Φυσικοθεραπευτής στην Αθήνα

  • CmPhysio Συμσιρίκη Μπαξεβανάκη

Το φυσικοθεραπευτήριο μας, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ασχολείται με την αποκατάσταση όλων των μυοσκελετικών παθήσεων. Διαθέτουμε ένα ιατρείο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και η ομάδα μας αναλαμβάνει μέσα από την επιστημονική της εμπειρία να παρέχει άρτια αποκατάσταση από αθλητικές κακώσεις.

Λειτουργούμε καθημερινά κατόπιν ραντεβού και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων:

Μυοσκελετικές παθήσεις:

Αντιμετωπίζουμε προβλήματα σχετιζόμενα με τους μύες, τις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη. Εφαρμόζουμε εξειδικευμένες τεχνικές φυσικοθεραπείας για να βοηθήσουμε στην ανακούφιση από πόνους, αναταραχές και τραυματισμούς.

Νευρολογικές παθήσεις:

Παρέχουμε φυσικοθεραπεία για προβλήματα που σχετίζονται με το νευρικό σύστημα, όπως η αποκατάσταση μετά από αγγειακά επεισόδια.

Αθλητικές κακώσεις:

Η ομάδα μας είναι ειδικευμένη στην αποκατάσταση αθλητών μετά από τραυματισμούς. Χρησιμοποιούμε τεχνικές φυσικοθεραπείας που επιταχύνουν την ανάρρωση, βοηθούν στην επαναφορά της κίνησης και αυξάνουν την αντοχή και την απόδοση των αθλητών.

Φυσιοθεραπεία:

Παρέχουμε φυσιοθεραπευτικές ασκήσεις και τεχνικές για τη βελτίωση της κινητικότητας, την ανακούφιση από πόνους, την ενδυνάμωση των μυών και την αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, η ομάδα μας, προσφέρει τις καλύτερες θεραπευτικές υπηρεσίες, συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση και την προηγμένη τεχνολογία. Στόχος μας είναι η αποκατάσταση της λειτουργικότητας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μας. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά κατόπιν ραντεβού για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

 

Επικοινωνία