Blog

  • 15

    Jun, 2021

    Γυψοσανίδα το ιδανικό υλικό για το σπίτι σας

    Γυψοσανίδα το ιδανικό υλικό για το σπίτι σας. Η γυψοσανίδα είναι ένα ασφαλές υλικό που όλο και περισσότεροι προτιμούν για την διακόσμηση του σπιτιού τους.

    Κατασκευές από γυψοσανίδα μπορείτε να δείτε σε εσωτερικούς τοίχους, σε οροφές αλλά και ως καταπληκτικές βιβλιοθήκες, ράφια, γύρω από το τζάκι και σε οποίο μέρος του σπιτιού έχετε επιθυμία. Ας δούμε τα βασικά πλεονεκτήματα γυψοσανίδας σύμφωνα με τους τεχνικούς που τις τοποθετούν.

    κατασκευές γυψοσανίδες, κατασκευές γυψοσανίδα , κατασκευή Γυψοσανίδων,κατασκευή  Γυψοσανίδας, κατασκευές με γυψοσανίδα, κατασκευές με γυψοσανίδες,

    Εύκολη  τοποθέτηση


    ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Ι. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
    Σε αντίθεση με τις κατασκευές από τούβλο και τσιμέντο που χρειάζονται χρόνο, η τοποθέτηση γυψοσανίδας είναι πολύ εύκολη και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

    Έχεις μικρότερο πάχος σαν εσωτερικό τοίχο με αποτέλεσμα να κερδίζετε χώρο στο σπίτι σας. Ως οικοδομικό υλικό είναι πολύ πιο οικονομικό και σε συνδυασμό με το χρόνο τοποθέτησης την κάνουν το αγαπημένο υλικό των περισσοτέρων.

    Θερμομόνωση


    Η γυψοσανίδα είναι ιδανική ως θερμομονωτικό υλικό και προστατεύει το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού από απότομες αλλαγές στην θερμοκρασία. Έτσι εξοικονομείτε ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι.

    Υπηρεσίες - Γκέκας Δημήτρης | Κατασκευές με Γυψοσανίδες Δάφνη Αθήνα

    Πυρασφάλεια


    Προσφέρει πολύ υψηλό επίπεδο πυρασφάλειας γιατί έχει σαν βασικό υλικό τον γύψο που περιέχει μέσα ένα μεγάλο ποσοστό νερού.

    Η γυψοσανίδα λόγο βάρους και επειδή είναι στερεωμένη στο πάτωμα δεν έχει φθορές και επικινδυνότητα σε ένα μεγάλο σεισμό.
    Σε όλες τις περιπτώσεις η καλή λειτουργία του χώρου με γυψοσανίδα εξαρτάται από του τεχνίτες και την σωστή τοποθέτηση που θα κάνουν.