Blog

  • 16

    Sep, 2021

    Γάμος: Διαλέξτε μοναδική μπομπονιέρα

    Γάμος: Διαλέξτε μοναδική μπομπονιέρα. Το ωραιότερο δώρο για τους καλεσμένους του γάμου είναι η μπομπονιέρα. Να βρείτε την ιδανική μπομπονιέρα δεν είναι εύκολο. Μέσα στο ψάξιμο και στον πανικό όλες θα σας φαίνονται ίδιες και δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε. Εμείς μέσα από συμβουλές ειδικών φροντίσαμε να σας καθοδηγήσουμε λίγο για να επιλέξετε την κατάλληλη μπομπονιέρα για το ύφος του γάμου σας.

    Ο τρόπος να πείτε ευχαριστώ


    Να μην ξεχνάτε ότι η μπομπονιέρα είναι ένας τρόπος να πείτε ευχαριστώ στους καλεσμένους σας οπότε πρέπει να είναι φίνα και κομψή.
    Καλό θα ήταν να ταιριάζει με όλο το θέμα του γάμου χρωματικά και στο είδος υφάσματος με το νυφικό.
    Μια πολύ καλή λύση είναι να τις φτιάξετε μόνες σας με υλικά από την διακόσμηση του γάμου.

    Εκκλησία η δεξίωση 


    Αν αποφασίσετε να την μοιράσετε στην δεξίωση, μπορείτε να την αφήσετε πάνω στο τραπέζι και να αποτελεί μέρος του στολισμού.
    Μπορείτε να διαλέξετε να βάλετε πάνω στην μπομπονιέρας κάτι που να σας θυμιζει πως γνωριστήκατε.
    Επίσης όσο πιο μακριά είναι ο γάμος καλό θα ήταν να έχετε πιο καλή μπομπονιέρα σαν “ευχαριστώ” για τους καλεσμένους που σας ακολουθούν.

    Η πιο συνηθισμένη ποσότητα κουφέτων που χρησιμοποιείται στις μπομπονιέρες είναι 3, 5 ή 7. Για τον αριθμό 3 λένε οτι συμβολίζει τη νύφη, τον γαμπρό και το παιδί τους. Για τον αριθμό 5, οτι συμβολίζει την υγεία, την ευτυχία, τη μακροζωία, την αφθονία και τη γονιμότητα. Για τον αριθμό 7, οτι συμβολίζει την καλή τύχη κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου των νεόνυμφων.