Φωτιστικά στο Μαρούσι

  • Dits Lighting

Η εταιρεία Dits Lighting δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο του οικιακού κσι επαγγελματικού φωτισμού πλέον των 45 ετών, εγκαθιδρύοντας ένα κυρίαρχο όνομα στην κατηγορία αυτή, αντίστοιχο με αυτό μεγάλων Ευρωπαϊκών Οίκων.

 

Διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα για την Ελλάδα την αντιπροσωπεία των αυθεντικών προϊόντων φωτισμού που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου από την SWAROVSKI Αυστρίας. Αυτά αποτελούν μια πλήρη συλλογή φωτιστικών σωμάτων πρωτοποριακού σχεδιασμού και ανυπέρβλητης ποιότητος, με την χρήση των μοναδικών SWAROVSKI Crystals, που προσαρμόζονται άψογα στις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας.

 

Η εταιρία SWAROVSKI πρόσφατα εξαγόρασε την αντίστοιχη εταιρία SCHONBEK, η οποία δραστηριοποιείται πλέον των 140 ετών στο ίδιο αντικείμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ιδρύθηκε από τον Adolph Schonbek το 1870 και είναι παγκοσμίως γνωστή για την εξειδίκευση και τις καινοτομίες στον φωτισμό μέσω κρυστάλλων υψίστης καθαρότητος.

 

Επί πλέον η εταιρία μας εξειδικεύεται αποκλειστικά και στην δια χειρός κατασκευή φωτιστικών στοιχείων εσωτερικού χώρου, εξαιρετικής ποιότητος και σχεδιασμού σε κλασικό, νεοκλασικό και μοντέρνο μοτίβο, με την χρήση των SWAROVSKI ELEMENTS Crystals, αξιοποιώντας την εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή μας με τον φωτισμό.

Επικοινωνία