Σχολή πληροφορικής στην Νίκαια

 • Labtech

Οι σχολές υπολογιστών Labtech ιδρύθηκαν το 2005 από εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες της πληροφορικής, παρουσιάζοντας έκτοτε ραγδαία άνοδο. Εδώ και 10 χρόνια έχουμε παράσχει σε παραπάνω από 3000 ενήλικες και παιδιά, εκπαίδευση από όλο το φάσμα της πληροφορικής και των τεχνολογιών. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 94% αποτελούμε το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής της Περιφέρειας Πειραιά. Βραβευμένοι για τα προγράμματα εκπαίδευσης τις χρονιές 2007, 2009, 2010 και 2011 και από το Χαμόγελο του Παιδιού για την κοινωνική μας προσφορά

 Μαθήματα Υπολογιστών για ενήλικες

·         Μαθήματα ECDL – MS Office

Δημόσιος (εξετάσεις ΑΣΕΠ) και ιδιωτικός τομέας ζητούν πλέον πιστοποίηση πληροφορικής. Τα κέντρα πληροφορικής Labtech Νίκαιας Κορυδαλλού διενεργούν εξετάσεις στους φορείς ECDL, Infotest, ICT, Microsoft και Adobe. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις και με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 94% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται.

·         Μαθήματα PhotoshopΓραφιστικής

Τo σεμινάριo Photoshop χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο γίνεται η εκμάθηση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων του Photoshop. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση ECDL Image Maker. Στο δεύτερο επίπεδο μαθημάτων, χρησιμοποιούνται προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας Adobe.

 

·         Μαθήματα Web Design

Παρακολουθώντας το σεμινάριο Web Design μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για το σχεδιασμό και τη συντήρηση απλών αλλά και σύνθετων ιστοχώρων. To μάθημα του Web Design έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε μετά την περάτωση του, οι σπουδαστές να είναι σε θέση να σχεδιάζουν web sites(ιστότοπους) οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται: Μαθήματα HTML και CSS, Εκμάθηση περιβάλλοντος σχεδίασης Dreamweaver, Δημοσίευση ιστοσελίδων και καταχώρηση ονόματος ιστοτόπου, Βελτιστοποίηση Προβολής Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο μέσω σωστού SEO

·         Μαθήματα AutoCAD

Το μαθήματα AutoCAD χωρίζονται σε δύο σεμινάρια. Το πρώτο κομμάτι του σεμιναρίου AutoCAD αφορά την εκμάθηση του ίδιου του περιβάλλοντος του AutoCAD αλλά και τις βασικές αρχές σχεδίασης σε δύο διαστάσεις (2D). Στο δεύτερο σεμινάριο θα μάθετε προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις (3D) όπως και εκμάθηση τεχνικών για να δημιουργούμε ρεαλιστικά αντικείμενα στο χώρο. Μετά τη λήξη των μαθημάτων μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση ecdl CAD ή να πιστοποιηθείτε ως infotest Certified CAD Specialist.

Μαθήματα Illustrator - Vector Design Το σεμινάριο προορίζεται για όσους χρειάζονται την ψηφιακή επεξεργασία διανυσματικών (vector) γραφικών στην εργασία τους. Αυτοί μπορεί να είναι φωτογράφοι, γραφίστες, σχεδιαστές, μηχανικοί κ.ά. Στα μαθήματα περιγράφονται τα κύρια χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες της εφαρμογής Illustrator, καθώς και ο τρόπος σχεδιασμού, επεξεργασίας και διαχείρισης γραφικών. Περισσότερα...

Σεμινάρια InDesign - Online μαθήματα InDesign. Το Adobe InDesign είναι μια εφαρμογή από την Adobe. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει έργα όπως αφίσες, φυλλάδια, έντυπα, περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία. Το InDesign μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή περιεχομένου κατάλληλο για συσκευές tablet σε συνδυασμό με το Adobe Digital Publishing Suite. Γραφίστες και καλλιτέχνες που εργάζονται στο έντυπο υλικό είναι οι κυριότεροι χρήστες και το χρησιμοποιούν για τη δημιουργία μη περιοδικών εκδόσεων (αφίσες, φυλλάδια, βιβλία) αλλά και έντυπων μέσων ενημέρωσης. Υποστηρίζει επίσης την εξαγωγή σε .EPUB και .PDF μορφές για να να δημιουργήσετε ebooks και ψηφιακές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών περιοδικών, και περιεχόμενο κατάλληλο για χρήση σε συσκευές tablet. Τα μαθήματα του InDesign βασίζονται στη μέθοδο Project Based Learning ώστε να διδαχτείτε την εφαρμογή πάνω σε πραγματικά σενάρια εργασίας, από τον κλάδο της γραφιστικής και της εργασίας σε περιοδικά και εφημερίδες.Περισσότερα...

