Blog

  • 14

    Jun, 2021

    Μικρά μυστικά για επαγγελματικές φωτογραφίες γάμου

    Μικρά μυστικά για επαγγελματικές φωτογραφίες γάμου. Ήρθε η μέρα να παντρευτείτε όλα είναι έτοιμα και ο φωτογραφικός φακός ξεκινά να αποτυπώνει κάθε όμορφη στιγμή αυτής της ιδιαίτερης ημέρας. Φροντίστε να βγάλετε απίστευτες φωτογραφίες γιατί θα σας μείνει το καλύτερο αναμνηστικό από όλη αυτή την ευχάριστη και κουραστική διαδικασία. Σας δίνουμε μερικές συμβουλές από εξειδικευμένους φωτογράφους γάμων για τις καλύτερες πόζες της ζωής σας.

    Επαγγελματίας φωτογράφος


    Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Γάμου - Βάπτισης
    Διαλέξτε τον σωστό φωτογράφο. Ο άνθρωπος που έχετε απέναντι σας όλη μέρα εκτός από σωστός επαγγελματίας πρέπει και να σας ταιριάζει σαν χαρακτήρας. Είναι σημαντικό να δεις άλλες δουλειές του, ενώ ακόμα μπορείς να συμβουλευτείς τις αξιολογήσεις προηγούμενων πελατών. Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσεις το φωτογράφο είναι μέσω της επικοινωνίας με άλλα ζευγάρια.

    Εξίσου σημαντικό είναι και το κόστος


    Φτιάξτε μαζί το πλάνο σας. Πρέπει να ξέρετε αν η φωτογράφιση θα έχει ένα συγκεκριμένο θέμα, αν θα γίνει σε μια μέρα η θα έχει και συνέχεια τις επόμενες, αν θα έρθει ο φωτογράφος σπίτι σας για την προετοιμασία. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε κάποιο θέμα ανάλογα με την εποχή, σε vintage ύφος ,ακόμα και σε κάποιο θέμα από μια ταινία που σου αρέσει ιδιαίτερα. Στη συνέχεια επιλέξτε την τοποθεσία που θα γίνει η φωτογράφηση και πληροφορηθείτε για τυχόν κανόνες και περιορισμούς.



    Πλάνο


    Next day φωτογράφιση γάμου
    Διαθέστε το σωστό χρόνο. Κάθε πλάνο θέλει την δική του σκηνοθεσία και οι ομαδικές φωτογραφίες θέλουν περισσότερο χρόνο συνήθως. Για να έχεις φωτογραφίες γάμου που περιλαμβάνουν κάθε λεπτομέρεια υπολόγισε ότι στην προετοιμασία της νύφης θα χρειαστούν περίπου 1,5 ώρα. Έτσι θα υπάρχει αρκετός χρόνος για φωτογραφίες τόσο κατά τη διάρκεια των ετοιμασιών όσο και για τη νύφη μόνη της.

    Μετά την τελετή


    Γαμπρός – Νύφη: Τέλος για το ζευγάρι μετά την τελετή θα χρειαστεί το λιγότερο μισή ώρα. Καλή ιδέα είναι να βγάλετε αυτές τις φωτογραφίες στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της τελετής και του δείπνου.
    Μην βγάλετε όλο το άγχος και τις παραξενιές της ημέρας πάνω στον φωτογράφο. Συνεργαστείτε μαζί του με τρόπο ευγενικό, φροντίστε να είναι καλά, να έχει φάει και να μην του λείψει τίποτα αφού θα βρίσκετε όλη μέρα στο πόδι.

    Ομορφη next day φωτογραφιση γαμου | Νικη & Αντωνης - EverAfter
    Φροντίστε να βρείτε μαζί την όμορφη πλευρά σας, το καλό προφίλ, το λαμπερό χαμόγελο και όποιο μυστικό είναι αυτό που θα σας χαρίσει τα τέλεια στιγμιότυπα.