λαύριο

  • Ο Άσσος

Γευστικά και ελληνικά κρέατα από το κρεοπωλείο μας στο Λαύριο.  Ένας μοναδικός χώρος που θα βρείτε όλων των ειδών τα κρέατα και τις κοπές που σας αρέσουν.

Τα διάσημα black angus  σας περιμένουν στα ειδικά ψυγεία για να σας δώσουν τα πιο νόστιμα πιάτα από μοσχάρι. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε τα μπιφτέκια black angus  για τα πιο ζουμερά  burgers.

Διαθέτουμε άριστα μηχανήματα κοπής και ψύξης αλλά και πρωτοποριακές μηχανές επεξεργασίας κρέατος.

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε: βιολογικά κρέατα, αρίστης ποιότητας, ελληνικά κρέατα από μικρούς παραγωγούς της επαρχίας, μοσχάρια ελευθέρας βοσκής, κοκόρια παραγωγής μας, χοιρινά ελευθέρας βοσκής, παραδοσιακά ζυμαρικά, παραδοσιακά γλυκά κουταλιού.

Διαθέτουμε: Κρεοπωλείο, Φρέσκα κρέατα, Παραδοσιακά τρόφιμα, Αγορά κρεάτων, Μέλι, κρασί, όσπρια  δημητριακά,  λάδι, διανομή κατ'οίκον

  • Διαλέξτε το σωστό κομμάτι κρέας

    20200101000000

    Για να μάθουμε όλα τα κομμάτια του κρέατος και ειδικά του μοσχαρίσιου θα έπρεπε να τελειώσουμε ειδική σχολή . Είναι τόσα πολλά τα μέρη ενός ζώου, οι κοπές και το ψήσιμο που σίγουρα θα μπερδευτούμε. Υπάρχουν όμως οι ειδικοί των ειδικών, στο κρεοπωλείο «Ο ΑΣΣΟΣ» στο Λαύριο, που μας δίνουν πληροφορίες για τα πιο γευστικά μέρη του ζώου αλλά και για τον τρόπο που θα διαλέξουμε το σωστό κομμάτι κρέας. Μέσα από την εμπειρία τους στον χώρο του κρέατος διατηρούν ένα από τα πιο σύγχρονα κρεοπωλεία και προσφέρουν στους πελάτες τους αγνό ελληνικό κρέας. Ας ξεκινήσουμε από το μοσχάρι.

    Η μοσχαροκεφαλή είναι ιδανική για σούπα η φούρνο και την προτιμούν όσοι αγαπούν τον καλό μεζέ. Λίγο πιο χαμηλά βρίσκουμε το σβέρκο και την ράχη οπού ξεκινούν οι γευστικές σπαλομπριζόλες για σχάρα και τηγάνι.

    Τα πλευρά μπορούν να κοπούν σε παιδάκια και κάνουν υπέροχη σούπα αλλά και μοναδικό φαγητό στον φούρνο. Στο πίσω μέρος της ράχης συναντάμε τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού που δεν είναι άλλα από το φιλέτο και το κόντρα φιλέτο. Ένα κομμάτι κρέας που χωρίζεται σε τρία τμήματα την κεφαλή, το σώμα και την ουρά. Το κόντρα φιλέτο είναι ένα ενιαίο τεμάχιο το οποίο μπορείτε να αγοράσετε με κόκκαλο η χωρίς ανάλογα την χρήση που θα κάνετε.

    Στο πάνω και πίσω μέρος του μοσχαριού βρίσκεται ένα από τα πιο λιπαρά κομμάτια το κιλότο ιδανικό για μαγειρευτό κατσαρόλας και για φούρνο. Στον ώμο του μοσχαριού βρίσκεται η σπάλα με λίγο λίπος και αποτελείται από το νουά, το χτένι και το ποντίκια, όλα ιδανικά για κατσαρόλα και φούρνο.

    Το στήθος που βρίσκεται κάτω από την σπάλα είναι πολύ λιπαρό κομμάτι και το χρησιμοποιούμε για σούπες , εκεί θα βρούμε το ποντίκι και το κότσι που έχουν πολύ ψαχνό και είναι ιδανικά για φούρνο με ζυμαρικό ή πατάτες. Στο μηρό του μοσχαριού ο χασάπης θα μας κόψει κιλότο, τρανς, νουά και στρογγυλό που είναι ιδανικά για σνίτσελ, για τηγάνι σε λεπτές φέτες και κατσαρόλα. Η κοιλιά του ζώου είναι ιδανική για κιμά.

    Αυτά είναι τα βασικά κομμάτια του μοσχαριού και σύμφωνα με το έμπειρο προσωπικό του κρεοπωλείου Άσσος στο Λαύριο, μεγάλο ρόλο παίζει η σωστή συντήρηση του κρέατος πριν και μετά την αγορά. Το μοσχαρίσιο κρέας μπορεί να παραμείνει στην συντήρηση έως 10 μέρες. Τέλος στο ψυγείο πρέπει να τοποθετείται σε χαμηλά ράφια και να προσέχουμε την επαφή του με άλλα τρόφιμα.

Επικοινωνία

  • Webrocket.

    Best butchery shop

  • Μεγάλη ποικιλία, ποιότητα και εξυπηρέτηση!!!

  • Πεντακάθαρο κατάστημα,ευγενικό προσωπικό,όλα τα προϊόντα φρέσκα!Μεγάλη ποικιλία σε παραδοσιακά προϊόντα.

  • Καταπληκτικό κρεοπωλείο, άριστα προϊόντα!!!

  • ποικιλία στα παραδοσιακά προϊόντα, ωραία κρέατα και πολύ καλά παιδιά!!!

  • Ποιοτικά προϊόντα και πάντα φρέσκα!!!

Λεονταρίδου 4, 19500, Λαύριο

2292023120   6970455987  

  • Δευτέρα08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

  • Τρίτη08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

  • Τετάρτη08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

  • Πέμπτη08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

  • Παρασκευή08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

  • Σάββατο08:00 - 21:00

  • Κυριακή08:00 - 14:00