Στα σεμινάρια μοντάζ και video editing θα εκπαιδευτείτε στο κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, το Adobe Premiere Pro. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή σας θα μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικού επιπέδου βίντεο για όλες τις περιπτώσεις χρήσης όπως: Social Media (Instagram videos, Facebook videos), YouTube videos, μικρά διαφημιστικά videos για Google Ads, ακόμα και μικρού μήκους ταινίες. Τα μαθήματα μοντάζ και video editing βασίζονται στη μέθοδο Project Based Learning ώστε να διδαχτείτε την εφαρμογή πάνω σε πραγματικά σενάρια εργασίας, με παραγωγή βίντεο για διάφορους επαγγελματίες όπως YouTubers, Digital Marketers, Φωτογράφους και κινηματογραφιστές εκδηλώσεων (γάμους, βαφτίσεις). Στο σεμινάριο video editing και μοντάζ θα διδαχθείτε όλες τις βασικές αρχές της διαδικασίας παραγωγής ενός ψηφιακού βίντεο. Θα μάθετε πώς να συνθέτετε τα πλάνα σας σε μία ενιαία παραγωγή, να ρυθμίζετε τα χρώματα, να επεξεργάζεστε τον ήχο μέχρι την τελική διαμόρφωση και εξαγωγή του υλικού σας ανάλογα με το μέσο προβολής (youtube, social media video content, TV κλπ.).

Σεμινάρια Digital Marketing & Social Media Marketing Τα σεμινάρια Digital Marketing και Social Media Marketing είναι σχεδιασμένα από τη Labtech για επαγγελματίες του μάρκετινγκ αλλά και μικρές εταιρείες για εκμάθηση στρατηγικών του δικτυακού Marketing, Online διαφήμισης, και μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Περισσότερα...

Μαθήματα Υπολογιστών για παιδιά       

Το πρόγραμμα σπουδών των αποτελείται από διαφορετικές θεματικές ενότητες ανά τάξη σχολείου. Τα θέματα επιλέγονται έτσι ώστε να παρέχουν ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο για τη διδασκαλία δεξιοτήτων πληροφορικής για παιδιά.  Αφού έχει γίνει σαφές το περιεχόμενο του θέματος της ενότητας, ενσωματώνονται σε κάθε ενότητα οι μαθησιακοί στόχοι και δεξιότητες πληροφορικής που θέλουμε να μάθουν τα παιδιά. Αυτή η δομή επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν δεξιότητες κατάλληλες για την ηλικία τους και τη σχολική τους τάξη.

 

Μαθήματα για ανέργους και φοιτητές

Το κέντρο πληροφορικής LABTECH στα πλαίσια του προγράμματος "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ προσφέρει δωρεάν μαθήματα υπολογιστή για ανέργους και φοιτητές.

Η ύλη που θα διδαχθείτε καλύπτει τις Βασικές Ενότητες Πληροφορικής όπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα.
30 ώρες - 3 ενότητες: Επεξεργασία κειμένου (Word), Λογιστικά φύλλα (Excel), Εφαρμογές στο διαδίκτυο (Internet & Outlook)

Οι άνεργοι και φοιτητές επιβαρύνονται μόνο το κόστος της πιστοποίησης του εξεταστικού φορέα το οποίο ανέρχεται σε 75€ για την κάρτα δεξιοτήτων, 43€ για κάθε μία από τις εξεταστικές ενότητες και 35€ για την τελική έκδοση του πιστοποιητικού. • Μαθήματα Advanced Excel

  18-05-2024

  Μαθήματα Advanced Excel

   

   

   

   

   

     

       Σεμινάριο

       Κόστος

       Online

          Εγγραφή & Αγορά

     

   

   

     

       MS Excel Expert

       €139

        Αγορά

     

     

       Πακέτο:

          eLearning (2+1)

       €278

        Αγορά

     

     

       Με εγγραφή σε 2 eLearning σεμινάρια μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν ένα ακόμα της επιλογής σας.

          Παράδειγμα: Excel Βασικό + MS Excel Expert + δώρο: MS PowerPoint Expert

         

          Δείτε όλα τα διαθέσιμα σεμινάρια: Διαθέσιμα eLearning Σεμινάρια

     

   

   

  ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ;

  Άμεση έναρξη με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής.

  ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  Παρακολουθήστε το Advanced σεμινάριο του Excel Expert εξ ολοκλήρου από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μέσω της εκπαιδευτικής μας πύλης σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στο δικό σας πρόγραμμα. Αφού ο μαθητής μελετήσει το online μάθημα μέσω της πλατφόρμας e-learning έχει τη δυνατότητα να ασκηθεί σε δομημένο ασκησιολόγιο για την κάθε ενότητα που παρακολούθησε. Καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής μπορεί να επικοινωνεί μέσω της πλατφόρμας μαθημάτων απευθείας με τον καθηγητή του σεμιναρίου, για επίλυση αποριών και καθοδήγηση ως προς τη μελέτη του.

