Κλιματισμός στην Λάρισα

  • Σακελλάρης Δημήτρης

Η εταιρία μας στην Λάρισα, χάρη στην πολυετή εμπειρία και συνεργασία με διπλωματούχους μηχανικούς, αναλαμβάνει εργασίες κλιματισμού και εξαερισμού.

Έχουμε τον  έλεγχο του κλιματισμού και εξαερισμού του χώρου των εγκαταστάσεων σε καφέ-εστιατόρια, βιομηχανίες και οργανισμούς. Ασχολούμαστε με την μελέτη εγκατάστασης εξοικονόμησης ενέργειας με την τοποθέτηση συστήματος εναλλακτή αέρα – αέρα σε συνδυασμό με την υλοποίηση αυτοματισμού ελέγχου ροής αέρα

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού που διαθέτουμε, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο για ξενοδοχειακά συγκροτήματα, εμπορικά κέντρα, βιομηχανίες, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης και χώρους με υψηλές απαιτήσεις στον κλιματισμό.

Υπηρεσίες: εγκαταστάσεις κλιματισμού, εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης - ψύξης, κλιματισμός επαγγελματικών χώρων, επαγγελματικός κλιματισμός, επαγγελματικός εξαερισμός

Προϊόντα: Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες, Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού, Αερόψυκτοι Ψύκτες Αέρα, Εναλλάκτες αέρα, Αερολέβητες, Ανεμιστήρες Απορρόφησης επαγγελματικών κουζινών.

  • MCE Mostra Convegno Expocomfort 2018, Μιλάνο 13 – 16/3

    Πολλές καινοτόμες ιδέες με νέες τεχνολογίες στο χώρο του κεντρικού κλιματισμού / αερισμού με βάσει την εξοικονόμιση ενέργειας.

  • ISK – SODEX 2018 (Κωνσταντινούπολη)

    Η έκθεση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 και 10 Φεβρουαρίου 2018 αποτέλεσε ξανά σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του χώρου που θέλησαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις.

  • Διεθνής Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017»

    Με αντοχή στον χρόνο και αδιάλειπτη παρουσία, η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ», αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας και  το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός της Ηπείρου,  συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά  στην κρίση.

    Κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες, οι φετινοί διοργανωτές δε, ευελπιστούν να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη, καθώς  η έκθεση επικεντρώνεται στην στοχευόμενη  διαφημιστική προβολή όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά Πανελλαδικά καθώς και στη γειτονική Αλβανία.

  • Συμμετοχή στην «Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2017»

    Η έκθεση έχει μεγάλη ελκτική δύναμη γιατί αφορά στον πιο αγαπημένο και δημιουργικό χώρο του Έλληνα, την κατοικία του, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του.

    Κατά τους διοργανωτές της η έκθεση είναι ένα άρτιο εργαλείο επαγγελματικού δειγματισμού και μάλιστα δίνει ίσες ευκαιρίες προβολής σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις. Άσχετα όμως με τον βαθμό στον οποίο οι επιχειρήσεις θα την εκμεταλλευτούν, η ίδια σχεδιάστηκε και οργανώνεται για άλλη μια φορά με στόχο την αποδοτικότερη συμμετοχή των εκθετών και σκοπό να εισπράξουν όχι μόνο την αξία της συμμετοχής κατά τη διάρκειά της αλλά και την παρακαταθήκη που αφήνει για το μέλλον τους, την υπεραξία της.

    Ένα από τα ατού της διοργάνωσης είναι πως οι επιχειρήσεις ανάλογα με τα εκθέματά τους είναι ενταγμένες σε θεματικές ενότητες με κλαδική λογική και συναφή είδη για άμεση σύγκριση και πιο προσωποποιημένη αντιμετώπιση του επισκέπτη.

Επικοινωνία