Μάρμαρα στην Καβάλα

  • Ζημιλιάγκος

Η επιχείρησή μας στην Καβάλα ασχολείται με την παραγωγή και εμπόριο μαρμάρων Άγιαξ (ajax) και Κρυσταλλίνα Παγγαίου.

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων και καταλαμβάνουμε ένα σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς. Έχουμε στη διάθεσή της ιδιόκτητα λατομεία από όπου εξορύσσει τα μάρμαρά τα οποία είναι και μοναδικά στο κόσμο με σημαντικότερο το AJAX.

Συγκεκριμένα διαθέτουμε  λατομείο στην περιοχή του Παγγαίου από όπου και εξορύσσουμε  το μάρμαρο Ajax καθώς επίσης διαθέτουμε  λατομεία που εξορύσσουν Κρυσταλλίνα Παγγαίου και το ΑΣΤΗΡ.

  • Μάρμαρο άγιαξ (ajax)

    Το μάρμαρο κερδίζει τις εντυπώσεις στην διακόσμηση του σπιτιού. Το λευκό μάρμαρο άγιαξ (ajax) είναι από τις hot τάσεις για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

    Στη χώρα μας έχουμε πολύ μεγάλα λατομεία μαρμάρου με ένα από τα πιο σημαντικά το λατομείο Ζημιλιάγκος στην Καβάλα που φημίζεται σε όλη την Ευρώπη για την εξόρυξη λευκού μαρμάρου.

    Το μάρμαρο στον χώρο μας δημιουργεί μια ιδιαίτερη χαλαρότητα και προσδίδει αρχοντιά και φινέτσα. Ένα διαχρονικό υλικό που το βρίσκουμε σε διακοσμητικά στοιχειά, σε αντικείμενα η σε κατασκευές του σπιτιού όπως το μπάνιο, η κουζίνα η το τζάκι μας.

    ΣΑΛΟΝΙ

    Το σαλόνι μας είναι το αγαπημένο μέρος για μάρμαρο. Θα δώσει μια επιβλητική όψη στο πάτωμα, στο τζάκι ακόμη και στα φωτιστικά.

    ΚΟΥΖΙΝΑ

    Η καλύτερη λύση για τους πάγκους μας είναι το λευκό μάρμαρο. Δίνει μια αρχοντιά και την συνεχή αίσθηση καθαριότητας. Αν θέλετε να μεγαλώσει οπτικά ο χώρος μπορείτε να προσθέσετε μάρμαρο και στους τοίχους της κουζίνας σας.

    ΜΠΑΝΙΟ

    Τα μαρμάρινα έπιπλα στο μπάνιο δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Πολλά από τα διακοσμητικά είδη στο μπάνιο μπορεί να είναι μαρμάρινα και σε συνδυασμό με ξύλο να δώσουν μια αριστοκρατική ματιά στο χώρο σας.

    Το μάρμαρο είναι ένα εύκολο υλικό που χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και προσοχή ώστε να κρατήσει σαν καινούργιο σε διάρκεια χρόνου. Σε συνδυασμό στο χώρο με φυτά και ξύλο μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα σε επαγγελματικό η οικιακό χώρο. Να θυμάστε ότι τα μαρμάρινα πατώματα δεν αγαπούν τα γδαρσίματα  από έπιπλα αλλά και τα απορρυπαντικά με χρώματα που μπορεί να αλλοιώσουν το χρώμα του.

Επικοινωνία

  • ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ.