Βιοτεχνία στρωμάτων στην Νάουσα

  • Relief Strom

Η Relief Strom είναι μια νεοσύστατη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, τα μέλη της οποίας, εδώ και 25 χρόνια, διατηρούν μια βιοτεχνία σαλονιών με συνεχή επιτυχημένη πορεία στο χώρο.  Ασχολούμαστε με το εμπόριο στρωμάτων εδώ και χρόνια, αλλά εδώ και ένα χρόνο ειδικευόμαστε αποκλειστικά στην κατασκευή και εμπορία στρωμάτων Latex, Visco Latex (από Ελαστική Βισκόζη), προϊόντων ύπνου και στα ντυμένα κρεβάτια.

 

Το εξ ολοκλήρου φυσικό υγιεινό υλικό Latex που χρησιμοποιούμε στα στρώματα και στα μαξιλάρια μας σας εγγυάται έναν ύπνο υγιεινό και ξεκούραστο.

Η κυψελωτή επιφάνεια του υλικού βοηθάει στο σωστό αερισμό και προσφέρει ιδανική στήριξη. Το στρώμα Latex ελαχιστοποιεί τις πιέσεις στο σώμα και είναι από τη φύση του αντιαλλεργικό, αντιμικροβιακό και αντιβακτηριδιακό.
Όσο για την Ελαστική Βισκόζη (Memory Foam), είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με το βαθμό πίεσης που δέχεται από το σώμα, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την εξασφάλιση άνετου και σωστού ύπνου.
 
Είναι πολλοί εκείνοι που παραπονιούνται ότι κοιμούνται και ξυπνάνε πιο κουρασμένοι από πριν, κι αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν διαλέξει το κατάλληλο στρώμα, που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους. Στη Relief Strom μας απασχολεί σοβαρά η ποιότητα του στρώματος, πάντα όμως στον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.  
Αφεθείτε σε έναν απολαυστικό ύπνο χαλάρωσης και γαλήνης, με τη βοήθεια των στρωμάτων Latex της Relief Strom.

Επικοινωνία

2ο χλμ. Νάουσας προς Σιδηρ. Σταθμό Νάουσας, 59200, Νάουσα

2332026323   6972086988  

2332026324

http://www.reliefstrom.gr