Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κέρκυρα

  • Enterprise Rent A Car

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

 

Η Enterprise Rent-A-Car είναι μια συνεχής ιστορία επιτυχίας, που βασίζεται στη φιλοσοφία και στην αδιάκοπη εργασία μας.

 

Οι κατευθυντήριες αρχές και το ταπεινό μας ξεκίνημα επικεντρώνονται στο ήθος και την ακεραιότητα. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με τις κοινότητες όπου δραστηριοποιούμαστε κάθε φορά.

 

Πιστεύουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας σαν να ήταν μέλη της οικογένειάς μας. Και στην επιβράβευση της σκληρής δουλειάς. Αυτές οι αρχές είναι το ίδιο ισχυρές σήμερα όπως και κατά το ξεκίνημά μας, το 1957.

 

Τώρα, χάρη στο διευρυμένο δίκτυο, το στόλο οχημάτων και τη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών που παρέχουμε, η Enterprise αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής λύσεων μεταφοράς στον κόσμο.

 

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ενοικιαζόμενα οχήματα από κατά τόπους γραφεία και αεροδρόμια, προγράμματα κοινής χρήσης αυτοκινήτων, αυτοκίνητα και βαν σε εξωτικούς προορισμούς, καθώς και την υπηρεσία Flex-E-Rent, παρέχοντας επιχειρηματικές λύσεις που καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες, όπως βαν με ελεγχόμενη θερμοκρασία και μικρά λεωφορεία με εύκολη πρόσβαση για άτομα με αναπηρίες. Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 30 χώρες με πάνω από 7.200 καταστήματα.

Επικοινωνία