Εργαστήριο ζωγραφικής στον Βόλο

  • Εργαστήριο σχεδίου και ζωγραφικής Κομνηνός Κωνσταντίνος

 Στο εργαστήριο μας για σχέδιο και ζωγραφική, ανοίγουμε το παντοτινό παράθυρο στον εντυπωσιακό κόσμο των καλών τεχνών. Με μια μακρόχρονη εμπειρία στο ενεργητικό μας, αναλαμβάνουμε με χαρά να σας καθοδηγήσουμε στα μυστικά του σχεδίου και της ζωγραφικής. Η αγάπη μας για την τέχνη μας κίνησε να δημιουργήσουμε τμήματα για μικρούς και μεγάλους, έτσι ώστε να μπορείτε να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας κάθε μέρα.

Ειδικά για τα παιδιά, προσφέρουμε παιδικά τμήματα κάθε Τετάρτη απόγευμα, όπου μαθαίνουν παιχνιδιάρικες τεχνικές όπως το γραμμικό σχέδιο και το ελεύθερο σχέδιο. Οι μικροί μας καλλιτέχνες έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την φαντασία τους και να ανακαλύψουν το χαρτί και τα χρώματα ως μέσα έκφρασης.

Το εργαστήριό μας είναι πάντα ανοιχτό καθημερινά, δίνοντάς σας την ευελιξία να έρθετε και να εξασκηθείτε ανά πάσα στιγμή που έχετε την επιθυμία να επεκτείνετε τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες. Είμαστε εδώ για να σας υποδεχτούμε σε έναν δημιουργικό και εμπνευσμένο χώρο, όπου η τέχνη αποκτά νέο νόημα και νέα χρώματα!

Επικοινωνία