Παιδότοπος στο Κορωπί

  • Παιχνιδοδημιουργήματα

Η παιδική δημιουργία και το διαδραστικό παιχνίδι έχουν το σπίτι τους στο Κορωπί. Η αγάπη μας για δημιουργία όμορφων στιγμών μας ώθησε να φτιάξουμε την επιχείρηση οργάνωσης εκδηλώσεων, γάμων και παιδικών πάρτι.

Διαθέτουμε ένα πολυχώρο στο Μαρκόπουλο στον οποίο διοργανώνουμε παιδικά πάρτι και φροντίζουμε για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων με διαδραστικά παιχνίδια και ανιματέρ, την ώρα που οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Διοργανώνουμε γάμους και βαπτίσεις και διαθέτουμε ότι μπορεί να χρειαστεί εκείνη την όμορφη μέρα. Λαμπάδες, μπομπονιέρες, στολισμός , μπαλόνια θα τα βρείτε όλα στην έκθεση μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει.

Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις σχολείων με κουκλοθεατρικές παραστάσεις και βιωματικά δρώμενα. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τα έτοιμα πακέτα προσφορά που διαθέτουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε.

Η εταιρία μας διαθέτει  μεταξύ άλλων: κλόουν, παιδικά πάρτι, δημιουργική απασχόληση, ανιματέρ, οργάνωση εκδηλώσεων και στολισμούς γάμων - βάπτισης, μπαλονοκατασκευές, καρότσι παγωτού και candy bαr, τραπέζι ευχών.

Επικοινωνία

  • Το παιδικό πάρτι στα Παιχνιδοδημιουργήματα στο Κορωπί, με την δημιουργική απασχόληση των μικρών καλεσμένων της κόρης μας, από τους υπέροχους ανιματέρ που χαιρόντουσαν το παιχνίδι με τα παιδιά, ήταν η τέλεια συνταγή! Το κουκλοθέατρο, το face painting και φυσικά το candy bar έκλεψαν το ενδιαφέρον. Άψογη οργάνωση και προσεγμένος χώρος, το συνιστώ.