Bar στην Άνδρο

  • CAPRICCIO BAR

Σταθερά τα τελευταία 20 και βάλε χρόνια αποτελεί τον κύριο πόλο έλξης της παρέας, λόγω της γραφικής του τοποθεσίας σε πρώτο επίπεδο, της ακαταμάχητης θέας του και φυσικά της μοντέρνας λογικής που το διακατέχει.

Ένα προσεγμένο music bar που δεν αναμασά το παρελθόν αλλά το αξιοποιεί και το εξελίσει, πράγμα που θεωρείται και το βασικό στοιχείο της επιτυχίας του.

Η πρωτοπορία του και οι εναλλακτικές προτάσεις είναι κάτι που το χαρακτηρίζουν εδω και χρόνια πρώτο γρανάζι της διασκέδασης.

Ανοιχτό καθημερινά από τις 8, είναι το καταλληλότερο μέρος γαι να απολαύσεις το ποτό σου δίχως να σκέφτεσαι το hangover που μπορεί να πάθεις. Η φιλοσοφία του είναι καθαρά ποτά, ασταμάτητος χορός και πραγματικά ατελείωτη διασκέδαση.

Δοκίμασε οπωσδήποτε δροσιστικά και άκρως ευεργετικά στην διάθεση coctails, όπως το all time classic mοjito που εδώ έχουν βρει το μυστικό και το κάνουν απλώς τέλειο.

Καθημερινά οι ρυθμοί ανεβαίνουν με quest dj s που ξέρουν να ανεβάζουν τους παλμούς των θαμώνων μέσα από mainstream επιλογές τους.

Επικοινωνία

Μπατσί, 84501, Άνδρος

2282041770