Σχολή πληροφορικής στην Νίκαια

 • Labtech

Οι σχολές υπολογιστών Labtech ιδρύθηκαν το 2005 από εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες της πληροφορικής, παρουσιάζοντας έκτοτε ραγδαία άνοδο. Εδώ και 10 χρόνια έχουμε παράσχει σε παραπάνω από 3000 ενήλικες και παιδιά, εκπαίδευση από όλο το φάσμα της πληροφορικής και των τεχνολογιών. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 94% αποτελούμε το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής της Περιφέρειας Πειραιά. Βραβευμένοι για τα προγράμματα εκπαίδευσης τις χρονιές 2007, 2009, 2010 και 2011 και από το Χαμόγελο του Παιδιού για την κοινωνική μας προσφορά

 Μαθήματα Υπολογιστών για ενήλικες

·         Μαθήματα ECDL – MS Office

Δημόσιος (εξετάσεις ΑΣΕΠ) και ιδιωτικός τομέας ζητούν πλέον πιστοποίηση πληροφορικής. Τα κέντρα πληροφορικής Labtech Νίκαιας Κορυδαλλού διενεργούν εξετάσεις στους φορείς ECDL, Infotest, ICT, Microsoft και Adobe. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις και με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 94% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται.

·         Μαθήματα PhotoshopΓραφιστικής

Τo σεμινάριo Photoshop χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο γίνεται η εκμάθηση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων του Photoshop. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση ECDL Image Maker. Στο δεύτερο επίπεδο μαθημάτων, χρησιμοποιούνται προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας Adobe.

 

·         Μαθήματα Web Design

Παρακολουθώντας το σεμινάριο Web Design μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για το σχεδιασμό και τη συντήρηση απλών αλλά και σύνθετων ιστοχώρων. To μάθημα του Web Design έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε μετά την περάτωση του, οι σπουδαστές να είναι σε θέση να σχεδιάζουν web sites(ιστότοπους) οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται: Μαθήματα HTML και CSS, Εκμάθηση περιβάλλοντος σχεδίασης Dreamweaver, Δημοσίευση ιστοσελίδων και καταχώρηση ονόματος ιστοτόπου, Βελτιστοποίηση Προβολής Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο μέσω σωστού SEO

·         Μαθήματα AutoCAD

Το μαθήματα AutoCAD χωρίζονται σε δύο σεμινάρια. Το πρώτο κομμάτι του σεμιναρίου AutoCAD αφορά την εκμάθηση του ίδιου του περιβάλλοντος του AutoCAD αλλά και τις βασικές αρχές σχεδίασης σε δύο διαστάσεις (2D). Στο δεύτερο σεμινάριο θα μάθετε προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις (3D) όπως και εκμάθηση τεχνικών για να δημιουργούμε ρεαλιστικά αντικείμενα στο χώρο. Μετά τη λήξη των μαθημάτων μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση ecdl CAD ή να πιστοποιηθείτε ως infotest Certified CAD Specialist.

Μαθήματα Υπολογιστών για παιδιά       

Το πρόγραμμα σπουδών των αποτελείται από διαφορετικές θεματικές ενότητες ανά τάξη σχολείου. Τα θέματα επιλέγονται έτσι ώστε να παρέχουν ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο για τη διδασκαλία δεξιοτήτων πληροφορικής για παιδιά.  Αφού έχει γίνει σαφές το περιεχόμενο του θέματος της ενότητας, ενσωματώνονται σε κάθε ενότητα οι μαθησιακοί στόχοι και δεξιότητες πληροφορικής που θέλουμε να μάθουν τα παιδιά. Αυτή η δομή επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν δεξιότητες κατάλληλες για την ηλικία τους και τη σχολική τους τάξη.

 

Μαθήματα για ανέργους και φοιτητές

Το κέντρο πληροφορικής LABTECH στα πλαίσια του προγράμματος "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ προσφέρει δωρεάν μαθήματα υπολογιστή για ανέργους και φοιτητές.

