Ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Καρπενήσι

  • O Eύρυτος

Ενοικιαζόμενα δωμάτια για χειμερινές και καλοκαιρινές διακοπές στην Δομνίστα, ένα μικρό, όμορφο χωριό της νοτιοανατολικής Ευρυτανίας που απέχει 35 χλμ από το Καρπενήσι και βρίσκεται φωλιασμένο σε υψόμετρο 1000 μέτρων μέσα στα πυκνά ελατοδάση της νότιας Πίνδου. Σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον μέσα στην καταπράσινη φύση, σε παλιούς νερόμυλους και αλώνια θα βρείτε τα δωμάτια μας και θα απολαύσετε την φιλοξενία μας.

Στη Δομνίστα βρήκε καταφύγιο ο Γιώργης Καραϊσκάκης στα 1824, ο Άρης Βελουχιώτης το 1942 έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ΕΛΑΣ και την επίσημη κήρυξη της Απελευθερωτικής Επανάστασης!

Στην πανέμορφη πλατεία του χωριού μας με τα πλατάνια και τις βρύσες με τα γάργαρα νερά ξεκουράζεται τώρα ο ταξιδιώτης που περνά από εδώ, για να καταλήξει, μέσω μιας περιπετειώδους διαδρομής, στο εξωπραγματικό Πανταβρέχει!

Ελάτε στο Eύρυτος, στα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια για να κάνετε πραγματικότητα τις χειμερινές και καλοκαιρινές διακοπές. Εκπληκτική θέα, καθαρή ατμόσφαιρα και ζεστό περιβάλλον για να χαλαρώσετε με την οικογένεια σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις και διαθεσιμότητα δωματίων.

Επικοινωνία