Ενοικίαση αυτοκινήτων στο Αργοστόλι

  • CBR Rent A Car

Ενοικίαση αυτοκινήτων

 

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων CBR είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από τους Δημήτρη, Ανδρέα και Μάκη Πεφάνη το 1981 στην Κεφαλονιά.

 

Η εταιρεία ξεκίνησε με μικρό στόλο που αποτελούνταν από μόλις 10 οχήματα. Αναπτύχθηκε με σταθερότητα και σήμερα προσφέρει μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων -απαριθμώντας 450 οχήματα- και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αποτελώντας τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Κεφαλονιά.

 

Η CBR διαθέτει γραφεία σε διάφορες περιοχές του νησιού, με 6 υποκαταστήματα στα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα, όπως το Αργοστόλι, η Σκάλα, ο Λουρδάς, και η Λάσση, καθώς και στο αεροδρόμιο.

 

Μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες μας είναι η παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου στο / από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, η οποία παρέχεται δωρεάν τις ώρες λειτουργίας του γραφείο (09:00 - 21:00). Ζητήστε μας στη φόρμα κρατήσεων να σας προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία και θα παραλάβετε το αυτοκίνητό σας στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή σας χωρίς καμία καθυστέρηση.

 

Ως οικογενειακή επιχείρηση, στο CBR διαθέτουμε τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς επίσης υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προσωπική φροντίδα.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε μόνιμους πελάτες που μας επιλέγουν κάθε χρόνο για να είναι βέβαιοι ότι θα οδηγήσουν ένα αξιόπιστο και ασφαλές αυτοκίνητο στις πιο οικονομικές τιμές.

 

Εάν ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας στην Κεφαλονιά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

 

Επιλέξτε το όχημα που σας ταιριάζει από τη μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων μας και απολαύστε τις περιηγήσεις σας στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς.

Επικοινωνία