Σχολή πληροφορικής στην Νίκαια

 • Labtech

Οι σχολές υπολογιστών Labtech ιδρύθηκαν το 2005 από εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες της πληροφορικής, παρουσιάζοντας έκτοτε ραγδαία άνοδο. Εδώ και 10 χρόνια έχουμε παράσχει σε παραπάνω από 3000 ενήλικες και παιδιά, εκπαίδευση από όλο το φάσμα της πληροφορικής και των τεχνολογιών. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 94% αποτελούμε το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής της Περιφέρειας Πειραιά. Βραβευμένοι για τα προγράμματα εκπαίδευσης τις χρονιές 2007, 2009, 2010 και 2011 και από το Χαμόγελο του Παιδιού για την κοινωνική μας προσφορά

 Μαθήματα Υπολογιστών για ενήλικες

·         Μαθήματα ECDL – MS Office

Δημόσιος (εξετάσεις ΑΣΕΠ) και ιδιωτικός τομέας ζητούν πλέον πιστοποίηση πληροφορικής. Τα κέντρα πληροφορικής Labtech Νίκαιας Κορυδαλλού διενεργούν εξετάσεις στους φορείς ECDL, Infotest, ICT, Microsoft και Adobe. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις και με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 94% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται.

·         Μαθήματα PhotoshopΓραφιστικής

Τo σεμινάριo Photoshop χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο γίνεται η εκμάθηση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων του Photoshop. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση ECDL Image Maker. Στο δεύτερο επίπεδο μαθημάτων, χρησιμοποιούνται προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας Adobe.

 

·         Μαθήματα Web Design

Παρακολουθώντας το σεμινάριο Web Design μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για το σχεδιασμό και τη συντήρηση απλών αλλά και σύνθετων ιστοχώρων. To μάθημα του Web Design έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε μετά την περάτωση του, οι σπουδαστές να είναι σε θέση να σχεδιάζουν web sites(ιστότοπους) οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται: Μαθήματα HTML και CSS, Εκμάθηση περιβάλλοντος σχεδίασης Dreamweaver, Δημοσίευση ιστοσελίδων και καταχώρηση ονόματος ιστοτόπου, Βελτιστοποίηση Προβολής Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο μέσω σωστού SEO

·         Μαθήματα AutoCAD

Το μαθήματα AutoCAD χωρίζονται σε δύο σεμινάρια. Το πρώτο κομμάτι του σεμιναρίου AutoCAD αφορά την εκμάθηση του ίδιου του περιβάλλοντος του AutoCAD αλλά και τις βασικές αρχές σχεδίασης σε δύο διαστάσεις (2D). Στο δεύτερο σεμινάριο θα μάθετε προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις (3D) όπως και εκμάθηση τεχνικών για να δημιουργούμε ρεαλιστικά αντικείμενα στο χώρο. Μετά τη λήξη των μαθημάτων μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση ecdl CAD ή να πιστοποιηθείτε ως infotest Certified CAD Specialist.

Μαθήματα Υπολογιστών για παιδιά       

Το πρόγραμμα σπουδών των αποτελείται από διαφορετικές θεματικές ενότητες ανά τάξη σχολείου. Τα θέματα επιλέγονται έτσι ώστε να παρέχουν ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο για τη διδασκαλία δεξιοτήτων πληροφορικής για παιδιά.  Αφού έχει γίνει σαφές το περιεχόμενο του θέματος της ενότητας, ενσωματώνονται σε κάθε ενότητα οι μαθησιακοί στόχοι και δεξιότητες πληροφορικής που θέλουμε να μάθουν τα παιδιά. Αυτή η δομή επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν δεξιότητες κατάλληλες για την ηλικία τους και τη σχολική τους τάξη.

 

Μαθήματα για ανέργους και φοιτητές

Το κέντρο πληροφορικής LABTECH στα πλαίσια του προγράμματος "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ προσφέρει δωρεάν μαθήματα υπολογιστή για ανέργους και φοιτητές.

