Ξενοδοχείο στην Ρόδο

  • In Camera Art Boutique Hotel

Tο ξενοδοχείο μας στην Ρόδο, το χαρακτηρίζει η παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία.  Συνδυασμένη με τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα που παρέχει στους ταξιδιώτες πολυτελείς υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες  και του πιο παρατηρητικού επισκέπτη.

Παροχές που περιλαμβάνονται στην τιμή δωματίου:1 εξωτερικό τζακούζι για 2 – 5 άτομα (κοινή χρήση), Ποδήλατα χωρίς χρέωση για τους καλεσμένους, Ηλεκτρονικός υπολογιστής, εκτυπωτής για τους καλεσμένους και φαξ (εφόσον ζητηθεί), Περιοχές καπνιστών και μη καπνιστών σ’ όλο το ξενοδοχείο, Υποδοχή, Καθημερινός καθαρισμός δωματίων, Εκδρομές φωτογραφικών σεμιναρίων μπορούν να κανονιστούν ύστερα από αίτημα πριν την άφιξη, Σεμινάρια ζωγραφικής μπορούν να κανονιστούν ύστερα από αίτημα πριν την άφιξη, Μαθήματα γιόγκα, πιλάτες ύστερα από αίτημα πριν την άφιξη, Υπηρεσία ενοικιάσεως ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων.

Επικοινωνία

  • Great place, excellent location, staff were fantastic!!!

  • The friendly staff and charming suites!!!!

  • Μοναδική εμπειρία η διαμονή μας, μαγευτική τοποθεσία στην καρδιά της Παλαιάς Πόλης, καλαίσθητοι και ατμοσφαιρικοί χώροι, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, πρωινό που καλύπτει και τους απαιτητικούς...η φιλοξενία των ιδιοκτητών και όλου το προσωπικού ήταν φιλική και ευγενική.... σας ευχαριστήσουμε!

  • Υπέροχο, καθαρό, καλαίσθητο, ατμοσφαιρικό δωμάτιο!!!! Σε κεντρική θέση μέσα στην παλιά πόλη δίπλα στα κυριότερα αξιοθέατα!!!!!

  • Όμορφα και ξεχωριστά δωμάτια με μεγάλο μπάνιο και με καλά έπιπλα και καθαρό, πολύ ωραίο πρωινό, απίστευτη θέα από την ταράτσα..!!!!πολύ ευγενικά και εξυπηρετικά τα παιδιά που το ξενοδοχείο πρόθυμα να μας βοηθήσουν πάντα .....