Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αχαράβη

  • Villa Tasos

Καλώς ήρθατε στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας στους Καρουσάδες, ένα παραδεισένιο μέρος στην Κέρκυρα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ήρεμες και αξέχαστες διακοπές. Η τοποθεσία μας είναι ιδανική, αφού βρισκόμαστε μόλις 3 λεπτά μακριά από την υπέροχη παραλία της Αχαράβης.

 

Τα δωμάτιά μας , βρίσκονται μπροστά στην πισίνα και διαθέτουν ηλιόλουστα μπαλκόνια, προσφέροντας μια υπέροχη θέα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει μικρή κουζίνα με φρυγανιέρα, βραστήρα, ψυγείο, εστία μαγειρέματος με 2 μάτια, κουζίνα και φουρνάκι, για να μπορείτε να προετοιμάσετε τα γεύματά σας με άνεση. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρα και έγχρωμη τηλεόραση για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία διαμονής.

 

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και φιλοξενία, για να περάσουμε μαζί υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές. Είτε απολαμβάνετε την ηρεμία της πισίνας, είτε αποκτάτε αξέχαστες εμπειρίες στις γύρω παραλίες, εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε τις διακοπές σας αξέχαστες και ξεκούραστες. Ελάτε να ζήσουμε μαζί την καλύτερη πλευρά του καλοκαιριού!

Επικοινωνία

Επαρ.Οδ. Κασσιόπης - Σιδάριου, ( Έξοδος 9 προς την παραλία ) , 49100, Αχαράβη

2663063653