Ξενοδοχείο στο Βασιλικό

  • Zante Royal Resort

 Απολαυστικές διακοπές στην Ζάκυνθο. Το Zante Royal Resort & Water Park είναι ένα όμορφο ξενοδοχείο 4 αστέρων (4*) με όμορφους κήπους, κτισμένο, σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική του Ιονίου , στην κορυφή ενός καταπράσινου λόφου δίπλα στην θάλασσα με μοναδική θέα τη φημισμένη παραλία του Μαυράτζη στο τουριστικό θέρετρο Βασιλικός.

Μια ζεστή ατμόσφαιρα και ένα ευπρόσδεκτο καλωσόρισμα περιμένει όλους τους επισκέπτες μας κατά την άφιξη τους στο Ξενοδοχείο. Η φιλική μας ατμόσφαιρα κάνει τους γονείς και τα παιδιά όλων των ηλικιών να αισθάνονται καλοδεχούμενοι καθώς η πληθώρα των υπηρεσιών που προσφέρουμε όπως τα παιδικά μενού, οι παιδικές χαρές, τα mini club καθώς και ολόκληρος ο κόσμος του ”Zantino Fun Park”, καθιστά τις πιο ιδανικές και ξεκούραστες διακοπές που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί.

Στο Zante Royal Resort & Water park πιστεύουμε οτι οι μικροί μας φίλοι θα πρέπει να νιώθουν άνετα κατά τη διάρκεια της διαμονής τους εδώ και να νιώθουν πολύ τυχεροί για τις όμορφες στιγμές που θα περάσουν.

Να είστε βέβαιοι ότι το συγκρότημα έχει σχεδιαστεί με κύριο σκοπό να διασφαλίσει για εσάς και τους αγαπημένους σας μια διαμονή γεμάτη άνεση σε ένα φιλικό και ευπρόσδεκτο περιβάλλον. Το ξενοδοχείο διαθέτει  άνετα δωμάτια, ευρύχωρα οικογενειακά δωμάτια  καθώς και διαμερίσματα/σουίτες ενός η δύο υπνοδωματίων όπου μπορούν να φιλοξενηθούν ,από ένα έως και τέσσερα επιπλέον άτομα  κάθε ηλικίας.

Επικοινωνία

  • Ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο με φιλόξενο και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό σε μια τέλεια τοποθεσία, με πανέμορφη θέα προς το Ιόνιο πέλαγος!!!!

Βασιλικός, 29100, Βασιλικό

2661097181   2661093208   2661097181  

http://www.zantehotels.gr/zante-royal-resort-zakynthos-vassilikos.php

    ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24-ΩΡΟ