Σύμβουλοι επιχειρηματικών επενδύσεων στη Θεσσαλονίκη

  • HellasFin

Η HellasFin είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές, ανεξάρτητες εταιρείες συμβούλων και διαχείρισης περιουσίας, με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στις Διεθνείς αγορές.Στην επιχείρηση μας, ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι, σας περιμένουν για να αας δώσουν λύσεις επενδυτικές συμβουλές στον χώρο μας στη Θεσσαλονίκη! Αναλαμβάνουμε διαχειρισής περιουσιάς,χαρτοφυλακίων και επενδυτικές συμβουλές επιχειρήσεων!

Ιδρύθηκε το 1999 από μία ολιγομελή ομάδα ανθρώπων με Όραμα Αρχές και Αξίες. Στην πολυετή διαδρομή της μέχρι σήμερα, υλοποίησε μία σειρά από στρατηγικές κινήσεις που την καθιέρωσαν αξιόπιστα στην εγχώρια αγορά.

Αποστολή μας είναι να βοηθάμε τους πελάτες μας στη διαχείριση της περιουσίας τους, έτσι ώστε να έχουν θετικά αποτελέσματα στην δική τους ζωή αλλά και στην ζωή των απογόνων τους.

Σήμερα εκατοντάδες οικογένειες μας έχουν εμπιστευτεί την διαχείριση και την πιστή φροντίδα των περιουσιακών τους στοιχείων, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Η ιδιοκτησιακή δομή της εταιρείας μας, η ανεξαρτησία από κάθε χρηματοοικονομικό οργανισμό, μας επιτρέπει να ευθυγραμμίζουμε τα συμφέροντα των ιδιοκτητών και των συνεργατών μας με αυτά των πελατών μας.





Επικοινωνία