Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κέρκυρα

  • Andreas villas

Στο καταπράσινο νησί του Ιονίου την όμορφη Κέρκυρα, σε απόσταση μόλις 12χλμ. από το κέντρο της πόλης σε μοναδική θέση λουσμένη στο πράσινο, δημιουργήσαμε τις Adreas Golf Villas με περίσια γνώση & μεράκι, για να σας προσφέρουμε αξέχαστες και ονειρεμένες διακοπές.

Η Adreas Golf Villas βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού, εκεί που το πράσινο της φύσης αγκαλιάζει το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

Ένα πραγματικό ορμητήριο για τις ποιό φημισμένες παραλίες της Κέρκυρας -όλες βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες- όπως οι παραλίες των Ερμόνων, της Γλυφάδας, του Πέλεκα κ.α.

 

Η Adreas Golf Villas αποτελείται από 6 διαμερίσματα και 4 στούντιο. Κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα με πλέον προσθήκη 2 ατόμων. Τα δε στούντιο 2 άτομα με προσθήκη ενός ακόμη.

Κάθε διαμέρισμα ή στούντιο είναι αυτόνομο, με βεράντες με απεριόριστη θέα, έχουν πρόσβαση στον όμορφο κήπο μας και βλέπουν όλα στη μεγάλη πισίνα. Είναι δε όλα πλήρως εξοπλισμένα με Air Condition, κουζίνα, ψυγείο, δικό τους parking και όλα τα απαραίτητα για μια εξοχική κατοικία.

 

Τέλος θα απολαύσετε τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Κέρκυρας για τα οποία φημίζεται ο Πέλεκας.

 

Η Adreas Golf Villas είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, προσανατολισμένη να προσφέρει άριστες υπηρεσίες για να μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά ξέγνοιαστες διακοπές. 

 

Επικοινωνία