Μελλοντολόγος Μέντιουμ στην Καλλιθέα

  • Sultan

Aραβικά Εμιράτα - Ελλάδα= Μία πρόβλεψη δρόμος...!!

Στο 99 της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Θησέως), στην Καλλιθέα, ένας νέος πολυτελής χώρος, το SULTAN, βγαλμένος από τις "1.000 & μία νύχτες" άνοιξε τις πόρτες του, προκειμένου να προσφέρει τις πιο ακριβείς, υπηρεσίες, προβλέψεων στο κοινό του.

Οι χαρισματικοί συνεργάτες, του, ακολουθώντας τα μονοπάτια των αρχαίων τεχνικών διαβάσματος της Τράπουλας, του Καφέ και της Αριθμομετρίας, απαντούν σε κάθε ερώτημα, αγωνία ή απορία, σχετικά με τον έρωτα, την υγεία, την τύχη και την πιθανότητα υλοποίησης των σχεδίων σας.

Παράλληλα, σε κάθε επίσκεψή σας, μπορείτε να βρείτε, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ξεχωριστά-μεθυστικά Αρώματα, Λιβάνια, Μπουχούρια, Ουντ Σαουδικής Αραβίας καθώς και υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα, που συνοδεύονται από τ΄ απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας & ποιότητας.

 Το SULTAN ξεκίνησε ήδη το ταξίδι μαζί σας, στην Αθήνα, με μεγάλες προσφορές γνωριμίας (Πρόγνωση από δύο τράπουλες ΜΟΝΟ 30,00) που στοχεύουν στην λύση όλων των μυστηρίων και την ανεύρεση απαντήσεων στα ερωτήματα της ζωής σας!!!

Επικοινωνία