Φαρμακείο στο Αίγιο

  • Φαρμακείο Ιωάννου Κανέλλα

Το φαρμακείο μας στο Αίγιο παρέχει μια μεγάλη ποικιλία φαρμακευτικών προϊόντων και σκευασμάτων για να καλύψει κάθε ανάγκη σας. Εκτός από την άμεση εκτέλεση των συνταγών σας, παρέχουμε επίσης συμβουλές για την υγεία και τη διατροφή σας. Στο φαρμακείο μας θα βρείτε επίσης καλλυντικά, φυτικά καλλυντικά, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής για να φροντίσετε το σώμα και την υγεία σας.

Επιπλέον, στο φαρμακείο μας θα βρείτε επίσης προϊόντα υγιεινής και περιποίησης, όπως αποσμητικά, σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα και προϊόντα για τη φροντίδα των δοντιών σας. Επίσης, παρέχουμε συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων μας και τη διατροφή σας.

 

Εκτός από τις υπηρεσίες του φαρμακείου, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες υγείας, όπως μετρήσεις αίματος και πίεσης, και προετοιμασία πακέτων προϊόντων για ορισμένες θεραπείες. Επιπλέον, διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων ομοιοπαθητικής θεραπείας, συμπληρωμάτων διατροφής και φυτικών προϊόντων. Στο φαρμακείο μας, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να φροντίσετε την υγεία και την ευεξία σας.

Επικοινωνία

Αγίου Ιωάννη 13 & Πάυλου Μελά, 25100, Αίγιο

2691025500