Βιοτεχνία επίπλων στο Ίλιον

  • Mathioulakis Home Design

Η επιχείρηση μας στο Ίλιον ασχολείται με την κατασκευή επιπλοσυνθέσεων. Τα προϊόντα Mathioulakis Home Design, συνδυάζουν άριστη ποιότητα και design μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών, υφασμάτων και διαστάσεων σε προσιτές τιμές.

Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε στο χώρο του επίπλου πριν 46 χρόνια και συνεργαστήκαμε με μεγάλα ονόματα του χώρου σε επίπεδο λιανικού και χονδρικού εμπορίου. Ένα πράγμα δεν άλλαξε όλα αυτά τα χρονιά η αγάπη μας για το έπιπλο και η ευθύνη μας να κατασκευάζουμε ποιοτικά προϊόντα για τους πελάτες μας.

Το  έπιπλο πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και εμείς φροντίζουμε να ακούμε και να δημιουργούμε ότι επιθυμείτε για τον επαγγελματικό η οικιακό σας χώρο. Προσαρμόζουμε τις ανάγκες σας στον χώρο σας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την ποιότητα υψηλού επιπέδου που μας χαρακτηρίζει.

 

Προϊόντα:

Sofas / Καναπέδες

Chairs / Καρέκλες

Ottoman / Σκαμπό 

Bed / Κρεβάτια 

Headboards /Κεφαλάρια 

Tables / Τραπέζια 

Fabric / Ύφασμα 

Layer / Στρώμα 

Made to measure / Ειδικές κατασκευές 

Studiy area of / Μελέτη χώρου 

Βρείτε την επιχείρηση στον Panelinios.gr, αναζητωντας για: ταπετσαρίες επίπλων Ίλιον, έπιπλα Ίλιον, βιοτεχνία επίπλων Ίλιον, ειδικές κατασκευές επίπλων Ίλιον, χειροποίητα έπιπλα Ίλιον

Επικοινωνία