Ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη

  • Δημητριάδης

Το σπίτι σας γίνεται καινούργιο στα χέρια μας, από την επιχείρηση μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αναζητάτε συνεργείο για την ανακαίνιση του σπιτιού του γραφείου ή του καταστήματός σας; Η εταιρεία μας με έδρα την Θεσσαλονίκη, εδώ και 40 χρόνια πρωτοπορεί στον τομέα των κατασκευών, της ανακαίνισης και της διακόσμησης. Αναλαμβάνουμε μελέτες και εφαρμογές ξηράς δόμησης, για επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες. Εξειδικευόμαστε ιδιαίτερα στις κατασκευές από γυψοσανίδα. 

 Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και πιστοποιημένα υλικά δόμησης παράλληλα με τις προηγμένες κατασκευαστικές μας τεχνικές υλοποιούμε σε γρήγορο χρόνο και χαμηλό κόστος,  ψευδοροφές, εφαρμογές φωτισμού και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, επενδύσεις και διακοσμήσεις, φινίρισμα νεόδμητων και υπό ανακατασκευή χώρων.

 Ανακαινίστε τώρα το σπίτι σας, μέσα από τα πακέτα και τις προσφορές μας που θα σας ικανοποιήσουν σε όλες τις περιπτώσεις. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη ανακαίνιση αλλά και μεμονωμένων χώρων του σπιτιού, του γραφείου η του ξενοδοχείου σας. Η πολύχρονη πείρα μας και οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η εγγύηση  μας για την αρχή της συνεργασίας μας.

 Καλέστε μας για να επισκεφθούμε τον χώρο σας και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά ανακαίνισης στα μέτρα σας. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Εκατοντάδες συμπολίτες μας, μας έχουν εμπιστευθεί για την ανακαίνιση τους στην Θεσσαλονίκη και τους γειτονικούς νομούς. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε παρέχοντας σας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.



  • Ανακαινιση Επαγγελματικων χωρων

    Η ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου προσδίδει κύρος και αλλάζει την εικόνα της επιχείρησης σας. Είναι πολύ σημαντική απόφαση να αλλάξετε το επαγγελματικό  σας περιβάλλον και δημιουργεί μια αίσθηση θετικής ενέργειας τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες σας. Για αυτό το λόγο η απόφαση της αλλαγής, πρέπει να γίνεται με μεγάλή προσοχή και από επαγγελματίες του είδους. Ένας σωστά δομημένος χώρος, συμβάλει καθημερινά στην καλή απόδοση των εργαζομένων και στην καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών σας προς τους πελάτες σας.


    Το πιο βασικό είναι ο προσδιορισμός των αναγκών σας. Δώστε στον υπεύθυνο της εταιρείας να καταλάβει τον λόγο που θέλετε να κάνετε την ανακαίνιση, το αντικείμενο εργασίας σας και τον προϋπολογισμό που θέλετε να διαθέσετε.
    Η εταιρεία ανακαίνισης, θα σας φτιάξει μια εκπόνηση μελέτης και θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση  και θα σας ενημερώσει ακριβώς για όλες τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.
    Αφού συμφωνήσετε σε όλα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατεδάφισης και αποξήλωσης του χώρου, για  προχωρήσουν οι εργασίες αναδόμησης και τεχνικών εργασιών΄.
    Ας δούμε σύμφωνα με τους ειδικούς ποια είναι τα μικρά αλλά πολύ βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετέ σε ένα επαγγελματικό χώρο όταν πάρετε την απόφαση να τον ανακαινίσετε.


