Κατασκευές αλουμινίου στην Αμαλιάδα

  • ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

Η εταιρία ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ στην Αμαλιάδα με ειδίκευση στα αλουμίνια, ασχολείται με τον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών από το 1995 με ιδιαίτερη επιτυχία. Με εμπειρία και συνέπεια αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση πορτών αλουμινίου, παραθύρων, καθώς επίσης και την τοποθέτηση αντικουνουπικών σητών. Επίσης, αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κάγκελων. Η επιχείρηση αναλαμβάνει έργα σε όλη την Πελοπόννησο.
Πρόκειται για μια επιχείρηση με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία, που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και αισθητική στις κατασκευές αλουμινίου.

Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την ποιότητα των υλικών, ενώ αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην άψογη αισθητική, δίνοντας την δέουσα βαρύτητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας μοναδικές και καλαίσθητες αλουμινοκατασκευές, σε πολύ προσιτές τιμές και για κάθε γούστο.

Εμπιστευθείτε λοιπόν την επιχείρησή μας και θα απολαύσετε υπηρεσίες και κατασκευές παντός είδους, με υπευθυνότητα επαγγελματισμό και μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε συμφωνήσει. Η πολυετής εμπειρία μας, η τεχνογνωσία, υπόσχονται άριστες κατασκευές, υψηλή ποιότητα και απαράμιλλη αισθητική. 

Επικοινωνία