Φροντιστήριο ανώτατης εκπαίδευσης στην Αθήνα

  • Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Ψαχούλια Infonomic

Φροντιστήριο ανώτατης εκπαίδευσης

Εθνική σχολή δημόσιας διοίκησης

 

Τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια - Φροντιστήρια Ανώτατης Εκπαίδευσης ΨΑΧΟΥΛΙΑ - Infonomic είναι ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός οργανισμός για όλες τις Ανώτατες Σχολές και τα Τ.Ε.Ι. αλλά και για τους διαγωνισμούς του Δημοσίου και του Α.Σ.Ε.Π..

 

Τα 40 χρόνια λειτουργίας του φροντιστηρίου μας αποτελούν εγγύηση για την άρτια οργάνωση του, η δε πολύχρονη εμπειρία του ιδρυτή κ. Αθ. Ψαχούλια, το πρώτο όνομα στην Λογιστική, καθηγητή και συγγραφέα 10 Λογιστικών βιβλίων με διδακτική εμπειρία 40 ετών στην λογιστική, για τους σπουδαστές όλων των Ανωτάτων Σχολών και των έμπειρων καθηγητών - συνεργατών εξασφαλίζει υψηλή στάθμη της παρεχόμενης εκπαίδευσης που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες δυνατές απαιτήσεις του υποψηφίου.

 

Η διδασκαλία μας στηρίζεται στην προσαρμοστικότητα των μαθημάτων με την ύλη να είναι προσαρμοσμένη στο πνεύμα κάθε Πανεπιστημιακού Καθηγητή, στην υπεύθυνη προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα, στις υποδειγματικές σημειώσεις που παρέχονται και στην υπευθυνότητα όσον αφορά το έργο μας και έχει οδηγήσει σε τέτοια επιτυχία ώστε να επιτρέπουμε την παρακολούθηση των πρώτων μαθημάτων δωρεάν για τη διαπίστωση της ποιότητας της εργασίας μας.

 

Επιπλέον το Φροντιστήριο μας επί 40 χρόνια ασχολείται με φροντιστήρια όλων των Ανωτάτων Σχολών και διαθέτει πολύτιμο αρχείο τέτοιου μεγέθους που να μας επιτρέπει και τη συγγραφή πανεπιστημιακών εργασιών.

 

 

Επικοινωνία