Ξενοδοχείο Εστιατόριο στην Κόνιτσα

  • Lotos Mountain Resort

Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό πολυχώρο αναψυχής για όλη την οικογένεια στην Κόνιτσα. Το Lotos Farm Konitsa Village έχει καταφέρει να συνδυάσει την διαμονή και την ψυχαγωγία με ένα τρόπο που θα σας μείνει αξέχαστος κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας.

 

Έχουμε φροντίσει για την άνετη διαμονή σας στο μικρο ξύλινο χωριό μας ώστε να απολαύσετε όλες τις δραστηρίοτητες μας. Ένας ιδανικός χώρος αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου για σχολικές εκδρομές, αθλητικές δραστηρίοτητες ακόμη και μια απλή βόλτα.

 

Στο εστιατόριο μας θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε μέσα από την λευκή διακόσμηση τα πιάτα του σεφ μας μέσα στο καταπράσινο τοπίο. Γεύσεις μοναδικές για τους μικρούς μας φίλους αλλά και ιδιαίτερα πιάτα με θηράματα από το εκτροφείο μας. Το φαγητό μας είναι μια εξαιρετική εμπειρία ενώ όλα τα υλικά προέρχονται από την βιολογική μας παράγωγη.

 

Διαθέτουμε πολυχώρο άθλησης, πλούσια εξοπλισμένο για κάθε ηλικία. Μπορείτε να αθληθείτε στις εγκαταστάσεις που προσφέρει ο χώρος, όπως γήπεδα 5Χ5, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδο beach volley, γήπεδα τένις, πισίνες, στίβο ιππασίας, να απολαύσετε δραστηριότητες σε περιβάλλοντα χώρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, όπως η ελεύθερη ιππασία ή απλά ένας περίπατος στο δάσος. Ως σύλλογος μπορείτε να οργανώσετε τα αθλητικά σας τουρνουά σε όλα τα γήπεδα του κτήματος.

 

Διαθέτουμε εκκλησία για γάμους και βαπτίσεις ενώ είμαστε στην διάθεση σας για να φιλοξενήσουμε έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε την δεξίωση ή το πάρτι που έχετε ονειρευτεί.

 

Διοργανώνουμε τα πιο πετυχημένα παιδικά πάρτι ενώ ο παιδότοπος είναι από τους πιο ασφαλείς και σύγχρονους που έχουν κατασκευαστεί. Σας περιμένουμε από κοντά με μοναδικό μας σκοπό να περάσετε καλά και να σας δείξουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής στην φύση.

 

 

Στον πολυχώρο μας παρέχονται: καταλύματα, μπανγκαλόου, αίθουσα εκδηλώσεων για: Κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις, σχολικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ξωκλήσι, καφετέρια, εστιατόριο, μπαρ, παιδότοπος, χώροι άθλησης, γήπεδα, πισίνες, αθλητικές δραστηριότητες, επισκέψιμο πάρκο ζώων, άγριο πάρκο ζώων, εκτροφείο θηραμάτων, αμπελώνας

Εστιατόριο Lotos Farm: τηλ. 2655022656

Πολυχώρος αναψυχής, παιδότοπος, χώροι άθλησης Lotos Mountain Resort: τηλ. 2655022436

Ξενοδοχείο Deluxe Mountain Bangalows: κιν. 6946861331

Επικοινωνία