Εικαστικός
Σπούδασε στη Σχολή Δοξιάδη, Ζωγραφική και Γραφικές Τέχνες, με βασικούς καθηγητές τους Μυταρά, Γεωργιάδη και Βασιλειάδη. Οι σπουδές του τελειοποιήθηκαν στην Ανώτερη Γερμανική Σχολή Ζωγραφικής και στη σχολή Bozar στο Παρίσι.
Την επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε με τοπία και νεκρές φύσεις και συνέχισε την εξελικτική του πορεία με έργα εμπνευσμένα από την Αναγέννηση. Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται στα πορτραίτα με παραδοσιακές αλλά και καινούριες πρωτοποριακές τεχνικές.
Οι τεχνικές είναι αερογράφος, πινέλο και σπάτουλα που δουλεύονται σε κλασικά υλικά, όπως μουσαμάς, τελάρο, τοίχος και μέταλλο.
Μια ιδιόρρυθμη πρωτοποριακή τεχνική είναι αερογράφος σε πλεξιγκλάς διάφανο, στο οποίο η φιλοτέχνηση είναι εσωτερική με χρώματα διαφάνειας, έτσι ώστε το έργο να μπορεί να φωτισθεί αν χρειαστεί.
Έχει εκθέσει έργα του στις γκαλερί "Λεφάκη" και "ARTIBUS" και έχει λάβει μέρος τρεις φορές στην έκθεση "ARTISTICO" στο Εκθεσιακό Κέντρο Αθηνών.
Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (Ε.Ε.Τ.Ε.).
Βρίσκετε την συγκεκριμένη επιχείρηση αναζητώντας:
εικαστικός Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Φιλαδελφεια ζωγράφος Νέα Φιλαδέλφεια εργαστήριο ζωγραφικής Νέα Φιλαδέλφεια ελαιογραφίες Νέα Φιλαδέλφεια συνεργασία με διακοσμητές Νέα Φιλαδέλφεια διακοσμήσεις Νέα Φιλαδέλφεια καλλιτέχνης Νέα Φιλαδέλφεια έργα τέχνης Νέα Φιλαδέλφεια αφηρημένη ζωγραφική Νέα Φιλαδέλφεια