Η ύλη που θα διδαχθείτε καλύπτει τις Βασικές Ενότητες Πληροφορικής όπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα.
30 ώρες - 3 ενότητες: Επεξεργασία κειμένου (Word), Λογιστικά φύλλα (Excel), Εφαρμογές στο διαδίκτυο (Internet & Outlook)

Οι άνεργοι και φοιτητές επιβαρύνονται μόνο το κόστος της πιστοποίησης του εξεταστικού φορέα το οποίο ανέρχεται σε 75€ για την κάρτα δεξιοτήτων, 43€ για κάθε μία από τις εξεταστικές ενότητες και 35€ για την τελική έκδοση του πιστοποιητικού. • Μαθήματα InDesign

  Μαθήματα InDesign

  Μαθήματα InDesign

  Το Adobe InDesign είναι μια εφαρμογή από την Adobe. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει έργα όπως αφίσες, φυλλάδια, έντυπα, περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία. Το InDesign μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή περιεχομένου κατάλληλο για συσκευές tablet σε συνδυασμό με το Adobe Digital Publishing Suite. Γραφίστες και καλλιτέχνες που εργάζονται στο έντυπο υλικό είναι οι κυριότεροι χρήστες και το χρησιμοποιούν για τη δημιουργία μη περιοδικών εκδόσεων (αφίσες, φυλλάδια, βιβλία) αλλά και έντυπων μέσων ενημέρωσης. Υποστηρίζει επίσης την εξαγωγή σε .EPUB και .PDF μορφές για να να δημιουργήσετε ebooks και ψηφιακές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών περιοδικών, και περιεχόμενο κατάλληλο για χρήση σε συσκευές tablet. Τα μαθήματα του InDesign βασίζονται στη μέθοδο Project Based Learning ώστε να διδαχτείτε την εφαρμογή πάνω σε πραγματικά σενάρια εργασίας, από τον κλάδο της γραφιστικής και της εργασίας σε περιοδικά και εφημερίδες.

  Χώρος εργασίας, σελίδες & αντικείμενα InDesign

  Γνωρίστε το InDesign & το χώρο εργασίας
  Εξέταση & προσαρμογή χώρου εργασίας
  Εργασία με παλέτες & μενού παλέτας
  Περιήγηση σ' ένα έγγραφο
  Χρήση των μενού περιβάλλοντος
  Ρυθμίσεις περιβάλλοντος χειρισμού
  Προβολή οδηγών
  Έλεγχος της προόδου των εργασιών
  Προσθήκη κειμένου
  Χρήση των στυλ
  Χρήση γραφικών
  Χρήση αντικειμένων & στυλ αντικειμένων
  Προβολή λειτουργία παρουσίασης
  ∆ημιουργία εγγράφου και εργασίες με σελίδες
  ∆ημιουργία και αποθήκευση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων εγγράφων
  ∆ημιουργία νέου εγγράφου
  Εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών εγγράφων του InDesign
  Εργασία με κύριες σελίδες
  Εφαρμογή κύριων σελίδων σε σελίδες εγγράφου
  Προσθήκη νέων σελίδων εγγράφου
  Αναδιοργάνωση και διαγραφή σελίδων εγγράφου
  Αλλαγή μεγέθους σελίδων
  Προσθήκη ενοτήτων για αλλαγή αρίθμησης σελίδων και γραφικών
  Προβολή του ολοκληρωμένου σαλονιού

  Κείμενο, τυπογραφία, χρώμα & στυλ InDesign

  Πίνακες, εκτύπωση, εξαγωγή σε PDF & ePUB


  InDesign Online Seminar

  Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet.
  Τα online μαθήματα γίνονται με την μέθοδο της ασύγχρονης εκπαίδευσης και έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν απαιτούν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες παρακολούθησης. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους κωδικούς σας οποιαδήποτε ημέρα και ώρα και να παρακολουθήσετε μάθημα ή να κάνετε ασκήσεις και τεστ.
  Με την εγγραφή στο πρόγραμμα e-learning θα λάβετε πλήρεις οδηγίες για τη χρήση όλων των λειτουργιών της πλατφόρμας που διεξάγονται τα μαθήματα. Για την υλοποίηση των online μαθημάτων είναι απαραίτητος Ηλεκτρονικός Υπολογιστής με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Τα μαθήματα δεν μπορούν να υλοποιηθούν από mobile συσκευές όπως tablet ή smartphones.
  Αν δεν έχετε ξανακάνει eLearning μαθήματα, έχετε τη δυνατότητα ξεκινώντας, να παρακολουθήσετε ένα εισαγωγικό μάθημα με καθηγητή της σχολής LABTECH, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει για όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται να ξέρετε για τα μαθήματα και την προετοιμασία των εξετάσεων. Το εισαγωγικό μάθημα γίνεται είτε με φυσική παρουσία στις αίθουσες της σχολή μας είτε μέσω Skype αν ο μαθητής δεν έχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας.

