Εταιρία λογισμικού στην Αθήνα - Πετράλωνα

  • Alfa Solid

Με βάση το SOLIDWORKS, εδώ και 16 χρόνια, η AlfaSolid είναι αφοσιωμένη στην παροχή λύσεων στην ελληνική και κυπριακή βιομηχανία για κάθε σχεδιαστική φάση, για την παραγωγή με CNC, για την βελτίωση της οργάνωσης και του συντονισμού εργασιών, για βελτιστοποίηση με μελέτες, και εν γένει υποστηρίζουμε την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας.

 

Δημιουργώντας μια ομάδα τεχνικής υποστήριξης με πολύ υψηλή τεχνολογική κατάρτιση σας προσφέρουμε τις τεχνολογικές εκείνες λύσεις που επιτρέπουν στις εταιρείες να γίνονται πιο ανταγωνιστικές και να κερδίζουν μερίδια αγοράς, διότι αυξάνουν την ποιότητα των προϊόντων, βελτιστοποιούν τους παραγωγικούς πόρους, μειώνοντας συνάμα τον χρόνο διαθεσιμότητά τους στην αγορά.   

 

Η AlfaSolid SolidWorks είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του οίκου DASSAULT SYSTEMES SE για την πλατφόρμα cloud 3DEXPERIENCE και του οίκου DASSAULT SYSTEMES SolidWorks Corp για τις λύσεις SOLIDWORKS. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις λύσεις SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS SIMULATION, SOLIDWORKS FLOW SIMULATION, SOLIDWORKS PDM, καθώς και 3DEXPERIENCEWORKS, 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, SIMULIAWORKS (Abaqus), ENOVIAWORKS.

 

Στον Ελλαδικό χώρο, η AlfaSolid έκανε να χρησιμοποιείται πιά το SOLIDWORKS ως το βασικό και πιο διαδεδομένο 3D CAD εργαλείο στην βιομηχανία. Το SolidWorks κατέχει πιά ηγετική θέση στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

Μάθετε περισσότερα για την AlfaSolid SOLIDWORKS στο www.alfasolid.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3414408 ή στο 210 3414130 (Ελλάδα) και 22 21 0041 (Κύπρος).







Επικοινωνία