    Τα φυσικά στοιχεία στην διακόσμηση, σύμφωνα με έρευνες, δείχνουν ότι φτιάχνουν καλή διάθεση στους εργαζόμενους, αυξάνουν την παραγωγή τους και φέρνουν θετική ενέργεια στο χώρο. Το φυσικό φως  και τα φυτά θα μπορούσαν να δώσουν την αλλαγή και τον αέρα ανανέωσης μέσα στο περιβάλλον.
    Τα χρώματα στους τοίχους είναι βασική προϋπόθεση για την εταιρεία που θα αναλάβει την ανακαίνιση. Θα σας προτείνει χρωματισμούς για την ανακαίνιση του καταστήματος η του γραφείου που θα ακολουθούν το ύφος της  εργασίας η των υπηρεσιών που προσφέρετε. Μια τάση την εποχή αυτή είναι οι εσωτερικοί τοίχοι να βάφονται στα χρώματα του λογότυπου της επιχείρησης σας.


    Τα φώτα οροφής είναι το κλειδί στην ανακαίνιση. Οι επαγγελματίες του χώρου θα σας προτείνουν λύσεις για φωτισμό που δεν κουράζει τα μάτια των εργαζομένων που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αίθουσα. Θα σας δώσουν λύσεις για να μπορείτε να συνδυάσετε την λειτουργικότητα με την αποτελεσματικότητα.

  • Ανανεωση χρωματων

    Δώστε χρώμα στο σπίτι σας και αλλάξτε διάθεση. Τις περισσότερες φορές ο κόσμος βαφεί το σπίτι του με ένα χρώμα  και αν καταλάβει πως δεν του αρέσει, δεν κάνει τίποτα για αυτό. Από εκεί ξεκινάει η αρνητική διάθεση στο σπίτι μας. Να επιλέξεις το σωστό χρώμα είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο και επιμονή για να πετύχει.

    Δεν σας είναι εύκολο να αποφασίσετε ποιο χρώμα θα επιλέξετε για κάθε δωμάτιο, μην ανησυχείτε εμείς είμαστε εδώ και σας προτείνουμε τον τρόπο που θα βρείτε το κατάλληλο χρώμα για κάθε χώρο ξεχωριστά. Το χρώμα που επιλέγουμε καθορίζει και την διάθεση μας στο χώρο και φυσικά δεν θέλουμε να είναι βαρετό η καταθλιπτικό.

    Για το καθιστικό μας συνήθως προτιμάμε χρώματα στο σπασμένο λευκό και στο μπεζ που δίνουν ευχάριστη ατμόσφαιρα, φως και κύρος σε ένα χώρο που περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

    Στην κουζίνα προτιμάμε τις αποχρώσεις του γκρι και του λευκού  γιατί δίνουν αέρα στον χώρο , περισσότερο βάθος και χαλαρότητα  στο δωμάτιο που είναι το κέντρο συνάντησης της οικογένειας.

    Στο σαλόνι μας θέλουμε μια αίσθηση ζεστή και φιλόξενη για αυτό θα κοιτάξουμε τις αποχρώσεις του καφέ , ενώ αν θέλουμε μια νότα πολυτέλειας θα προτιμήσουμε τις μπλε αποχρώσεις.

    Στο δωμάτιο που χαλαρώνουμε μετά από την κούραση της ημέρας, την κρεβατοκάμαρα, θα ήταν καλό να διαλέξουμε χρώματα που να μας χαλαρώνουν και να μας ζεσταίνουν όπως το αγαπημένο μας ρούχο. Θα σας προτείναμε ένα γλυκό μπεζ, αν είστε κλασσικός τύπος η ένα λευκό του πάγου που έχει ανακουφιστικές ιδιότητες.

    Τέλος σαν συμβουλή σας δίνουμε να δείχνετε προσοχή στα έντονα χρώματα, γιατί μπορεί να καταλήξουν κιτς, επίσης  αν δεν σας αρέσει το χρώμα που θα διαλέξετε, επιβάλλεται να κάνετε άμεσα αλλαγή.

