Μουσείο στην Αρχαία Ολυμπία

  • Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας

 Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας σας περιμένει να θαυμάσετε από κοντά τα μοναδικά του εκθέματα. Ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της χώρα μας, παρουσιάζει τη μακραίωνη ιστορική εξέλιξη ενός από τα λαμπρότερα ιερά της αρχαιότητας, που ήταν αφιερωμένο στον πατέρα των θεών και των ανθρώπων, τον Δία, και αποτέλεσε την κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εισιτήρια:  Ολόκληρο: €12, Μειωμένο: €6*Από την 1η Απριλίου ως 31η Οκτωβρίου, το ενιαίο εισιτήριο, με ισχύ μιας ημέρας, ανέρχεται στο ποσό των 12 ευρώ (μειωμένο εισιτήριο 6 ευρώ) και περιλαμβάνει την είσοδο στους εξής χώρους: 1. Αρχαιολογικός Χώρος Ολυμπίας 2. Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας, 3. Μουσείο της Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας και 4. Μουσείο της Ιστορίας των Ανασκαφών της Ολυμπίας. Πλέον δεν εκδίδονται μεμονωμένα (ανά χώρο ενδιαφέροντος) εισιτήρια.

Ενιαίο Εισιτήριο: Ολόκληρο: €12, Μειωμένο: €6*Για το διάστημα 1η Νοεμβρίου ως 31 Μαρτίου, το αντίτιμο του ενιαίου εισιτηρίου των ως άνω χώρων είναι μειωμένο κατά 50% για όλους τους επισκέπτες και κοστίζει 6 ευρώ.

 Ημέρες Ελευθέρας Εισόδο6 Μαρτίου - Μνήμη Μελίνας Μερκούρη, 18 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα Μνημείων, 18 Μαΐου - Διεθνής Ημέρα Μουσείων, Tο τελευταίο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου κάθε έτους (Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς), 28 Οκτωβρίου, Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από 1ης Νοεμβρίου έως 31ης Μαρτίου.

Ενημέρωση για το μειωμένο ή δωρεάν εισιτήριο επικοινωνία μέσω τηλεφώνου στο: 2624022742 και στη σελίδα του μουσείου.





Επικοινωνία