  μαθήματα για το Advanced Excel διδάσκονται εξολοκλήρου στα Αγγλικά και έχουν διάρκεια 30 ώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υπάρχουσα καλή γνώση και χρήση του Excel σε βασικό επίπεδο. Μπορείτε να εγγραφείτε στο πακέτο 2+1 αγοράζοντας μαζί και το βασικό επίπεδο του Excel με μαθήματα στα Ελληνικά για να διασφαλίσετε την προαπαιτούμενη γνώση. Στο Advanced επίπεδο θα διδαχθείτε την επίσημη ύλη όπως αυτή έχει οριστεί από την Microsoft για απόκτηση πιστοποίησης επαγγελματικού επιπέδου χρήσης. Στην πορεία των μαθημάτων διδάσκονται προχωρημένα εργαλεία και ρυθμίσεις για το Excel, advanced συναρτήσεις, μακροεντολές, ανάλυση δεδομένων και εργαλεία διαχείρισης σεναρίων. Δείτε στη συνέχεια της σελίδας, την αναλυτική ύλη για το advanced Excel. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist in Excel Expert, την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας εταιρείας Microsoft.

  ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ;

  Για όλη τη διάρκεια του online σεμιναρίου Advanced Excel υπάρχει δυνατότητα να απευθύνεστε σε καθηγητές της σχολή για απορίες. Οι καθηγητές απαντάνε με σειρά προτεραιότητας με live support μέσω συστήματος μηνυμάτων από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 20:00. Μπορείτε να υποβάλετε απορίες και εκτός των ωρών live support, αλλά θα απαντηθούν την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και ώρα. Δείτε ένα παράδειγμα.

   

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ADVANCED EXCEL

  πιστοποίηση Advanced Excel από την Microsoft

  Προετοιμαστείτε και πιστοποιήστε τις γνώσεις σας στο Excel Expert αλλά και στον ευρύτερο τομέα της Advanced Χρήσης Εφαρμογών Γραφείου με τις πιστοποιήσεις της Microsoft, της κατασκευάστριας εταιρείας για το πρόγραμμα του Ms Excel. Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα του Advanced Excel μπορείτε να αποκτήσετε την διεθνή πιστοποίηση Microsoft Office Specialist Excel Expert.

  Η Labtech είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της Microsoft (Microsoft Authorized Testing Center) και τα γραφεία μας βρίσκονται στο 2ο όροφο, Ηλιουπόλεως 60, στο κέντρο της Νίκαιας στη πλατεία Αγ. Νικολάου. Από τον Ιούλιο 2020 υπάρχει άμεση πρόσβαση με Μετρό από τη στάση Νίκαια της Γραμμής 3 (Μπλε). Εξετάσεις πιστοποίησης διεξάγονται κάθε 3 εβδομάδες. Οι εξετάσεις διεξάγονται και online με live επιτήρηση μέσω κάμερας.

  Έχοντας διενεργήσει πάνω από 10000 εξετάσεις με ποσοστό επιτυχίας στο 95% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται.

  ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ;

  Ο μέσος χρόνος εκπαίδευσης (διαβάσματος και ασκήσεων) που θα χρειαστείτε είναι περίπου 30 ώρες. Τα online μαθήματα έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν απαιτούν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες παρακολούθησης. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους κωδικούς σας οποιαδήποτε ημέρα και ώρα και να παρακολουθήσετε μάθημα ή να κάνετε ασκήσεις και τεστ. Με ταχύρρυθμο καθημερινό διάβασμα μπορείτε να ολοκληρώσετε το σεμινάριο σε 15 ημέρες ή και λιγότερο. Εναλλακτικά αν έχετε περιορισμένο χρόνο να αφιερώσετε για διάβασμα, στη Labtech δίνουμε μέγιστη προθεσμία 3 μήνες ώστε να έχετε επαρκές περιθώριο για την ολοκλήρωση της μελέτης και των εξετάσεών σας.

   

   

     

       Σεμινάριο

       Μέγιστη

          Διάρκεια

       Απαιτούμενος

          χρόνος μελέτης

          (κατά μέσο όρο)

     

   

   

     

       MS Excel Expert

       3 μήνες

       30 ώρες

     

     

       Πακέτο eLearning (2+1)

       5 μήνες

       

     

   

   

  ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ELEARNING ADVANCED EXCEL

  Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet. Απαιτείται να έχετε εγκατεστημένο το λογισμικό στο οποίο θα εκπαιδευθείτε (π.χ. AutoCAD, Photoshop, MS Office, κλπ). Γραπτές οδηγίες εγκατάστασης του απαιτούμενου λογισμικού μπορούν να παρασχεθούν στα πλαίσια της εκπαίδευσης.

  Με την εγγραφή στο πρόγραμμα e-learning θα λάβετε πλήρεις οδηγίες για τη χρήση όλων των λειτουργιών της πλατφόρμας που διεξάγονται τα μαθήματα. Για την υλοποίηση των online μαθημάτων είναι απαραίτητος Ηλεκτρονικός Υπολογιστής με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Τα μαθήματα μπορούν να υλοποιηθούν και σε mobile συσκευές όπως tablet ή smartphones, αλλά συστήνεται η εκπαίδευση μέσω Η/Υ για πραγματική εξάσκηση στις εφαρμογές του σεμιναρίου.