Η ύλη που θα διδαχθείτε καλύπτει τις Βασικές Ενότητες Πληροφορικής όπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα.
30 ώρες - 3 ενότητες: Επεξεργασία κειμένου (Word), Λογιστικά φύλλα (Excel), Εφαρμογές στο διαδίκτυο (Internet & Outlook)

Οι άνεργοι και φοιτητές επιβαρύνονται μόνο το κόστος της πιστοποίησης του εξεταστικού φορέα το οποίο ανέρχεται σε 75€ για την κάρτα δεξιοτήτων, 43€ για κάθε μία από τις εξεταστικές ενότητες και 35€ για την τελική έκδοση του πιστοποιητικού. • Σεμινάρια Digital Marketing και Social Media Marketing

  01-01-2020

  Το Digital Marketing είναι η προώθηση προϊόντων ή μιας εταιρείας (σαν brand-name) μέσω ενός ή περισσοτέρων ηλεκτρονικών μέσων.
  Οι περισσότεροι εταιρείες έχουν πλέον ένα ιστότοπο (site) όπου μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η κατασκευή ενός ιστότοπου πλέον είναι αρκετά εύκολη και οικονομική υπόθεση. Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι το περιεχόμενο της σελίδας να είναι "γραμμένο" και "τοποθετημένο" με κατάλληλο τρόπο ώστε οι μηχανές αναζήτησης (Google) να μπορούν να το εντοπίσουν και να το προβάλλουν στο κατάλληλο κοινό. Επιπλέον όπως μία εταιρεία εξελίσσεται διαρκώς με τον ίδιο τρόπο η ψηφιακή της παρουσία και οι τρόποι επικοινωνίας με τους πελάτες της πρέπει να αλλάζουν επίσης. Σε αυτήν τη περίπτωση οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν είναι εξοικειωμένοι με τα σύγχρονα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ και τα social media κανάλια που υπάρχουν διαθέσιμα για επικοινωνία με το κοινό τους.
  Τα κέντρα ελευθέρων σπουδών Labetch δημιούργησαν το σεμινάριο Digital Marketing και Social Media Marketing για επαγγελματίες του marketing και αλλά και μικρές εταιρείες με σκοπό τη πλήρη κατάρτιση του εκπαιδευόμενου αναφορικά με το αντικείμενο του ψηφιακού Marketing. Στόχος του σεμιναρίου είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει μία εικόνα από όλα τα διαθέσιμα εργαλεία διαδικτυακού μάρκετινγκ που υπάρχουν ώστε στη συνέχεια να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική Digital και Social Media Marketing σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής του. Μην ξεχνάτε ότι κανένας δεν ξέρει πώς να στήσει και να διαφημίσει καλύτερα το προϊόν της επιχείρησής σας από εσάς τους ίδιους. Ακόμα και αν απευθυνθείτε σε έναν εξωτερικό συνεργάτη για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού μάρκετινγκ της εταιρείας σας, θα σας φανεί πολύ χρήσιμο να έχετε παρακολουθήσει ένα σεμινάριο ψηφιακού marketingκαι διαφήμισης ιστοσελίδων ώστε να μπορέσετε να του επικοινωνήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας.

  Digital Marketing eLearning

  Παρακολουθήστε τα μαθήματα του Digital & Social Media Marketing σεμιναρίου μέσω eLearning, εξολοκλήρου από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet. Με την εγγραφή στο πρόγραμμα eLearning θα λάβετε πλήρεις οδηγίες για τη χρήση όλων των λειτουργιών της πλατφόρμας που διεξάγονται τα μαθήματα. Έχετε τη δυνατότητα ξεκινώντας τα μαθήματα μέσω elearning να παρακολουθήσετε ένα εισαγωγικό μάθημα με καθηγητή της σχολής LABTECH, ο οποίος θα σας εξοικειώσει με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται να ξέρετε για την διαδικασία μελέτης και την προετοιμασία των εξετάσεων. Το εισαγωγικό μάθημα γίνεται είτε στη σχολή μας είτε μέσω Skype αν ο μαθητής δεν έχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας.
  Καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής μπορεί να επικοινωνεί μέσα από την πλατφόρμα του elearning με τον καθηγητή του σεμιναρίου, για επίλυση αποριών και καθοδήγηση ως προς της μελέτη του. Με την εγγραφή σας στα online μαθήματα digital και social media marketing παραλαμβάνετε:
  • Κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική πύλη "e.labtech.gr".
  • Πρόσβαση σε on-demand μαθήματα
  • Βιβλίο μαθήματος και Ψηφιακές σημειώσεις (e-book)
  • Online Test για καλύτερη εμπέδωση της ύλης.

