Catering στην Μονεμβασιά

  • Κτήμα Εσπερίδες

Καλωσορίσατε στον παραδεισένιο πολυχώρο δεξιώσεων Εσπερίδες, που βρίσκεται στη μαγευτική Μονεμβασιά, έτοιμος να φιλοξενήσει τις πιο μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Το Κτήμα Εσπερίδες δημιουργήθηκε το 2000 και συνεχίζει να αναπτύσσεται, ενώ έχει θεμέλια της επιτυχίας του την απόλυτη προσήλωση στην εξαιρετική εμπειρία της μαζικής εστίασης, την αψογη εξυπηρέτηση και την ανυπέρβλητη ποιότητα του φαγητού.

Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι μας δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό, συνδυάζοντας την εναρμόνιση με τη φύση και το νερό, με την κομψότητα και την πολυτέλεια της πέτρας.

Στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουμε: 4 αυτόνομους εξωτερικούς χώρους δεξιώσεων, 2 εσωτερικούς χώρους, parking, κήπο με υπέροχη λίμνη και πάπιες, πισίνα, πολυτελή εξοπλισμό, μαγευτικό ατμοσφαιρικό φωτισμό, εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ και υπηρεσίες catering που καλύπτουν όλη την Πελοπόννησο.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση εκδηλώσεων όπως γάμοι, δεξιώσεις, συνέδρια, πάρτι και χοροεσπερίδες, με εξαιρετική επιτυχία και μοναδικές εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες μας.

 







Επικοινωνία