  Αν δεν έχετε ξανακάνει eLearning μαθήματα, έχετε τη δυνατότητα ξεκινώντας, να παρακολουθήσετε ένα εισαγωγικό μάθημα με καθηγητή της σχολής LABTECH, ο οποίος θα σας εξοικειώσει με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται να ξέρετε για τα μαθήματα και την προετοιμασία των εξετάσεων. Το εισαγωγικό μάθημα γίνεται είτε με φυσική παρουσία στις αίθουσες της σχολή μας είτε online αν ο μαθητής δεν έχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας.

  Συμμετέχοντας στα online μαθήματα Excel Advanced κάθε μαθητής παραλαμβάνει:

   

   

  • 1. Κωδικούς πρόσβασης για την εκπαιδευτική πύλη «elessons.gr«

   

   

  • 2. Πρόσβαση σε ψηφιακά βιβλία (e-book) online μαθημάτων και ασκήσεων

   

   

   

   

   

   

  ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ EXCEL ADVANCED

  Προαπαιτούμενη ύλη από το Βασικό Επίπεδο Excel στα Ελληνικά

  Manage Workbook Options and Settings

   

   

     

       1.1 Manage Workbooks

          1.1.1 Save a workbook as a template

          1.1.2 Copy macros between workbooks

          1.1.3 Reference data in another workbook

          1.1.4 Reference data by using structured references

          1.1.5 Enable macros in a workbook

          1.1.6 Display hidden ribbon tabs

       1.2 Manage Workbook Review

          1.2.1 Restrict editing

          1.2.2 Protect a worksheet

          1.2.3 Configure formula calculation options

          1.2.4 Protect workbook structure

          1.2.5 Manage workbook versions

          1.2.6 Encrypt a workbook with a password

     

   

   

  Apply Custom Data Formats and Layouts

   

   

     

       2.1 Apply Custom Data Formats and Validation

          2.1.1 Create custom number formats

          2.1.2 Populate cells by using advanced Fill Series options

          2.1.3 Configure data validation

         

          2.2 Apply Advanced Conditional Formatting and Filtering

          2.2.1 Create custom conditional formatting rules

          2.2.2 Create conditional formatting rules that use formulas

          2.2.3 Manage conditional formatting rules

       2.3 Create and Modify Custom Workbook Elements

          2.3.1 Create custom color formats

          2.3.2 Create and modify cell styles

          2.3.3 Create and modify custom themes

          2.3.4 Create and modify simple macros

          2.3.5 Insert and configure form controls

         

          2.4 Prepare a Workbook for Internationalization

          2.4.1 Display data in multiple international formats

          2.4.2 Apply international currency formats

          2.4.3 Manage multiple options for +Body and +Heading fonts

     

   

   

  Create Advanced Formulas

   

   

     

       3.1 Apply Functions in Formulas

          3.1.1 Perform logical operations by using AND, OR, and NOT functions

          3.1.2 Perform logical operations by using nested functions

          3.1.3 Perform statistical operations by using SUMIFS, AVERAGEIFS, and COUNTIFS functions

         

          3.2 Look up data by using Functions

          3.2.1 Look up data by using the VLOOKUP function

          3.2.2 Look up data by using the HLOOKUP function

          3.2.3 Look up data by using the MATCH function

          3.2.4 Look up data by using the INDEX function

         

          3.3 Apply Advanced Date and Time Functions

          3.3.1 Reference the date and time by using the NOW and TODAY functions

          3.3.2 Serialize numbers by using date and time functions

       3.4 Perform Data Analysis and Business Intelligence

          3.4.1 Import, transform, combine, display, and connect to data

          3.4.2 Consolidate data

          3.4.3 Perform what-if analysis by using Goal Seek and Scenario Manager

          3.4.4 Use cube functions to get data out of the Excel data model

          3.4.5 Calculate data by using financial functions

         

          3.5 Troubleshoot Formulas

          3.5.1 Trace precedence and dependence

          3.5.2 Monitor cells and formulas by using the Watch Window

          3.5.3 Validate formulas by using error checking rules

          3.5.4 Evaluate formulas

         

          3.6 Define Named Ranges and Objects

          3.6.1 Name cells

          3.6.2 Name data ranges

          3.6.3 Name tables

          3.6.4 Manage named ranges and objects

     

   

   

  Create Advanced Charts and Tables

   

   

     

       4.1 Create Advanced Charts

          4.1.1 Add trendlines to charts

          4.1.2 Create dual-axis charts

          4.1.3 Save a chart as a template

         

          4.3 Create and Manage Pivot Charts

          4.3.1 Create PivotCharts

          4.3.2 Manipulate options in existing PivotCharts

          4.3.3 Apply styles to PivotCharts

          4.3.4 Drill down into PivotChart details

       4.2 Create and Manage PivotTables

          4.2.1 Create PivotTables

          4.2.2 Modify field selections and options

          4.2.3 Create slicers

          4.2.4 Group PivotTable data

          4.2.5 Reference data in a PivotTable by using the GETPIVOTDATA function

          4.2.6 Add calculated fields

          4.2.7 Format data

     

   

   

  ONLINE EXCEL ADVANCED ELEARNING DEMO

  Κάντε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα elearning (demo). To Demo περιέχει ένα μάθημα από το κεφάλαιο 2, με τη χρήση διαδραστικών παρουσιάσεων, ερωτήσεων κατανόησης και τεστ προετοιμασίας για την εξέταση.