  • Ανακαινιση Θεσσαλονικη

    Η αλλαγή του χώρου μας είναι πάντα η αρχή για να ανανέωση και αισιοδοξία στην καθημερινότητά μας. Πόσο εύκολο είναι όμως να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση και υπάρχουν άραγε κρυφά μυστικά επιτυχίας;

    Καταρχήν όλα είναι εφικτά, αρκεί να ξέρεις ακριβώς τι θες. Σίγουρα ένας καλός σχεδιασμός θα σας βοηθήσει να μην σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα. Το βασικότερο όλων είναι το κόστος. Εσείς επιλέγετε τις αλλαγές  που θέλετε και πόσο θα στοιχίσουν. Αμέσως μετά θα χρειαστείτε ένα καλό συνεργείο, το οποίο θα σας δώσει το συνολικό κόστος και το χρόνο αποπεράτωσης. 

    Η εσωτερική ανακαίνιση ενός σπιτιού περιλαμβάνει αναδιαρρύθμιση του χώρου, πράγμα που σημαίνει γκρέμισμα τοίχων, ξύλωμα πλακιδίων και τοποθέτηση γυψοσανίδας ώς διαχωριστικό. Αλλάζουμε βασικά τα πατώματα, επιλέγοντας νέα πιο σύγχρονα υλικά, αλλαγή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων αλλά και των συστημάτων θέρμανσης, με νέας τεχνολογίας. Συνήθως ενισχύουμε την μόνωση του χώρου μας και περνάμε νέες καλωδιώσεις για συστήματα συναγερμού.

    Το πλάνο για τις αλλαγές κατά την διάρκεια της ανακαίνισης, πρέπει να ακολουθείται πιστά γιατί συνήθως σπαταλιέται χρήμα και χρόνος. Για να μην βγείτε έξω από τον προϋπολογισμό σας, καλό είναι να προσέξετε από την αρχή, να γνωρίζετε το στυλ της ανακαίνισης και τις ανάγκες του χώρου σας. Προσοχή στον προϋπολογισμό σας, ώστε να μην ξεφύγετε και σταματήσουν οι εργασίες αλλά και στο χρονοδιάγραμμα ώστε να γνωρίζετε πότε θα είναι διαθέσιμος ο χώρος σας για να κατοικηθεί.

    Η διαδικασία μπορεί να είναι αγχωτική για αυτό το λόγο σας προτείνουμε να προσλάβετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο με αποτελεσματική δουλεία.

Επικοινωνία

  • Ακριβοί αλλά έχουν φινίρισμα. Ότι πληρώσεις παίρνεις.

  • Καλό και γρήγορο συνεργείο ανακαινίσεων. Άργησε λίγο να μου δώσει την προσφορά γι αυτό και τα 4 αστέρια

  • Η μελέτη φωτισμού που έγινε για την εξοχική μας κατοικία στην Νέα Καλλικράτεια, από την επιχείρηση Δημητριάδης, έδωσε τελείως άλλη αισθητική αλλά και χρήση των χώρων μας, σε συνδυασμό με την αλλαγή της χρωματικής γκάμας που μας προτάθηκε!

  • Πραγματικά οι άνθρωποι είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε αν ψάχνετε για ανακαίνιση (σε Θεσσαλονίκη και όχι μόνο). Επαγγελματίες σωστοί.

  • Άψογοι. Το σπίτι μετά την ανακαίνιση είναι πλέον ένας διαφορετικός, σύγχρονος και μοντέρνος χώρος. Επίσης να αναφέρω πως η ποιότητα της δουλειάς είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

  • Πολύ καλοί επαγγελματίες, φρέσκιες ιδέες και εξαιρετικοί στη δουλειά τους.

  • Το καλύτερο συνεργείο ανακαίνισης στην Θεσσαλονίκη. Όσα συμφωνήσαμε μου χρέωσαν και ολοκληρώσανε τις εργασίες στην ώρα τους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 121 , 54249, Θεσσαλονίκη

2310323003   6976677348  

2310323003

https://www.dimitriadisgroup.gr


Θεσσαλονίκης 57, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική

2373065886


  • Δευτέρα9.00 - 17.00

  • Τρίτη9.00 - 17.00

  • Τετάρτη9.00 - 17.00

  • Πέμπτη9.00 - 17.00

  • Παρασκευή9.00 - 17.00

  • Σάββατο9.00 - 17.00

  • Κυριακή