Παλαιοπωλείο στην Αθήνα - Μοναστηράκι

  • Μπαζάκας

 Το παλαιοπωλείο Μπαζάκας στο Μοναστηράκι, ασχολείται εδω και πολλά χρονια με αγορές-πωλήσεις σε παλια επιπλα αντίκες πίνακες ζωγραφικής κεντήματα και ειδη λαικης τέχνης  γραμματόσημα, νομίσματα, τζουκ μποξ ραπτομηχανες και αλλα πολλά ειδη σπιτιου.

 Η αγάπη μας αλλά και οι γνώσεις μας για τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα μας καθιστά εδώ και πολλά χρόνια  "παράδεισο" κάθε λάτρη της vintage κουλτούρας.Ο καθένας όμως μπορεί να περάσει ατελείωτες ώρες  ανακαλύπτοντας θησαυρούς σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

 Αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν από ταξίδια Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης η από την εγχώρια αγορά  απαράμιλλου κάλλους αποκτούν ενδιαφέρον για το  αγοραστικό κοινό της Αθήνας.

 Μια βόλτα στην Ερμού 86 θα σας πείσει και θα σας κάνει να φύγετε με όμορφα αντικείμενα. Σίγουρα θα θέλετε έναν  πίνακα παλιάς εποχής, είδη λαϊκής τέχνης, έναν καθρέφτη, θα θαυμάσετε τους καναπέδες και μπουφέδες, μα πάνω από όλα τις εντυπωσιακές καρέκλες γαλλικής προέλευσης, που όλα συντηρούνται κι επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση!!! 

Επικοινωνία

  • Υπέροχα αντικείμενα!πολυ ευγενικοί όλοι τους!!!

  • Ένα από τα καλύτερα παλαιοπωλεία!!! Μπράβο για τον επαγγελματισμό σας και την ευγένεια σας!!!

  • Κάθε μέρα θέλω να βρίσκομαι στον συγκεκριμένο χώρο, τα όμορφα αντικείμενα και οι καλές τιμές το καθιστούν ξεχωριστό!!!!