  Έναρξη eLearning Demo


  MICROSOFT OFFICE SPECIALIST MASTER

  Το σεμινάριο του Excel Expert είναι το 1/4 του ολοκληρωμένου Σεμιναρίου Advanced Χρήσης Εφαρμογών Γραφείου που σας οδηγεί στην απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης Microsoft Office Specialist Master. Το Master της Microsoft αποτελεί το ανώτερο πιστοποιητικό εφαρμοσμένης πληροφορικής και το μοναδικό παγκοσμίως αναγνωρισμένο. Για να αποδείξετε μία συνολική γνώση και να γίνετε Microsoft Office Specialist Master πρέπει να περάσετε επιτυχώς τέσσερις εξετάσεις. Για την απόκτηση του MOS Master πρέπει να πιστοποιηθούν το Word, το Excel, το PowerPoint και η Access σε Expert επίπεδο εξετάσεων.

  Τα μαθήματα και η προετοιμασία εξετάσεων υλοποιούνται εξολοκλήρου με ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (eLearning). Οι εξετάσεις πιστοποίησης για το Microsoft Office Specialist Master διεξάγονται στα Αγγλικά.

   

   

     

       Επίπεδο Σεμιναρίου: Expert

       Δίδακτρα

       Παράβολα Εξετάσεων

     

   

   

     

       Πακέτο MOS Master:

          Word, Excel, PowerPoint, Access

       €417

       €380

     

   

   

  Περισσότερες πληροφορίες για το Microsoft Office Master

   

 • Μαθήματα InDesign

  Μαθήματα InDesign

  Μαθήματα InDesign

  Το Adobe InDesign είναι μια εφαρμογή από την Adobe. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει έργα όπως αφίσες, φυλλάδια, έντυπα, περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία. Το InDesign μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή περιεχομένου κατάλληλο για συσκευές tablet σε συνδυασμό με το Adobe Digital Publishing Suite. Γραφίστες και καλλιτέχνες που εργάζονται στο έντυπο υλικό είναι οι κυριότεροι χρήστες και το χρησιμοποιούν για τη δημιουργία μη περιοδικών εκδόσεων (αφίσες, φυλλάδια, βιβλία) αλλά και έντυπων μέσων ενημέρωσης. Υποστηρίζει επίσης την εξαγωγή σε .EPUB και .PDF μορφές για να να δημιουργήσετε ebooks και ψηφιακές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών περιοδικών, και περιεχόμενο κατάλληλο για χρήση σε συσκευές tablet. Τα μαθήματα του InDesign βασίζονται στη μέθοδο Project Based Learning ώστε να διδαχτείτε την εφαρμογή πάνω σε πραγματικά σενάρια εργασίας, από τον κλάδο της γραφιστικής και της εργασίας σε περιοδικά και εφημερίδες.

  Χώρος εργασίας, σελίδες & αντικείμενα InDesign

  Γνωρίστε το InDesign & το χώρο εργασίας
  Εξέταση & προσαρμογή χώρου εργασίας
  Εργασία με παλέτες & μενού παλέτας
  Περιήγηση σ' ένα έγγραφο
  Χρήση των μενού περιβάλλοντος
  Ρυθμίσεις περιβάλλοντος χειρισμού
  Προβολή οδηγών
  Έλεγχος της προόδου των εργασιών
  Προσθήκη κειμένου
  Χρήση των στυλ
  Χρήση γραφικών
  Χρήση αντικειμένων & στυλ αντικειμένων
  Προβολή λειτουργία παρουσίασης
  ∆ημιουργία εγγράφου και εργασίες με σελίδες
  ∆ημιουργία και αποθήκευση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων εγγράφων
  ∆ημιουργία νέου εγγράφου
  Εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών εγγράφων του InDesign
  Εργασία με κύριες σελίδες
  Εφαρμογή κύριων σελίδων σε σελίδες εγγράφου
  Προσθήκη νέων σελίδων εγγράφου
  Αναδιοργάνωση και διαγραφή σελίδων εγγράφου
  Αλλαγή μεγέθους σελίδων
  Προσθήκη ενοτήτων για αλλαγή αρίθμησης σελίδων και γραφικών
  Προβολή του ολοκληρωμένου σαλονιού