 • Σεμινάριο Web Design

  01-01-2020

  ·         Μαθήματα Web Design

  Παρακολουθώντας το σεμινάριο Web Design μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για το σχεδιασμό και τη συντήρηση απλών αλλά και σύνθετων ιστοχώρων. To μάθημα του Web Design έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε μετά την περάτωση του, οι σπουδαστές να είναι σε θέση να σχεδιάζουν web sites(ιστότοπους) οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται: Μαθήματα HTML και CSS, Εκμάθηση περιβάλλοντος σχεδίασης Dreamweaver, Δημοσίευση ιστοσελίδων και καταχώρηση ονόματος ιστοτόπου, Βελτιστοποίηση Προβολής Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο μέσω σωστού SEO

 • Έναρξη Σεμιναρίου AutoCAD

  20160414000000

  Μαθήματα AutoCAD

  Το μαθήματα AutoCAD  χωρίζονται σε δύο σεμινάρια. Το πρώτο κομμάτι του σεμιναρίου  AutoCAD αφορά την εκμάθηση του ίδιου του περιβάλλοντος του  AutoCAD αλλά και τις βασικές αρχές σχεδίασης σε δύο διαστάσεις (2D). Στο  δεύτερο σεμινάριο θα μάθετε προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις  (3D) όπως και εκμάθηση τεχνικών για να δημιουργούμε ρεαλιστικά αντικείμενα στο  χώρο. Μετά τη λήξη των μαθημάτων μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση ecdl  CAD ή να πιστοποιηθείτε ως infotest Certified CAD Specialist.

   

  Μαθήματα AutoCAD εξ' αποστάσεως

  Σε περίπτωση που διαμένετε εκτός Αθηνών ή χρειάζεστε ένα ευέλικτο ωράριο που να ταιριάζει στο προσωπικό σας πρόγραμμα, μπορείτε να διδαχτείτε την ύλη που απαιτείται αλλά και να κάνετε και όλη την προετοιμασία των εξετάσεων μέσω του e-learning συστήματός μας. Το πρόγραμμα των online μαθημάτων AutoCAD διεξάγεται εξ' ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet. Περισσότερα...

 • Έναρξη σεμιναρίου WebDesign

  20160322000000

  ·         Μαθήματα Web Design

   

  Παρακολουθώντας το σεμινάριο Web Design μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για το σχεδιασμό και τη συντήρηση απλών αλλά και σύνθετων ιστοχώρων. To μάθημα του Web Design έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε μετά την περάτωση του, οι σπουδαστές να είναι σε θέση να σχεδιάζουν web sites(ιστότοπους) οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται: Μαθήματα HTML και CSS, Εκμάθηση περιβάλλοντος σχεδίασης Dreamweaver, Δημοσίευση ιστοσελίδων και καταχώρηση ονόματος ιστοτόπου, Βελτιστοποίηση Προβολής Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο μέσω σωστού SEO

 • Έναρξη σεμιναρίου ECDL

  20160308000000

  ·         Μαθήματα ECDL – MS Office

   

  Δημόσιος (εξετάσεις ΑΣΕΠ) και ιδιωτικός τομέας ζητούν πλέον πιστοποίηση πληροφορικής. Τα κέντρα πληροφορικής Labtech Νίκαιας Κορυδαλλού διενεργούν εξετάσεις στους φορείς ECDL, Infotest, ICT, Microsoft και Adobe. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις και με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 94% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται.

 • Έναρξη σεμιναρίου Photoshop

  20160307000000

  ·         Μαθήματα PhotoshopΓραφιστικής

   

  Τo σεμινάριo Photoshop χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο γίνεται η εκμάθηση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων του Photoshop. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση ECDL Image Maker. Στο δεύτερο επίπεδο μαθημάτων, χρησιμοποιούνται προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας Adobe.

Επικοινωνία

 • Sofia

  07-03-2016

  Εξαιρετικοί

 • MARTHA

  07-03-2016

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση.Το συστήνω ανεπιφύλακτα

 • Labtech

  07-03-2016

  Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Συντονισμός,πρόγραμμα,γνώσεις και εξαιρετική συμπεριφορά!!! Και το πιο σημαντικό;;;Σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις!!!

Ηλιουπόλεως 60, 2ος Όροφος, 18450, Νίκαια

2104256830  

2104256830

info@labtech.gr

http://www.labtech.gr

 • Δευτέρα10.00 - 20.00

 • Τρίτη10.00 - 20.00

 • Τετάρτη10.00 - 20.00

 • Πέμπτη10.00 - 20.00

 • Παρασκευή10.00 - 20.00

 • Σάββατο

 • Κυριακή