Φυσικοθεραπευτής στην Μεταμόρφωση

  • Sports Physio Sioulis

Φυσικοθεραπευτής 

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας-Αποκατάστασης και Αξιολόγησης αθλητών (SportsPhysio), ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006 στην Μεταμόρφωση όπου και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσφέρει τις υπηρεσίες του.Βρίσκεται στην οδό Μίνωος 4,σε ισόγειο,προσβάσιμο χώρο και είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης μυοσκελετικών κακώσεων και παθήσεων.

Στο κέντρο μας, οι ασθενείς και οι αθλητές μας, αξιολογούνται με ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση του πόνου,που προέρχεται από ορθοπαιδικές κακώσεις και παθήσεις, όπως και από αθλητικούς τραυματισμούς.

Με αποδεδειγμένο αποτέλεσμα στην εξάλειψη του πόνου, στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας της πάσχουσας περιοχής αλλά και στην αποτροπή επανατραυματισμού. 

Δεν χρησιμοποιούμε την γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας, μόνο για να θεραπεύσουμε τα συμπτώματα αλλά παρέχουμε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση με σκοπό τον προσδιορισμό των βασικών παραγόντων που προκάλεσαν τον τραυματισμό η την παθολογία. 

Η βασική μέθοδος θεραπείας μας βασίζεται στην χειροθεραπεία.

Σκοπός μας είναι πάντα η γρήγορη και ασφαλής επιστροφή του ασθενή η αθλητή μας, στην καθημερινότητα η στην προπόνηση του, ελεύθερος από πόνους. 

Επικοινωνία