  Κείμενο, τυπογραφία, χρώμα & στυλ InDesign

  Πίνακες, εκτύπωση, εξαγωγή σε PDF & ePUB


  InDesign Online Seminar

  Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet.
  Τα online μαθήματα γίνονται με την μέθοδο της ασύγχρονης εκπαίδευσης και έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν απαιτούν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες παρακολούθησης. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους κωδικούς σας οποιαδήποτε ημέρα και ώρα και να παρακολουθήσετε μάθημα ή να κάνετε ασκήσεις και τεστ.
  Με την εγγραφή στο πρόγραμμα e-learning θα λάβετε πλήρεις οδηγίες για τη χρήση όλων των λειτουργιών της πλατφόρμας που διεξάγονται τα μαθήματα. Για την υλοποίηση των online μαθημάτων είναι απαραίτητος Ηλεκτρονικός Υπολογιστής με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Τα μαθήματα δεν μπορούν να υλοποιηθούν από mobile συσκευές όπως tablet ή smartphones.
  Αν δεν έχετε ξανακάνει eLearning μαθήματα, έχετε τη δυνατότητα ξεκινώντας, να παρακολουθήσετε ένα εισαγωγικό μάθημα με καθηγητή της σχολής LABTECH, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει για όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται να ξέρετε για τα μαθήματα και την προετοιμασία των εξετάσεων. Το εισαγωγικό μάθημα γίνεται είτε με φυσική παρουσία στις αίθουσες της σχολή μας είτε μέσω Skype αν ο μαθητής δεν έχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας.

  Θα υπάρχει καθηγητής για απορίες;

  Για όλη τη διάρκεια του online σεμιναρίου υπάρχει δυνατότητα να απευθύνεστε σε καθηγητές της σχολή για απορίες. Οι καθηγητές απαντάνε με σειρά προτεραιότητας με live support μέσω συστήματος μηνυμάτων από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00. Μπορείτε να υποβάλετε απορίες και εκτός των ωρών live support, αλλά θα απαντηθούν την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και ώρα. Δείτε ένα παράδειγμα.
  Με την εγγραφή σας στα online μαθήματα InDesign παραλαμβάνετε:
  • Κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική πύλη "elessons.gr".
  • Πρόσβαση σε on-demand μαθήματα - learn inDesign
  • Βιβλίο InDesign μαθήματος σε ψηφιακή μορφή (ebook)
  • Online Test για προετοιμασία εξετάσεων και από το σπίτι

  InDesign course Demo

  Κάντε δωρεάν ένα δοκιμαστικό μάθημα elearning.
  play ecdl test
  To Demo περιέχει ένα ολοκληρωμένο κεφάλαιο με παράδοση μαθήματος, ebook InDesign ασκήσεων για εξάσκηση, ερωτήσεων κατανόησης και τεστ προετοιμασίας για την εξέταση.

  Κόστος Μαθημάτων InDesign

  Σεμινάριο Κόστος Online Αγορά
  eLearning €139 αγορά inDesign Seminar
  Προσφορά:
  Πακέτο eLearning
  (2+1)
  €278
  Με εγγραφή σε 2 eLearning σεμινάρια μπορείτε να επιλέξετε
  δωρεάν ένα ακόμα της επιλογής σας.
  Παράδειγμα:
  InDesign + Photoshop + δώρο: Digital & Social Media Marketing

  Διάρκεια Μαθημάτων InDesign

  Σεμινάριο Μέγιστη
  Διάρκεια
  Απαιτούμενος
  χρόνος μελέτης
  (κατά μέσο όρο)
  eLearning 3 μήνες 30 ώρες
  Προσφορά:
  Πακέτο eLearning
  (2+1)
  5 μήνες  
  Επόμενη Έναρξη: 14/02/2020

  InDesign Certification

  Πιστοποίηση Adobe
  Προετοιμαζόμαστε και πιστοποιούμε τις γνώσεις μας και στον τομέα της γραφιστικής με τις πιστοποιήσεις της Adobe, της κορυφαίας εταιρείας γραφικών τεχνών στο κόσμο. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο μαθημάτων του σεμιναρίου InDesign μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση Print & Digital Media Publication Using Adobe InDesign. Αποκτήστε πιστοποίηση με διεθνή αναγνώριση και κύρος από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία.

  Πού δίνονται οι εξετάσεις πιστοποίησης InDesign;

  Εξετάσεις για την πιστοποίηση μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο σε όλη την Ελλάδα. Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα και τα τεστ προετοιμασίας, σας καθοδηγούμε να εντοπίσετε το πλησιέστερο σε εσάς εξεταστικό κέντρο το οποίο πρόκειται να διενεργήσει εξετάσεις και δηλώνεστε βάση του μοναδικού αριθμού της κάρτας δεξιοτήτων σας.

  Πόσο χρόνο θα χρειαστώ;

  Ο μέσος χρόνος εκπαίδευσης (διαβάσματος) που θα χρειαστείτε είναι περίπου 30 ώρες. Συνεπώς αν μέρα παρά ημέρα αφιερώνετε 2 ώρες διαβάσματος περίπου σε 1 μήνα έχετε ολοκληρώσει την ύλη και είστε έτοιμοι για τις εξετάσεις του. Σε κάθε περίπτωση στη Labtech δίνουμε μέγιστη προθεσμία 3 μήνες, ώστε να έχετε επαρκές περιθώριο για την ολοκλήρωση του διαβάσματός σας.

