Ξενοδοχείο στην Πάργα

  • Elena Hotel Apartments

Απολαυστικές Διακοπές στην Πάργα στα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μας

Καλωσορίσατε στον παράδεισο της Πάργας, όπου το Ιόνιο πέλαγος συναντά την αρχιτεκτονική γοητεία και τη φιλοξενία που προσφέρουμε στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης σε ένα μαγευτικό τοπίο που θα σας μαγέψει.

Το ξενοδοχείο μας είναι ανοιχτό από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, επιτρέποντας σας να απολαύσετε το φυσικό κάλλος και τη ζωντάνια της Πάργας σε όλο του το μεγαλείο. Είτε προτιμάτε να απολαμβάνετε τις ζεστές ακτές του Ιονίου, είτε να περιηγείστε στα στενά καλντερίμια της παραδοσιακής Πάργας, εμείς είμαστε εδώ για να σας φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας, η άνεση και η χαλάρωση είναι εγγυημένες. Κάθε δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις και προσεγμένες λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη. Συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο, προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Εμπνευσμένοι από την αγάπη μας για τα παιδιά, έχουμε δημιουργήσει μεγάλη και μικρή πισίνα για να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας φίλους. Οι μικροί επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν ασφαλείς και ανέμελες στιγμές παιχνιδιού και κολύμβησης, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε την ευτυχία τους.

Επικοινωνία

Γκούνα Α, 48060, Πάργα

2684032890  

2684032891

http://www.elena-hotel.eu/

ΑΠΡ - ΜΑΙ - ΙΟΥΝ - ΙΟΥΛ - ΑΥΓ - ΣΕΠ