  Θα υπάρχει καθηγητής για απορίες;

  Για όλη τη διάρκεια του online σεμιναρίου υπάρχει δυνατότητα να απευθύνεστε σε καθηγητές της σχολή για απορίες. Οι καθηγητές απαντάνε με σειρά προτεραιότητας με live support μέσω συστήματος μηνυμάτων από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00. Μπορείτε να υποβάλετε απορίες και εκτός των ωρών live support, αλλά θα απαντηθούν την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και ώρα. Δείτε ένα παράδειγμα.
  Με την εγγραφή σας στα online μαθήματα InDesign παραλαμβάνετε:
  • Κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική πύλη "elessons.gr".
  • Πρόσβαση σε on-demand μαθήματα - learn inDesign
  • Βιβλίο InDesign μαθήματος σε ψηφιακή μορφή (ebook)
  • Online Test για προετοιμασία εξετάσεων και από το σπίτι

  InDesign course Demo

  Κάντε δωρεάν ένα δοκιμαστικό μάθημα elearning.
  play ecdl test
  To Demo περιέχει ένα ολοκληρωμένο κεφάλαιο με παράδοση μαθήματος, ebook InDesign ασκήσεων για εξάσκηση, ερωτήσεων κατανόησης και τεστ προετοιμασίας για την εξέταση.

  Κόστος Μαθημάτων InDesign

  Σεμινάριο Κόστος Online Αγορά
  eLearning €139 αγορά inDesign Seminar
  Προσφορά:
  Πακέτο eLearning
  (2+1)
  €278
  Με εγγραφή σε 2 eLearning σεμινάρια μπορείτε να επιλέξετε
  δωρεάν ένα ακόμα της επιλογής σας.
  Παράδειγμα:
  InDesign + Photoshop + δώρο: Digital & Social Media Marketing

  Διάρκεια Μαθημάτων InDesign

  Σεμινάριο Μέγιστη
  Διάρκεια
  Απαιτούμενος
  χρόνος μελέτης
  (κατά μέσο όρο)
  eLearning 3 μήνες 30 ώρες
  Προσφορά:
  Πακέτο eLearning
  (2+1)
  5 μήνες  
  Επόμενη Έναρξη: 14/02/2020

  InDesign Certification

  Πιστοποίηση Adobe
  Προετοιμαζόμαστε και πιστοποιούμε τις γνώσεις μας και στον τομέα της γραφιστικής με τις πιστοποιήσεις της Adobe, της κορυφαίας εταιρείας γραφικών τεχνών στο κόσμο. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο μαθημάτων του σεμιναρίου InDesign μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση Print & Digital Media Publication Using Adobe InDesign. Αποκτήστε πιστοποίηση με διεθνή αναγνώριση και κύρος από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία.

  Πού δίνονται οι εξετάσεις πιστοποίησης InDesign;

  Εξετάσεις για την πιστοποίηση μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο σε όλη την Ελλάδα. Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα και τα τεστ προετοιμασίας, σας καθοδηγούμε να εντοπίσετε το πλησιέστερο σε εσάς εξεταστικό κέντρο το οποίο πρόκειται να διενεργήσει εξετάσεις και δηλώνεστε βάση του μοναδικού αριθμού της κάρτας δεξιοτήτων σας.

  Πόσο χρόνο θα χρειαστώ;

  Ο μέσος χρόνος εκπαίδευσης (διαβάσματος) που θα χρειαστείτε είναι περίπου 30 ώρες. Συνεπώς αν μέρα παρά ημέρα αφιερώνετε 2 ώρες διαβάσματος περίπου σε 1 μήνα έχετε ολοκληρώσει την ύλη και είστε έτοιμοι για τις εξετάσεις του. Σε κάθε περίπτωση στη Labtech δίνουμε μέγιστη προθεσμία 3 μήνες, ώστε να έχετε επαρκές περιθώριο για την ολοκλήρωση του διαβάσματός σας.

