Blog

  • 12

    Apr, 2021

    Ο σωστός φωτισμός του χώρου μας

    Ο σωστός φωτισμός του χώρου μας. Ο φωτισμός του χώρου μας, εξαρτάται από τον τρόπο που τον χρησιμοποιούμε. Αποφασίστε για ποιο λόγο κάνετε χρήση του δωματίου, για διάβασμα , για φαγητό, για ξεκούραση και ανάλογα διαλέξτε και τον κατάλληλο φωτισμό.

    Κουζίνα


    Φωτισμός κάτω από ντουλάπια κουζίνας: Βασικά Σημεία Τοποθέτησης, Είδη Φωτισμού και Χρήσιμες Συμβουλές | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Για την κουζίνα προσπαθήστε να φωτίσετε περισσότερο τους "χώρους εργασίας". Εκεί όπου θα "βγαίνει η περισσότερη δουλειά" κατά την προετοιμασία του μαγειρέματος. Ιδανικά τα φώτα πρέπει να βρίσκονται χαμηλότερα από το επίπεδο που βρίσκονται τα μάτια σας.

    Καθιστικό


    Ο σωστός φωτισμός για την τραπεζαρία σας!

    Για το καθιστικό χρησιμοποιήστε  ένα συνδυασμό από επιδαπέδια φωτιστικά, επιτραπέζια φωτιστικά ή πορτατίφ.  Φροντίστε ο φωτισμός να μην πέφτει στο ύψος των ματιών για να μην κουράζει τους καλεσμένους σας . Επίσης, σημαντικό! Μην ξεχνάτε πως ο φωτισμός πρέπει να είναι μέρος του ντεκόρ! Προσαρμόστε τις επιλογές σας στις ανάγκες σας πριν προβείτε σε αγορές!

    Μπάνιο


    Πώς να φωτίσετε σωστά το μπάνιο σας | 10DECO

    Για το μπάνιο, η πιο διαδεδομένη άποψη είναι πως "όσο πιο φωτεινό, τόσο το καλύτερο". Κάποιοι πάντως προτιμούν έναν πιο ελαφρύ φωτισμό που συνήθως τον διαχειρίζονται με ντίμερ. Ό,τι και αν προτιμήσετε πάντως, συνδυάστε  τη διακόσμηση του μπάνιου με ειδικές "θέσεις" για κεριά. Το φως των κεριών θα σας βοηθήσει να χαλαρώνετε καθώς απολαμβάνετε  ένα απολαυστικό μπάνιο!

    Υπνοδωμάτιο 





    Το υπΑυτός Είναι ο Σωστός Φωτισμός για Διάβασμα!spirossoulis.com – the home issueνοδωμάτιο πρέπει να περιλαμβάνει σίγουρα μια λύση φωτισμού που θα προσφέρεται για διάβασμα στο κρεβάτι ή στο γραφείο και ένα κεντρικό φως για όταν ντύνεστε. Και εδώ το ντίμερ αποτελεί μία μοντέρνα και λειτουργική επιλογή!