 • Μαθήματα Advanced Excel

  20210518000000

  Μαθήματα Advanced Excel

  Σεμινάριο Κόστος Online
  Εγγραφή & Αγορά
  MS Excel Expert €139  Αγορά
  Πακέτο:
  eLearning (2+1)
  €278  Αγορά
  Με εγγραφή σε 2 eLearning σεμινάρια μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν ένα ακόμα της επιλογής σας.
  Παράδειγμα: Excel Βασικό + MS Excel Expert + δώρο: MS PowerPoint Expert

  Δείτε όλα τα διαθέσιμα σεμινάρια: Διαθέσιμα eLearning Σεμινάρια

  ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ;

  Άμεση έναρξη με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής.

  ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  Παρακολουθήστε το Advanced σεμινάριο του Excel Expert εξ ολοκλήρου από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μέσω της εκπαιδευτικής μας πύλης σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στο δικό σας πρόγραμμα. Αφού ο μαθητής μελετήσει το online μάθημα μέσω της πλατφόρμας e-learning έχει τη δυνατότητα να ασκηθεί σε δομημένο ασκησιολόγιο για την κάθε ενότητα που παρακολούθησε. Καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής μπορεί να επικοινωνεί μέσω της πλατφόρμας μαθημάτων απευθείας με τον καθηγητή του σεμιναρίου, για επίλυση αποριών και καθοδήγηση ως προς τη μελέτη του.

  Tα μαθήματα για το Advanced Excel διδάσκονται εξολοκλήρου στα Αγγλικά και έχουν διάρκεια 30 ώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υπάρχουσα καλή γνώση και χρήση του Excel σε βασικό επίπεδο. Μπορείτε να εγγραφείτε στο πακέτο 2+1 αγοράζοντας μαζί και το βασικό επίπεδο του Excel με μαθήματα στα Ελληνικά για να διασφαλίσετε την προαπαιτούμενη γνώση. Στο Advanced επίπεδο θα διδαχθείτε την επίσημη ύλη όπως αυτή έχει οριστεί από την Microsoft για απόκτηση πιστοποίησης επαγγελματικού επιπέδου χρήσης. Στην πορεία των μαθημάτων διδάσκονται προχωρημένα εργαλεία και ρυθμίσεις για το Excel, advanced συναρτήσεις, μακροεντολές, ανάλυση δεδομένων και εργαλεία διαχείρισης σεναρίων. Δείτε στη συνέχεια της σελίδας, την αναλυτική ύλη για το advanced Excel. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist in Excel Expert, την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας εταιρείας Microsoft.

 • Σεμινάρια Μοντάζ και Video Editing - Μαθήματα Premiere Pro

  20210518000000

  Σεμινάρια Μοντάζ και Video Editing - Μαθήματα Premiere Pro

  Το σεμινάριο video editing (επεξεργασία βίντεο) και το μοντάζ έχει γίνει απαραίτητη δεξιότητα για πολλά επαγγέλματα, αποτελώντας μία πολύ χρήσιμη γνώση της εποχής μας. Στα σεμινάρια μοντάζ και video editing θα εκπαιδευτείτε στο κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, το Adobe Premiere Pro. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή σας θα μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικού επιπέδου βίντεο για όλες τις περιπτώσεις χρήσης όπως: Social Media (Instagram videos, Facebook videos), YouTube videos, μικρά διαφημιστικά videos για Google Ads, ακόμα και μικρού μήκους ταινίες. Τα μαθήματα μοντάζ και video editing βασίζονται στη μέθοδο Project Based Learning ώστε να διδαχτείτε την εφαρμογή πάνω σε πραγματικά σενάρια εργασίας, με παραγωγή βίντεο για διάφορους επαγγελματίες όπως YouTubers, Digital Marketers, Φωτογράφους και κινηματογραφιστές εκδηλώσεων (γάμους, βαφτίσεις). Στο σεμινάριο video editing και μοντάζ θα διδαχθείτε όλες τις βασικές αρχές της διαδικασίας παραγωγής ενός ψηφιακού βίντεο. Θα μάθετε πώς να συνθέτετε τα πλάνα σας σε μία ενιαία παραγωγή, να ρυθμίζετε τα χρώματα, να επεξεργάζεστε τον ήχο μέχρι την τελική διαμόρφωση και εξαγωγή του υλικού σας ανάλογα με το μέσο προβολής (youtube, social media video content, TV κλπ.).