 • Έναρξη Σεμιναρίου AutoCAD

  20160414000000

  Μαθήματα AutoCAD

  Το μαθήματα AutoCAD  χωρίζονται σε δύο σεμινάρια. Το πρώτο κομμάτι του σεμιναρίου  AutoCAD αφορά την εκμάθηση του ίδιου του περιβάλλοντος του  AutoCAD αλλά και τις βασικές αρχές σχεδίασης σε δύο διαστάσεις (2D). Στο  δεύτερο σεμινάριο θα μάθετε προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις  (3D) όπως και εκμάθηση τεχνικών για να δημιουργούμε ρεαλιστικά αντικείμενα στο  χώρο. Μετά τη λήξη των μαθημάτων μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση ecdl  CAD ή να πιστοποιηθείτε ως infotest Certified CAD Specialist.

   

  Μαθήματα AutoCAD εξ' αποστάσεως

  Σε περίπτωση που διαμένετε εκτός Αθηνών ή χρειάζεστε ένα ευέλικτο ωράριο που να ταιριάζει στο προσωπικό σας πρόγραμμα, μπορείτε να διδαχτείτε την ύλη που απαιτείται αλλά και να κάνετε και όλη την προετοιμασία των εξετάσεων μέσω του e-learning συστήματός μας. Το πρόγραμμα των online μαθημάτων AutoCAD διεξάγεται εξ' ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet. Περισσότερα...

 • Έναρξη σεμιναρίου WebDesign

  20160322000000

  ·         Μαθήματα Web Design

   

  Παρακολουθώντας το σεμινάριο Web Design μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για το σχεδιασμό και τη συντήρηση απλών αλλά και σύνθετων ιστοχώρων. To μάθημα του Web Design έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε μετά την περάτωση του, οι σπουδαστές να είναι σε θέση να σχεδιάζουν web sites(ιστότοπους) οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται: Μαθήματα HTML και CSS, Εκμάθηση περιβάλλοντος σχεδίασης Dreamweaver, Δημοσίευση ιστοσελίδων και καταχώρηση ονόματος ιστοτόπου, Βελτιστοποίηση Προβολής Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο μέσω σωστού SEO

 • Έναρξη σεμιναρίου ECDL

  20160308000000

  ·         Μαθήματα ECDL – MS Office

   

  Δημόσιος (εξετάσεις ΑΣΕΠ) και ιδιωτικός τομέας ζητούν πλέον πιστοποίηση πληροφορικής. Τα κέντρα πληροφορικής Labtech Νίκαιας Κορυδαλλού διενεργούν εξετάσεις στους φορείς ECDL, Infotest, ICT, Microsoft και Adobe. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις και με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 94% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται.

 • Έναρξη σεμιναρίου Photoshop

  20160307000000

  ·         Μαθήματα PhotoshopΓραφιστικής

   

  Τo σεμινάριo Photoshop χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο γίνεται η εκμάθηση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων του Photoshop. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση ECDL Image Maker. Στο δεύτερο επίπεδο μαθημάτων, χρησιμοποιούνται προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας Adobe.

Επικοινωνία

 • Sofia

  07-03-2016

  Εξαιρετικοί

 • MARTHA

  07-03-2016

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση.Το συστήνω ανεπιφύλακτα

 • Labtech

  07-03-2016

  Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Συντονισμός,πρόγραμμα,γνώσεις και εξαιρετική συμπεριφορά!!! Και το πιο σημαντικό;;;Σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις!!!

Ηλιουπόλεως 60, 2ος Όροφος, 18450, Νίκαια

2104256830  

2104256830

infolabtech.gr

http://www.labtech.gr

 • Δευτέρα10.00 - 20.00

 • Τρίτη10.00 - 20.00

 • Τετάρτη10.00 - 20.00

 • Πέμπτη10.00 - 20.00

 • Παρασκευή10.00 - 20.00

 • Σάββατο

 • Κυριακή