Ενοικιαζόμενα δωμάτια διαμερίσματα studios στους Παξούς

  • Paxos blue suites and villas

Ζήστε μοναδικές διακοπές με άνεση στα εκλεκτά μας δωμάτια στους Παξούς. Με μια απίστευτη θέα στο λιμάνι, το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, ενώ τα διαμερίσματά μας συνδυάζουν τη γοητεία της ηρεμίας με την αίσθηση της πολυτέλειας.

Περιβάλλονται από έναν ειδυλλιακό ελαιώνα, τα διαμερίσματά μας προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μια μικρή, απομονωμένη παραλία με γαλαζοπράσινα νερά που κόβουν την ανάσα. Έχουμε δημιουργήσει τον ιδανικό προορισμό για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν ένα ευρύχωρο διαμέρισμα χωρίς την ανάγκη για αυτοκίνητο.

Στο ξενοδοχείο μας, θα απολαύσετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και παροχές που θα σας καθηλώσουν. Τα δωμάτιά μας είναι σχεδιασμένα με φροντίδα και προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή. Η εσωτερική διακόσμηση συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με σύγχρονα στοιχεία, δημιουργώντας έναν χώρο που εκπέμπει αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς.

Η παραλία μας είναι ένας κρυμμένος παράδεισος, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα ήρεμο και ιδιωτικό περιβάλλον. Αναζωογονηθείτε με τον ήχο των κυμάτων και χαλαρώστε στις ξαπλώστρες μας, αφήνοντας τον κόσμο να σβήσει γύρω σας.

Απολαύστε τις διακοπές σας με απόλυτη άνεση και χαλάρωση στα δωμάτια μας στους Παξούς. Θα δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Επικοινωνία

  • Excellent location! Exceptionally clean, daily meticulous service! Friendly and polite!!!!

  • Οτι ποιο όμορφο σε περιβάλλον και θέα! Οι ιδιοκτήτες φιλόξενοι κ φιλικοί, σας ευχαριστούμε πολύ για ολα .....