Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Σητεία

  • Ειρήνη

Καλώς ήρθατε στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα “Ειρήνη” στην Ανάληψη-Μακρύ Γιαλού Σητείας. Μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς που καταφέρνει να δέσει αρμονικά τις φυσικές ομορφιές του τόπου και τη παράδοση του με το σύγχρονο τρόπο ζωής, χωρίς να αλλοιώνεται η ταυτότητα της πόλης.

Σε αυτή τη ξεχωριστή περιοχή βρίσκεται και λειτουργεί το συγκρότημα διαμερισμάτων “Ειρήνη” ,μια οικογενειακή επιχείρηση . Η ζεστασιά και η φιλική διάθεση της οικογένειας Παπαδάκη θα σας κάνουν να αισθανθείτε μέλος της οικογένειας τους, σε ένα χώρο που με τόση φροντίδα και μεράκι δημιούργησαν ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες (θαμώνες) των διαμερισμάτων “Ειρήνη” όλες σχεδόν τις ανέσεις και υπηρεσίες που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στα διαμερίσματα .

Τα Α class διαμερίσματα που χαρακτηρίζονται ως μεζονέτες, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα , είτε ακόμα να μείνουν μέχρι και 2 ζευγάρια στη κάθε μεζονέτα με απόλυτη άνεση και αυτονομία . Η κάθε μεζονέτα είναι επιπλωμένη, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (ψυγείο, φουρνάκι , οικιακά είδη κτλ) , 2 ευρύχωρα μπάνια ένα στο ισόγειο και ένα στον όροφο, με άφθονο ζεστό νερό όλο το 24ωρο και όλα τα απαραίτητα είδη μπάνιου όπως στεγνωτήρα μαλλιών, καθρέπτη, απλώστρα και άλλα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει δύο μπαλκόνια με μοναδική θέα στη θάλασσα αλλά και προς το περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος που αποτελείται από ελιές και διάφορα άλλα είδη δέντρων. Επιπλέον τα διαμερίσματα διαθέτουν air condition, τηλεόραση , χρηματοκιβώτιο, υπάρχει δυνατότητα ασύρματη πρόσβασης στο Internet, ενώ καθαρίζονται κάθε 4 ημέρες. 

Εάν τυχόν δεν έχετε καλυφθεί ακόμα με τις ανέσεις και τις δυνατότητες που σας παρέχει το συγκρότημα διαμερισμάτων “Ειρήνη” , τότε θα πρέπει ακόμα να σας πούμε ότι απέχει μόλις 70m από τη παραλία, διαθέτει άνετο χώρο για στάθμευση , πληρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας όπως αυτοί ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ σε πολύ μικρή απόσταση από τα διαμερίσματα υπάρχουν εστιατόρια, υπέροχες ψαροταβέρνες με φρέσκο ψάρι, supermarket, φαρμακείο, καταστήματα λαϊκής τέχνης , πιάτσα ταξί και στάση λεωφορείων ενώ ακόμα λειτουργεί και ιατρείο για την παροχή πρώτων βοηθειών ,διαθέσιμο όλο το 24ωρο. Τελειώνοντας θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι στις εγκαταστάσεις των διαμερισμάτων “Ειρήνη” δεν επιτρέπονται ζώα. 

Επισκεφτείτε τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα “Ειρήνη” και νιώστε σαν στο σπίτι σας. 

Το συγκρότημα διαμερισμάτων “Ειρήνη” , είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.

Επικοινωνία