Ενοικιαζόμενα δωμάτια στα Βρασνά

  • Kehagias Apartments

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τις πιο μαγικές  διακοπές σας, μόλις ένα βήμα μακριά από την ακτή της θάλασσας.Στα διαμερίσματά μας, η άνεση και η άμεση εξυπηρέτηση είναι απλά αυτονόητες.

Τα μικρά διαμερίσματά μας έχουν ειδική διαρρύθμιση για την άνετη διαμονή 2 έως 4 ατόμων. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο με λουτρό, κρεβατοκάμαρα, καθιστικό, κουζίνα με τηλεόραση και μπαλκόνι για να απολαμβάνετε τις εκπληκτικές θέας. Σας προσφέρουμε μια άνετη και οικεία ατμόσφαιρα, για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο και άνεση, τα μεγάλα διαμερίσματά μας είναι η ιδανική επιλογή για τη διαμονή 4 έως 6 ατόμων. Με δύο κρεβατοκάμαρες, λουτρό, καθιστικό και μια μεγάλη βεράντα με θέα προς την θάλασσα, θα απολαμβάνετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Η εκλεκτή διακόσμηση και η υπέροχη θέα θα δημιουργήσουν το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες στιγμές.

Σας προσκαλούμε να αφεθείτε στη μαγεία των διακοπών μας. Από την άφιξη μέχρι την αναχώρηση, η ομάδα μας θα είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα. Χαλαρώστε, απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα, και αφήστε μας να φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

Επικοινωνία