         

  Παρακολουθήστε το σεμινάριο μοντάζ και video editing εξ ολοκλήρου από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μέσω της εκπαιδευτικής μας πύληςσας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευθείτε εξίσου γρήγορα και αποτελεσματικά προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στο δικό σας πρόγραμμα. Αφού ο μαθητής παρακολουθήσει το online μάθημα μέσω της πλατφόρμας e-learning έχει τη δυνατότητα να ασκηθεί σε δομημένο ασκησιολόγιο για την κάθε ενότητα που παρακολούθησε. Καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής μπορεί να επικοινωνεί μέσω της πλατφόρμας μαθημάτων απευθείας με τον καθηγητή του σεμιναρίου, για επίλυση αποριών και καθοδήγηση ως προς τη μελέτη του.

         

  Τα μαθήματα μοντάζ και video editing διεξάγονται εξολοκλήρου στα Ελληνικά και έχουν διάρκεια 30 ώρες χωρίς να απαιτούνται προαπαιτούμενες γνώσεις. Το σεμινάριο ξεκινάει με την εκμάθηση του Adobe Premiere για τη χρήση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων. Η ύλη που θα διδαχθείτε ακολουθεί την επίσημη ύλη όπως αυτή έχει οριστεί από την Adobe για απόκτηση πιστοποίησης. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση Adobe Premiere Pro, την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας εταιρείας Adobe.

 • Έναρξη Σεμιναρίου AutoCAD

  20160414000000

  Μαθήματα AutoCAD

  Το μαθήματα AutoCAD  χωρίζονται σε δύο σεμινάρια. Το πρώτο κομμάτι του σεμιναρίου  AutoCAD αφορά την εκμάθηση του ίδιου του περιβάλλοντος του  AutoCAD αλλά και τις βασικές αρχές σχεδίασης σε δύο διαστάσεις (2D). Στο  δεύτερο σεμινάριο θα μάθετε προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις  (3D) όπως και εκμάθηση τεχνικών για να δημιουργούμε ρεαλιστικά αντικείμενα στο  χώρο. Μετά τη λήξη των μαθημάτων μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση ecdl  CAD ή να πιστοποιηθείτε ως infotest Certified CAD Specialist.

   

  Μαθήματα AutoCAD εξ' αποστάσεως

  Σε περίπτωση που διαμένετε εκτός Αθηνών ή χρειάζεστε ένα ευέλικτο ωράριο που να ταιριάζει στο προσωπικό σας πρόγραμμα, μπορείτε να διδαχτείτε την ύλη που απαιτείται αλλά και να κάνετε και όλη την προετοιμασία των εξετάσεων μέσω του e-learning συστήματός μας. Το πρόγραμμα των online μαθημάτων AutoCAD διεξάγεται εξ' ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet. Περισσότερα...

 • Έναρξη σεμιναρίου WebDesign

  20160322000000

  ·         Μαθήματα Web Design

   

  Παρακολουθώντας το σεμινάριο Web Design μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για το σχεδιασμό και τη συντήρηση απλών αλλά και σύνθετων ιστοχώρων. To μάθημα του Web Design έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε μετά την περάτωση του, οι σπουδαστές να είναι σε θέση να σχεδιάζουν web sites(ιστότοπους) οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται: Μαθήματα HTML και CSS, Εκμάθηση περιβάλλοντος σχεδίασης Dreamweaver, Δημοσίευση ιστοσελίδων και καταχώρηση ονόματος ιστοτόπου, Βελτιστοποίηση Προβολής Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο μέσω σωστού SEO

 • Έναρξη σεμιναρίου ECDL

  20160308000000

  ·         Μαθήματα ECDL – MS Office

   

  Δημόσιος (εξετάσεις ΑΣΕΠ) και ιδιωτικός τομέας ζητούν πλέον πιστοποίηση πληροφορικής. Τα κέντρα πληροφορικής Labtech Νίκαιας Κορυδαλλού διενεργούν εξετάσεις στους φορείς ECDL, Infotest, ICT, Microsoft και Adobe. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις και με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 94% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται.

 • Έναρξη σεμιναρίου Photoshop

  20160307000000

  ·         Μαθήματα PhotoshopΓραφιστικής

   

  Τo σεμινάριo Photoshop χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο γίνεται η εκμάθηση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων του Photoshop. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση ECDL Image Maker. Στο δεύτερο επίπεδο μαθημάτων, χρησιμοποιούνται προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας Adobe.

Επικοινωνία

 • Sofia

  Εξαιρετικοί

 • Ηλεκτρολόγος Πάτρα Αποστολόπουλος Ανδρέας

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση.Το συστήνω ανεπιφύλακτα

 • Labtech

  Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Συντονισμός,πρόγραμμα,γνώσεις και εξαιρετική συμπεριφορά!!! Και το πιο σημαντικό;;;Σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις!!!

Ηλιουπόλεως 60, 2ος Όροφος, 18450, Νίκαια

2104256830  

2104256830

infolabtech.gr

http://www.labtech.gr

 • Δευτέρα10.00 - 20.00

 • Τρίτη10.00 - 20.00

 • Τετάρτη10.00 - 20.00

 • Πέμπτη10.00 - 20.00

 • Παρασκευή10.00 - 20.00

 • Σάββατο

 • Κυριακή