Υλικά συσκευασίας στο Καλοχώρι

  • Άρπα ΑΕ

Η εταιρεία ΑΡΠΑ ΑΕ, στο Καλοχώρι, δραστηριοποιείται εδώ και μια δεκαετία στα είδη συσκευασίας, και πιο συγκεκριμένα, στην εισαγωγή και εμπορία μεγασάκων (Big Bags) και σάκων πολυπροπυλενίου.

Βig bags ή μεγάσακοι είναι μεγάλου μεγέθους σάκοι πολυπροπυλενίου με χωρητικότητα έως και 2500 kg. Σχεδιασμένα για να αντέχουν στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η κατασκευή τους γίνεται κατά παραγγελία με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τις ανάγκες σας. Τα Big bags μπορούν να είναι Πιστοποιημένα UN, αντιστατικά, αεριζόμενα, tubular, Q Baffle και άλλου τύπου με διάφορες επιλογές στο στυλ ανύψωσης, όπως Cross-Corner Ιμάντες, 1 ιμάντας one loop κ.λπ., στο στυλ πλήρωσης, όπως ανοιχτά, με βαλβίδα εισαγωγής, με φούστα και με πτερύγιο, καθώς και στο στυλ εκκένωσης, όπως Κλειστό, Κάτω φούστα Εκκένωσης, Βαλβίδα εκκένωσης, Κωνικό σχήμα με κάτω βαλβίδα.

Στην αποθήκη μας υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα τα πιο κοινά είδη, ενώ μπορούμε να κατασκευάσουμε Custom Μεγάσακους στα χαρακτηριστικά που θα μας ζητήσετε.

Τα σακιά από πολυπροπυλένιο μπορούν να εκτυπωθούν κατά παραγγελία για να κάνουν το προϊόν σας να ξεχωρίζει. Επιπλέον, προσφέρουμε εκτύπωση υψηλής ποιότητας, εμπρός και πίσω, και έως 8 χρώματα. Στα προϊόντα μας εντάσσονται όλα τα είδη σάκων από λαμινέ ή με liner, με πιέτα, βαλβίδα, πάτους Block bottom, μικροδιάτρητους εως και φωτογραφική εκτύπωση με υψηλή ανάλυση.



Επικοινωνία

  • ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