Συστήματα ασφαλείας στις Σέρρες

  • North Hellas Security

Η επιχείρηση μας στις Σέρρες, δημιουργήθηκε το 2011 με μορφή ατομικής επιχείρησης, έχοντας όραμα να εισέλθει στην αγορά της πόλης και του νομού Σερρών, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου.

Το 2019 η επιχείρηση μετατράπηκε σε κεφαλαιουχική εταιρεία και δραστηριοποιείτε σε όλη την επικράτεια. Η εταιρεία εξελίσσεται καθημερινά, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμη και των ποιο απαιτητικών πελατών.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας με συστήματα ελέγχου πρόσβασης, πυρανίχνευσης, συναγερμού, κάμερες ασφάλειας, θυροτηλεοράσεις, χρηματοκιβώτια, ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Εκτελούμε εργασίες μελέτης, εγκατάστασης, σέρβις και παρακολούθησης των συστημάτων ασφαλείας. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των στατικών φυλάξεων σε όλη την επικράτεια , στον τομέα των περιπολιών με οχήματα patrol σε όλη την επικράτεια, στον τομέα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συναυλιών, αναλαμβάνοντας την ασφάλεια χώρου και καλλιτεχνών.



Επικοινωνία