Breakfast - Brunch Restaurant στην Καλλιθέα

  • Italus

Ιταλικός αέρας στην Καλλιθέα. Ένα υπέροχο μέρος για να απολαύσετε καθημερινά τον καφέ σας με αλμυρά και γλυκά πιάτα.

Η διακόσμηση έχει βιομηχανικά στοιχεία και κυριαρχεί το φυσικό ξύλο και το σίδερο. Το καλύτερο όμως είναι οι δυνατές γεύσεις του.

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης, έχει δημιουργήσει έναν κατάλογο φαγητού που μας χορταίνει με ιταλική κουζίνα σε street food εκδοχή. Με αλλαντικά Sary από τη Δράμα, τυριά από τον Κωσταρέλο αλλά και πρώτες ύλες από την Ιταλία, σερβίρονται αλμυρές και γλυκές γεύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μερικές από τις λιχουδιές  που παντρεύουν την Ιταλία με την Ελλάδα ενώ παρασκευάζονται μπροστά σας βρίσκονται στην η κατηγορία “panino” όπως το ομώνυμο italus με μείγμα τυριών, μπέικον, αυγό, ντοματίνι σε χειροποίητο χωριάτικο ψωμάκι, παστράμι, γραβιέρα Τήνου, english mustard, baby ρόκα σε λευκή μπαγκέτα, το gluten free φραντζολάκι με χούμους, ψητά λαχανικά, ροδέλες μαύρης ελιάς, το bagel με σολομό ή προσούτο, το πολύσπορο κρουασάν με λουκάνικο, τσένταρ, καραμελωμένα κρεμμύδια ή το κρουασάν βουτύρου με μους αβοκάντο, φέτα, αυγό, τη μπαγκέτα ολικής με καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο, κρέμα τυριού.

Ο χώρος διατίθεται επίσης για ιδιωτικές συναντήσεις και παρουσιάσεις. Είμαστε ανοιχτοί από τις 07:30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Περάστε για τον πρωινό σας καφέ ή το απεριτίφ ή το κοκτέιλ σας.

Επικοινωνία