Ενοικιαζόμενα δωμάτια Ταβέρνα Καφετέρια στην Κέρκυρα

  • The 3 Brothers

Διαθέτουμε τρία δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα με προσεγμένη καθαριότητα. Διαθέτουν a/c, ψυγείο, βραστήρα, αυτόνομο μπάνιο, wifi, internet, για την εξυπηρέτηση των πελατών και μπαλκόνια οπου μπορείτε να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Όσο για το αυτοκίνητό σας, υπάρχει ιδιωτικό πάρκινγκ για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Σας περιμένουμε για να σας γνωρίσουμε και να σας φιλοξενήσουμε και είμαστε σίγουροι οτι κοντά μας θα περάσετε αξέχαστες διακοπές. Εδώ θα βρείτε και την ταβέρνα "Τα Τρία Αδέλφια". Βρίσκεται ψηλά σε ένα λόφο στο ήσυχο  Αφιώνα, ένα μικρό χωριό στη Βόρεια Κέρκυρα.

Βρείτε την επιχείρηση στον Panelinios.gr, αναζητωντας για:  Ενοικιαζόμενα δωμάτια Κέρκυρα, διαμονή Κέρκυρα, διακοπές Κέρκυρα, Ταβέρνα Κέρκυρα, φαγητό στην Κέρκυρα, παραδοσιακή κουζίνα Κέρκυρα

Έχει πανοραμική θέα την θάλασσα ώστε να μπορείτε να χαλαρώνετε απολαμβάνοντας θεαματικά ηλιοβασιλέματα. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ανήκει στην οικογένεια Μπαρδη οι οποίοι παράγουν το πιο νόστιμο παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. Μπορείτε να απολάυσετε κλασικά πιάτα όπως κερκυραϊκή παστιτσάδα, σοφρίτο, στιφάδο και μουσακά. Θα λάβετε ένα θερμό καλωσόρισμα!

Επικοινωνία