Καφέ Bar στην Αίγινα

  • Οινόη

Στο λιμάνι ξεκινάει γιορτή από την Οινόη. Μόλις φτάσεις στο όμορφο νησί μας και θέλεις να δοκιμάσεις το πρώτο καφέ με θαλασσινή αύρα, δεν χρειάζεται να ρωτήσεις, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νέο στέκι της Αίγινας.

Το καφέ μπαρ λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και το τιμόνι έχει αναλάβει ένας νέος και ταλαντούχος επιχειρηματίας που γνωρίζει καλύτερα από όλους να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες. Φτάνοντας στο καφέ μας σε περιμένει το χαμογελαστό προσωπικό μας να σου προσφέρει τον πρώτο καφέ της ημέρας με ευγένεια και άψογο σέρβις. Βρισκόμαστε ακριβώς στην ωραιότερη θέση του λιμανιού και μπορεί να απολαύσεις καθημερινά εξαιρετικά ροφήματα, κρύα και ζεστά σνακ από την κουζίνα μας αλλά και τα υπέροχα γλυκά μας.

Το βράδυ η διασκέδαση ξεκινάει και τελειώνει εδώ. Φιλοξενούμε τα σαββατοκύριακα γνωστούς καλλιτέχνες σε ελληνικές βραδιές αλλά και μάγους της κονσόλας με ξένες επιτυχίες. Το μπαρ μας απογειώνει τις βραδιές με μοναδικά cocktails και σφηνάκια. Θα μας βρείτε ανοιχτά όλη μέρα πάντα έτοιμους να σας προσφέρουμε την φιλοξενία μας.

Επικοινωνία